מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

שם לתינוקת
מירי גזל03/03/2011תודה חנה.
המשפט האחרון שרשמת ייעוד 1- לתת לעצמי, לתת לעולם..
האם מתייחס לשם מיה? נראה לי שלא הבנתי אותו לעומק..והתכונות שציינת מטה סגירות ואסרטיביות האם קשורות למיה או למאיה? איזה מהשניים מומלץ יותר? מה לגבי מיקה?
הרבה הרבה תודה אנחנו פשוט מתחבטים כבר מעל שבוע ימים..הייתי נורא רוצה כבר לקרוא לה בשם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שם לתינוקתמירי גזל03/03/2011
שלום
שמי מירי, ביום שלישי לפני כשבוע נולדה לנו תינוקת
בתאריך 22.2.2011 בשעה 12:15 בצהריים
אני נורא מתלבטת לגבי שם. ההתלבטות היא בין מיה, לינוי, רומי
שם האב הוא אלי ושם אחיה הוא נועם
אשמח לעצתכם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה03/03/2011למירי גזל שלום,
ילדתך הגיעה לעולם עם יעוד מספר 1 - יעודה להיות מנהיגה, מובילה, בעלת יוזמה ורעיונות.
השם רומי - נוצרת מפה מאוד גברית לבת, דבר היכול לפגוע בזהות המינית שלה בבגרותה.
מיה - מספר קארמטי ביכולות וכן דיס הרמוניה בתחום התעסוקה והיחסים הקרובים.
לינוי - מפה מאוד קונפליקטית - קושי גדול במימוש היעוד.
ממליצה לחשוב על שמות נוספים.
אם מתיעצים אז כדאי ושווה להשקיע כדי ליצור מפה הרמונית כמה שניתן.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
אני ממש מאוכזבת היא כבר מעל שבוע בלי שם
ןאנחנו לו יודעים איך לקרוא לה..
האם מיה ממש לא טוב בגלל שהוא גם מס' 1 כמו מס' הגורל שלה? מה עם מאיה? מה עם עדן? הרבה הרבה תודה- בבקשה עני לי בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה03/03/2011למירי שלום,
השם עדן לא מתאים כי אין אותיות אהו"י בשם המלא - וזה מאוד לא מומלץ.
מיה - באמת שם מספר 1 - שם לילדה מובילה, מנהיגה, לא ניתן לומר לה מה לעשות, תעשה דברים בדרכה. הרמוני ליעוד 1.
המפה הנוצרת היא לא מאוד דיס הרמונית אך יש ביחסים הקרובים דיס הרמוניה בין השאיפות ליעוד ובתחום הקריירה, עבודה, לימודים.
מאיה - דיס הרמוניה בין היעוד ליכולות. זה בעצם גיבוש האישיות. היעוד 1 - לתת לעצמי, היכולות לתת לכל העולם. זה יהיה סיפור חייה. גם יש נוקשות, אסרטיביות, סגירות לעומת היכולות של נתינה, רגישות, משפחה.
חנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
אני קצת מבולבלת, המשפט האחרון שרשמת ייעוד 1- לתת לעצמי, לתת לעולם..
האם מתייחס לשם מיה? נראה לי שלא הבנתי אותו לעומק...והתכונות שציינת מטה סגירות ואסרטיביות האם קשורות למיה או למאיה? איזה מהשניים מומלץ יותר? מה לגבי מיקה?
האם זה בעייתי שמס' הגורל הוא 1 וגם השם הוא 1?
האם משנה אם זה מיה עם חיריק ב-מ'?
הרבה הרבה תודה אנחנו פשוט מתחבטים כבר מעל שבוע ימים..הייתי נורא רוצה כבר לקרוא לה בשם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה03/03/2011למירי שלום,
היעוד הוא תמיד 1 = תאריך לידה מלא.
מה שניתן לעשות זה להתאים את השם כדי שתצא מפה הרמונית.
"לתת לעצמי או לתת לעולם" - מתיחס לשם מאיה. גם הסגירות בתקשורת עם עצמה והסביבה מתיחס לשם מאיה. מצד אחד התקשורת סגורה, נוקשה ופחות רגשית והיכולות הן של רגישות, נתינה, פתיחות - זה גורם לאדם לתסכול - בין השאיפות ליכולות (לא ניתן כאן לפרט הכל).
כאשר השם הוא 1 וגם מספר היעוד 1 - אין בכך ספציפית שום בעיה - כי זה הרמוני. הניקוד כאן אין לו משמעות (שאלת לגבי מיה).
מיה - נוסף למה שכתבתי - היא לא תהיה מודעת לכך או תסתיר מעצמה שהיא לא אוהבת את מה שיש בתוכה . השאיפה היא למשפחה, נתינה, הרמוניה וכל השאר מנהיגות, חופש, לעשות מה שבה לי.
לגבי מיקה - הסיפור של לתת לעצמי לתת לעולם רק מתחזק עם השם מיקה.
השאיפות הן של הרמוניה, לחשוב על כולם ולא רק על עצמי, לרצות שכולם מסביב יהיו מרוצים, וגם היכולות הן של נתינה, משפחתיות, טוב לב - מספרים נשיים. אך הקושי הוא שהם נוגדים את היעוד. היעוד האינדיבידואליסט, הצורך לעשות כרצונו, להביא רעיונות - סגור עם מספרים של חשיבה על כולם, נתינה, טוב לב. יהיה כאן קושי לממש את היעוד.
מצטערת
לשיקולך,
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת
מירי גזל04/03/2011היי חנה
תודה רבה על התשובות המהירות.
ממה רשמת התרשמתי שמאיה ומיקה הם בעייתים מאוד ומיה קצת פחות.
אנחנו די נוטים לקרוא לה מיה...האם גם במיה קיים קושי בהגשמת הייעוד?
ומה לגבי הפער שציינת בין התקשורת ליכולות, האם קיים גם במיה?
השאלה היא עד כמה גדולה הבעייתיות עם מיה כי נשמע שיש גם הרבה צדדים מאוד חיוביים...מה עם שקד? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לתינוקת - תגובה
חנה עטיה04/03/2011למירי שלום,
שקד - שוב בלי אותיות אהו"י.
השם הוא החלטה שלך ואם את אוהבת את השם זה מה שחשוב. כי אם יהיו אתגרים בגידולה, את תתמודדי איתם. מצד שני אם את מתיעצת, מחובתי להביע את דעתי המקצועית.
נחזור למיה - אכן את צודקת, מכל השמות שהצעת עד עתה זה השם שאיתו נוצרת מפה הכי הרמונית.
במיה הקשר בין היעוד ליכולות כן הרמוני (שזה הקו המרכזי) - אך ביכולות נמצא מספר קארמטי המקשה על המימוש - שהוא, תנועה, תקשורת, עבודה עם אנשים, שיווק, מכירות, יש כאן גם שילוב של במה.
כבר אמרתי שהקושי הוא בתחום הזוגיות והיחסים הקרובים ובתחום הקריירה.
אף מפה אינה מושלמת וטוב שכך.
לשיקולכם ואני לרשותכם
מירי גזל04/03/2011תודה רבה חנה
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)