מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שינוי שם לתינוקתמיכל13/03/2011
שלום רב ,
בתי נולדה ב - 14.8.2010 ושמה נורית
אני לא ממש מתחברת לשם הזה ומקבלת הערות פה ושם שזה שם לא טוב במיוחד
אני רוצה לשנות את שמה
התחברתי מאוד לשם " תהילה " אני יודעת שהוא גם נותן 9 האם זהו שם עדיף , מה היתורונות שלו על גבי נורית אם אכן יש כזה , האם ייתכן בעיות בזוגיות עם שם זה ( קראתי תגובה ישנה שלך בנושא)
( בגדול אשמח לדעת איזה מספר יוצר מפה טובה יחד עם תאריך הלידה שלה?)
תודה
" מיכל"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי משהו
מיכל13/03/2011שכחתי לציין שם משפחה עם זה חשוב:
שם משפחה : יולה
תודה
ושבוע נפלא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב13/03/2011אחד הדברים החשובים ביותר הוא שאמא תאהב ותתחבר לבחירת השם לתינוקת ,
מצד שני , השם נורית - נבחר !!! כמו לומר - אם בעוד 20 שנה נורית תשאל אותי על מפתה , ראשית אבדוק ואנתח את המפה שאליה נולדה - כלומר נורית יולה .
אך בהחלט , אם לא אוהבת השם שבחרת , ראוי לנסות להתחבר לשם אחר , שלא אוכל לציין מה צריך להיות מספר השם , מאחר וקיימים פרמטרים נוספים מעבר - לשם הפרטי ,
ברור שהשם תהילה - לא מתאים !! בעייתי במיוחד !!
מכאן , שאפשר לשוחח איתי , או לנסות לבחון שמות נוספים ,
שוב בידיעה שהמפה הראשונה אליה נולדה - ערכה 80% מערך המפה לאורך הדרך כולה ...
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)