מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ליאב, ניתאי, נהוראי , שלו - שם לתינוק
ליאת יוגב27/02/2011היי חנה זו שוב ליאורה ילדתי בשעה טובה בן בתאריך 23/02/11 בשעה 9:10
ברצוני לדעת האם השמות הבאים מתאימים לו: ליאב, ניתאי, נהוראי , שלו (או שליו) עם "י"
לאח הבכור קוראים דביר = 14/2/08 ליאורה האמא = 21/10/81 רביד האבא = 28/03/82 משפחת אביגד
אשמח לעזרתך ואשמח אם תפרטי לי קצת על כל שם המון תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה27/02/2011לליאורה שלום,
ילדך הגיע לעולם עם יעוד מספר 11/2 - יעודו להיות עדין, רגיש, זוגי, משתף פעולה, אימפטי וסימפטי. מספר המאסטר 11 - כילד גורם ללחץ ומתח בגלל האנרגיה הגבוהה. אך בבגרותו יוכל להבינו - 11 זה המאסטר של הרוחניות. הילד בתוכו רגיש מאוד ויש מאוד לשמור על נפשו העדינה.
לגבי השמות שהצעת:
נהוראי - מספר קארמטי ביכולות אשר יקשה עליו לממש את עצמו. תחושה של חוסר מרוצות, הולך לאט, משהו תקוע. יהיה מאוד מסגרתי, משפחתי, רגיש - אך יקרין אינדיבידואליזם, נבדלות, בגרות - זה אומר שיצטרך ללמוד לאהוב את מי שהוא באמת.
ניתאי, שלו - מפה מאוד דיס הרמונית.
ליאב - דיס הרמוניה בתחום התעסוקה, לימודים, עבודה. דיס הרמוניה בתקשורת שלו עם עצמו והסביבה. בחוץ יראה כאיש העולם הגדול ובתוכו יהיה איש של זוגיות ומסגרת.
שליו - נוצרת מפה נשית לבן וגם עלולות להיות בעיות של אינטימיות בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים.
מציעה לחשוב על שמות נוספים
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק המשך
ליאורה27/02/2011היי חנה תודה רבה על התגובה המהירה האם אוכל לשוחח עימך בטלפון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק המשך - תגובה
חנה עטיה27/02/2011לליאורה שלום,
בודאי
אך אחה"צ משעה 17:00* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק המשך
ליאורה27/02/2011מה לגבי השמות: שוהם, חושן, קורן ...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק המשך - תגובה
חנה עטיה27/02/2011שלום לליאורה,
שוהם - לא מומלץ.
אני מתלבטת בין חושן לקורן.
חושן - מספר 22/34 - מאסטר.
קורן - 14/5 - קארמטי.
חושן - יוצאת מפה יחסית הרמונית. שאיפות גדולות עם יכולת נתינה, טיפול, עבודה עם אנשים, הרבה טוב לב, משפחתיות, מסגרת. כלפי חוץ הוא יקרין יותר חוכמה, איכות, נבדלות, שונה ממי שהוא בתוכו. התקשורת שלו עם עצמו והסביבה תהיה קצת נוקשה וסגורה, ופחות גמישה ופתוחה.
קורן - בתחום הקריירה קיימת שאפתנות רבה עם יכולת טובה להתמקצע, להעמיק, להיות איכותי, לעבוד לבד (מתאים להייטק).
התקשורת שלו עם עצמו תהיה "תוכו כברו" - הוא יקרין כריזמה, עוצמה, הצלחה, ובתוכו יהיה מאוד רגיש. יש להסביר לו שהוא רגיש בפנים ובחוץ חזק ועוצמתי ("עוגת קרמשניט" בדימוי).
לשיקולכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק
ליאורה28/02/2011היי חנה בוקר טוב
אחרי שחשבנו על השמות בלילה החלטנו שלא מתאים לנו כל כך השמות האלו
האם תוכלי לכוון אותי לאיזה מספר עליי להתמקד לגבי השם
אודה לעזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שמות
ליאורה28/02/2011אליאב, אבינדב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שמות - תגובה
חנה עטיה28/02/2011לליאורה,
אני אוכל לעזור לך רק מחר בבקר או אולי היום מאוחר בלילה.
מצטערת
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש לי עוד שמות - תגובה
חנה עטיה28/02/2011לליאורה שלום,
אליאב - מאוד לא מומלץ.
אבינדב - מומלץ.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוק - תגובה
חנה עטיה28/02/2011לליאורה,
רק את יכולה להציע שמות ואני אנסה לעזור כמיטב יכולתי.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
ליאורה01/03/2011היי חנה
איך השמות: ירין, נועם, נהור....
מחר הברית בבקשה עזרתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים - תגובה
חנה עטיה01/03/2011לליאורה שלום,
ירין - מאוד לא מומלץ.
נהור - מאוד לא מומלץ.
נועם - מפה יחסית הרמונית. היעוד 11/2.
ההתלבטות היא בין נועם לאבינדב.
אבינדב - הרגישות של ה 11/2 - סגור עם מספרים חזקים, פחות רגישים. יכולות של הובלה, ארגון, זריזות. פחות התעסקות עם הרגשות וגם אדם מאוד מסגרתי, ביתי, משפחתי. יש לשוחח איתו הרבה על רגישותו הרבה בתוכו.
נועם - שם מאסטר 22/4. שם משפחה - 11/2 - יעוד - 11/2 ומאסטר ביכולות 33/6 - המאסטר של האומנות. כאן יש שאיפות גדולות, רצון להצליח עם הקרנה של נבדלות, חוכמה, בגרות ועומק. בתקשורת שלו עם עצמו והסביבה תהיה מאין נוקשות ובתוכו יהיה מאוד רגיש.
אין לי דעה מוצקה - אך אני נוטה יותר לכיוון של אבינדב מסיבות שונות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה
ליאורה01/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקליאורה20/02/2011
שלום אני בשבוע 40 צפויה ללדת
שמות ההורים: ליאורה ורביד אביגד
שם האח: דביר
חשבנו על השמות: שראל, ליאב, חושן, שוהם, קורן
תודה :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוק - תגובה
חנה עטיה20/02/2011לליאורה שלום,
תאריך הלידה קריטי בהמלצה על שם מתאים לילד שיוולד.
מה גם שאיני יודעת אם זה בן או בת, גם זה חשוב בהמלצה.
על פניו השם חושן היחידי שבה בחשבון בשלב זה.
מאחלת לך לידה קלה ואשמח לעזור לך לאחריה.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
ליאורה20/02/2011היי חנה תדה השם הוא עבור בן
אשמח להיות איתך בקשר לאחר הלידה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה20/02/2011בשמחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)