התלבטות בין שלושה שמות...עזרה בבקשה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין שלושה שמות...עזרה בבקשה
    עידן
    04/02/2011

שלום ותודה מראש על העזרה אנחנו מתלבטים בין שלושה שמות לבן החדש שנולד.
    יהונתן נהוראי או רועי.
    הלב שלי יותר הולך עם יהונתן אישתי נוטה יותר לנהוראי כי היא לא רוצה שבמקום יהונתן
    יקראו לו יונתן או יוני וחברה המליצה רועי כי ה-רו מהשם של אישתי רותם וה-עי מהשם לי עידן.
    מה יותר מומלץ ומה אומר כל שם? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר להתלבטות בין שלושה שמות

עידן
    04/02/2011

הבן נולד אתמול ב3.2.2011 ושם המשפחה הוא מלכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידן

ליאת יוגב
    04/02/2011

צר לי , אך לא אוכל להמליץ על מי מהשמות שהצעתם ,המפה על פי השם יהונתן , מפה קונפליקטית , העלולה ליצור מצבים משבריים בדרך החיים , לא מומלץ!!
    השם נהוראי - יוצר שם מלא 16-7 שהינו מספר קרמטי - קרמה המוכיחה על מצבים של ניתוקים כמו גם שיעור במערכות יחסים , מעבר לעובדה שכל המפה לא מפה אינטימית , אם כך עלול ליצור בעיות לימים בכל הקשור באינטימיות .
    השם רועי , מפה רכה , נשית מדי , גם כי הרמונית , אך מפה שעלולה ליצור גם היא בעיות באינטימיות ,
    כן אוכל להציע את השם יונתן !! כי אז המפה נפלאה , מפה דינמית פעלתנות רבה , צורך בביטוי , מול גישה פרקטית במיוחד , זרימה רבה , מול ביצועיסטיות , נפלא !
    לשיקולכם !
    ספרו לי מה החלטתם ?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו