מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפשרויות נוספות.....מאיר13/02/2011
ראשית תודה על ההתייחסות המהירה.
אודה לתגובתך על:
ליבנת, רותם, תלתן, דולב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשרויות נוספות..... - תגובה
חנה עטיה13/02/2011למאיר שלום,
ליבנת - המפה הרמונית - אך בבירור עמוק יותר - השם לא מומלץ.
רותם ותלתן - לא מומלץ.
דולב - מכל השמות שניתנו יוצאת מפה הכי הרמונית.
היעוד 3 כפי שכבר כתבתי - יעודה להביא שמחה ואור לחייכם, להיות יצירתית, מקסימה וילדית. עם השם דולב היכולות שלה יהיו בתחומים רבים, היא תוכל להצליח בכל תחום בו תבחר. כל המקצועות הטיפוליים, תרבות, במה, קשר עם חו"ל ועוד דברים רבים.
חשיבתה תהיה רגשית - שאיפה לזוגיות, שיתוף פעולה, אינטימיות. יתכן תסכול בין השאיפה הקטנה כביכול לבין היכולות הגדולות. אנשים יקלטו אותה כבוגרת, רצינית, חכמה, אינדיבידואליסטית. אך בתוכה היא תהיה יותר רגישה ויתכן שאפילו ילדית ותלותית.
לשיקולכם.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אפשרויות....
מאיר15/02/2011אבקש את חוות דעתך על השמות הבאים.
ענבר, מיקה, אריאל, גילי.
תודה מראש, מאיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אפשרויות.... - תגובה
חנה עטיה15/02/2011למאיר שלום,
ענבר - לא מומלץ.
מיקה - לא מומלץ.
גילי - גם רצוי שלא.
אריאל - מכל השמות שהצעת הפעם, זה השם המומלץ - כמובן שהמפה לא מושלמת. אך:
כפי שאתה כבר יודע היעוד הוא מספר 3. עם השם אריאל נוצרת מפה יצירתית, משפחתית, זוגית, עם יכולת לטפל באנשים, להעביר ידע, (מתאימה להיות פסיכיאטרית). הרבה רגישות ונשיות.
לעומת זאת החשיבה שלה והשאיפות שלה יהיו בגדול וברחב, עם רצון להצליח בכל, חשיבה יעילה, מהירה, גברית.
כאן כבר יכול להיות מצב שהיא לא תהיה מודעת אפילו לכך שהיא לא אוהבת את הרוך, נשיות, קסם, רגישות - מי שהיא באמת.
בהצלחה חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אפשרויות + כמה שאלות לפני החלטה
מאיר21/02/2011היי חנה,
ראשית אני מאוד מעריך את תשומת ליבך לשאלות שלי.
מאוד קשה לנו להחליט עקב התשובות שלך מכיוון שעד כה כל השמות שלנו לא היו ממש מומלצים עקב מפות לא מושלמות.
האם קיים כזה דבר כמו מפה מושלמת?
בנוסף יש לנו כמה שמות נוספים שנשמח אם תתני את דעתך עליהם:
מעיין,שי-לי,אופק,אופל,שחף.
ודבר נוסף לסיום, האם אריאל הוא שם טוב למרות אי השלמות של המפה או עדיף למצוא שם אחר?
תודה רבה מראש,
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד אפשרויות + כמה שאלות לפני החלטה - תגובה
חנה עטיה21/02/2011למאיר שלום,
אני לא מאמינה שיש מפה מושלמת. לעיתים כאשר המפה הרמונית מדי יתכן והאדם - יחיה חיים מאוד לא משמעותיים, כי הכל זורם ואין עניין מיוחד בכלום. קיימת אפשרות שכאשר יהיה משבר כלשהוא הוא כלל לא יהיה מוכן וערוך לכך.
זאת באמת שאלה פילוסופית - האם רצוי מפה הרמונית או דיס הרמונית. כמובן שמפה הרמונית מאפשרת לעבור את מהמורות החיים ביתר קלות. אני מנסה להמליץ לך כדי שבאמת לילדה יהיו חיים טובים.
אריאל - הכי מומלץ מכל השמות. הרעיון הוא שהחשיבה והשאיפה היא בגדול, עם השגיות להצליח, חשיבה יעילה , כריזמטית, גברית. ושאר המפה יותר רגישה, עדינה, עם יכולת טיפולית נהדרת באנשים.
מעיין - בעיות תקשורת ואובר מספר 3.
שי לי - רצוי לא.
אופק - מספרים קארמטים - מאוד לא רצוי.
אופל - 90% מספר 3 - מאוד לא מומלץ.
שחף - נוצרת מפה דיס הרמונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ומוצלחת בחרנו ב......
מאיר06/03/2011היי חנה,
ראשית אני רוצה להודות לך מאוד על הסבלנות והתשובות המקיפות והמסבירות.
רציתי לעדכן אותך שבחרנו בשם - אריאל.
שוב תודה,
מאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשעה טובה ומוצלחת בחרנו ב...... - תגובה
חנה עטיה06/03/2011למאיר שלום,
שמחה שעזרתי ולו במעט.
מאחלת לכם שמחה ואושר בגידולה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)