בחירת שם עזרה דחוף

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם עזרה דחוף
    אלמונית
    08/02/2011

שלום בני הקטן נולד ב3.2 בשעה 9 וחצי בבוקר וביום חמישי יש לו ברית בע"ה ועדיין אין לי ולבעלי החלטה שם משפחתנו הוא זיתוני ואני מאוד אוהבת את השם ליאם ,למרות שאיני יודעת מהו פירושו אני אוהבת את הצליל שלו ,האם השם מתאים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם עזרה דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחירת שם עזרה דחוף - תגובה

חנה עטיה
    08/02/2011

שלום רב,
    ילדכם הגיע לעולם עם יעוד מספר 9 - יעודו להיות מנהיג כריזמטי, להעניק מטובו לעולם בלי לבקש תמורה, להיות אמיץ, רחב אופקים וכו'.
    נוצרת מפה בהחלט הרמונית - עם יכולות נתינה למשפחה ולקהילה, עיסוק במקצועות הקשורים בטיפול, רפואה, אסטתיקה, אמנות כו'.
    בחשיבה שלו יהיה עצמאי, עם רעיונות, יצירתי, רצון להנהיג ולהוביל.
    הוא יקרין גמישות, קלילות, תקשורת, פקחות, מסתדר וכו.
    הקושי המסתמן זה בין ציר השאיפות - לעשות מה בא לי בעולם הזה, חופש, לבין היכולות של מסגרת, משפחה, מחויבות, אחריות. אך כל קו המציאות הינו הרמוני וכולו טוב לב, יצירה, נדיבות ורגשות רבים.
    בהצלחה חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם לבת

מאיה
    06/01/2013

אני אמורה ללדת ב3.2.13 בניתוח. אשמח לקבל המלצות . שם משפחה לוי.שם ההורים מאיה אלטרס-לוי וגיל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה

ליאת יוגב
    06/01/2013

חשוב שתנסי להתחבר למספר שמות , תציעי אותם
    ואז אוכל לעזור לך בבחירת השם המתאים ביותר !!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו