התייעצות לגבי שמו של בני

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי שמו של בני
    אמא מוטרדת
    08/03/2011

שלום רב, רציתי לשאול על בני מתן בן דוד נולד ב 13.2.10 בשעה 2:57 כ"ט בשבט תש"ע. האם השם מתאים וטוב? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי שמו של בני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי שמו של בני - תגובה

חנה עטיה
    08/03/2011

שלום רב,
    מתן בן דוד - יעודו של ילדך הינו מספר - 19/1 - יעודו להיות מנהיג, להוביל, ליזום, להביא רעיונות - זה לא פשוט וידרוש מכם לעבוד איתו הרבה על הבטחון העצמי שלו. ה 19 - הקארמטי, יקשה עליו לממש את יעודו כי הוא ירגיש עם אנשים שהם מעליו או מתחתיו - אפילו תחושת מסכנות וקורבנות.
    ביכולות יש לו שוב מספר קארמטי 16/7 - שוב קושי לממש את היכולות שהן לעבוד לבד ובשקט, לעומק, להתמחות, לחקור.
    מתקבלת מפה של ילד מאוד אינדיבידואליסט, אפילו נוקשה, אחראי, ממוקד מטרה, גברי וחזק. אך בשאיפות יושב לו מספר נשי ורך האומר לחשוב על כולם, לשאוף להרמוניה, למשפחתיות - זה אומר שהוא לא יאהב את מי שהוא באמת וגם יתכן ולא יהיה מודע לכך - זה נקרא "פחד מאיבוד שליטה".
    זה מאוד בקיצור מה גם שהשם כבר ניתן.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז השם לא מתאים?

אמא מוטרדת
    09/03/2011

מה לעשות? אני חושבת הרבה על החלפת שמו ולא יודעת האם מומלץ... אני ממש מוטרדת מזה כל הזמן לא עוזב אותי. גם שילוב האותיות מטריד אותי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז השם לא מתאים? - תגובה

חנה עטיה
    09/03/2011

שלום רב,
    באמת יוצאת מפה לא פשוטה.
    אם ביעוד יש קארמטי זה גורל. אך גם אם השם המלא יוצא קארמטי - זה ממש חבל.
    איני יודעת אם מומלץ להחליף שם, כי השם כבר ניתן והוא הקובע.. לגבי שילוב האותיות איני מבינה בזה.
    תנסי לברר עם ליאת אולי לה יש מה לומר על נושא החלפת שם בגיל חודש בערך.
    בהצלחה לך חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו