מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקתגלי06/03/2011
שלום,
בתי נולדה בתאריך 25/02/2011 בשעה 16:07
שם משפחה שולמן
השם המועדף עלינו הוא שירה
אופציות נוספות: הילה, שרי
אשמח אם תעזרו לנו להחליט על השם המתאים ביותר.
תודה מראש,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
גלי
ליאת יוגב06/03/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 13-4 מספר המוכיח על הצורך במסגרת בטחון יציבות ,
מספר אחראי בוגר , מעשי במיוחד .
על פי השם שירה , מתקבלת מפה קונפליקטית במיוחד ובעייתית , כאשר המספרים קונפליקטיים עלולים להיווצר בחיים מצבים משבריים !! קושי רב !
השם שרי , מפה שמוכיחה על כך , שאף אחד חיצוני לי לא באמת מבין לעולם הצרכים הקיים בתוכי ... כמו גם צירוף קונפליקטי במיוחד , בין ה-4 כמספר הגורל לבין השם המלא =9 . שלא הולכים ביחד ...
השם הילה , מפה הרמונית , אלא עצורה רגשית , נוקשה וגברית , מפה גברית עבור בנות , יוצרת בעייתיות בכל הקשור באינטימיות , לימים , כמו גם , בלבול בזהות המינית .
צר לי שזוהי תשובתי , אך מאחר ומתייעצים , חשוב לי לענות בצורה מדוייקת !!
הציעי שמות נוספים ואהיה בשבילך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)