שם לביתי

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לביתי
    דורית
    21/02/2011

שלום רב, ביתי נולדה ב23.1.11, בשעה 3:10 ואני עדיין מתלבטת לגבי השם המתאים לה.
    שם משפחתנו דביר והחלטנו לקרוא לה אליה אך אני מרגישה חוסר נוחות עם שם זה. האם תוכלי להגיד לי משהו על השם?
    מה לגבי השמות יעלה או עיינה עבורה?
    מה תהיה ההשפעה של החלפת שם בשלב כזה?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לביתי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורית

ליאת יוגב
    21/02/2011

מספר הגורל של התינוקת הינו 1 ,מספר המוכיח על צדדים עצמאיים יחודיים , השיעור בלדעת ללכת בדרכה המיוחדת !! להוביל דרך ועוד .
    מול זה על פי השם אליה , שכמו שציינת השם נבחר !
    אם כך , אפשר לראות צדדים מאד עוצמתיים חזקים , מובילים מול החלק האחר - שלפיו כלפי חוץ ,הרושם שתרצה להראות לעולם ,צדדים הרבה יותר רכים רגשיים נשיים .
    אם כך , אם רוצה להראות משהו אחר מכפי שאני , השאלה הנשאלת - עד כמה אוהבת את מי שאני ?
    השם עיינה ,מוכיח על מפה תואמת לשם אליה ,
    השם יעלה , מפה שיש בה חלקים פרטיים , אינדבדואליים , כמו גם , לבדיות !
    האם מומלץ ? ממש לא .
    אם כך , כל שנשאר , בעיקר מאחר והשם כבר נבחר וקיימת משמעות מאד גדולה לבחירת השם הראשון . כל שנשאר - להשאיר השם אליה , כפי שהוא !!
    זו עצתי ... היי שלמה עם בחירת השם , אפשרי לה את הצדדים היחודיים הקיימים בה .
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

דורית
    21/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו