מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שםלילי07/02/2011
הי,
אני יודעת שבד"כ את מייעצת לפני בחירת השם, אבל אודה לך אם תעני לי.
ביתי נולדה ב-2/12/2009 בשעה 12:09 בניתוח קיסרי. במהלך כל ההריון התבלטנו בין השמות נועה לאלה. פנינו לרב שבחר עבורנו את השם נועה וכך גם קראנו לה. לפעמים אני תוהה האם השם הזה באמת מתאים לה, האם עשינו את הבחירה הנכונה והאם כדאי לשנות לה את השם.(אני חייבת לציין שהתחברתי יותר לשם אלה).
שם המשפחה הוא ויצמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם - תגובה
חנה עטיה07/02/2011שלום לך,
המפה הנוצרת מהשם נועה יותר הרמונית בצורה משמעותית מהמפה עם השם אלה.
ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד מספר 16/7 - ז"א יעודה להיות, חכמה, איכותית, בוגרת, נבדלת, מעמיקה, חוקרת, מדענית, לומדת, מתמחה - כיוון שה 7 בא מ 16 - יתכנו חרדות ופחדים, פחדי נטישה, ארועים לא צפויים בחייה. חשוב מאוד להבין את עומק רגשותיה, לעזור לה להעלותם על פני השטח, כי היא תרגיש שבין כה וכה לא מבינים אותי אז למה להביע את רגשותי. יתכן שהיא בעצמה לא תבין מה היא באמת מרגישה.
החשיבה שלה תהיה ברחב וגדול, רצון ללמוד, להרחיב אופקים. והיכולות יהיו של יצירה, להביע את עצמה בדיבור או בכל דרך אחרת.
הקושי המרכזי שלה יהיה - שה 16/7 - הנבדל, האינדיבידואליסט, סגור עם מספרים יותר תקשורתיים, זריזים, מוחצנים. כאילו ה 16/7 - חנוק בתוכה. היא תצטרך במהלך חייה להגיע להבנת יעודה האמיתי. פחות חברה, יותר להמצא עם עצמה, ללמוד להעמיק.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)