מעט הכוונה בבקשה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• מעט הכוונה בבקשה
    לילו
    10/03/2011

שלום,
    שם פרטי 3+1+1 שם משפחה:1+5+6+5+4+5 יהונתן (בעבר שם פרטי 3+1+1+4 ושם רווקות 6+1+5+1+5) ונולדתי בתאריך 14.9.1976
    אני נשואה לשם פרטי 3+1+1, שם משפחה 1+5+6+5+4+5 שנולד בתאריך 4.4.1976
    יש לנו שני ילדים.
    התקופה האחרונה לא קלה עבורינו כזוג ולא קלה לי באופן אישי.
    לפני כחצי שנה הרגשתי שזה זמן מתאים ואני מאוד רוצה עוד ילד. אנחנו יכולים להרות רק בעזרת הפרייה חוץ גופית. בתחילה בעלי היה לצידי ותמך בהחלטה למרות שאני הייתי נלהבת ממנו. לאחר התשובה השלילית הראשונה, התגלעו ביננו חילוקי דיעות בגלל בעיות כלכליות שצצו ותפקיד חדש של בעלי בעבודה. הוא חשב שאנו רבים הרבה ופחות חמים אחד לשני ועלינו לעבוד על הזוגיות ורק אז לנסות ולהביא ילד. אך מה לעשות ואני זו שעוברת את הטיפולים פיזית, וכשאר התחלתי בפרוייקט אני לא מסוגלת לעצור? בכל זאת המשכנו עוד 2 טיפולים שנכשלו והזוגיות משתפרת כי עבדנו על מה שהפריע לנו. כרגע אני בטיפול רביעי, במהלכו, וממש בלי סיבה...רבנו. זה היה הריב הכי קשה בכל ההיסטוריה שלנו (17 שנם ביחד) ובכל זאת השלמנו וסיימנו את הטיפול. אין מה לעשות, הריב השאיר לשנינו משקעים וטראומה. אני מרגישה שאין סיכוי שהטיפול הזה יצליח ושאינני רוצה להמשיך יותר בטיפולים. האם זה הדבר הנכון לעשות? מתי נשתחרר המתקופה המעיקה הזו ו"נחזור לעצמנו"? האם בכלל יש לנו עוד ילדים באופק? מתי העיתוי הנכון יהיה לכך?
    בבקשה, מעט הכוונה
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעט הכוונה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעט הכוונה בבקשה - תגובה

חנה עטיה
    10/03/2011

ללילו שלום,
    האתר מיועד להמלצת שמות לתינוקות שנולדו זה עתה.
    את יכולה להתקשר באופן אישי למספרי הטלפון המפורסמים ולבקש יעוץ.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו