לכל המתייעצים , אתם חייבים לקרוא

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• לכל המתייעצים , אתם חייבים לקרוא
    מיכל
    22/03/2011

הנומרולוגיה מקורה בהמרה של אותיות ומספרים לכלל נוסחאות פשוטות שמובילות למספר יחיד המגדיר את דרך נתינת התשובה של נומרולוגים לאנשים המגיעים אליהם לצורכי התייעצות והנחיה.

אם אדם ימסור פרטים אישיים לעשרה נומרולוגים, או יכתוב אותם בעשרה פורומים שונים יתברר כי גם אם חלק מהתשובות זהה הרי שחלק נכבד מהן יהיה שונה לחלוטין.

ממה הדבר נובע?

נומרולוגים ככל בני האדם יש להם לפני כל דבר אחר התנסות אישית והעדפה אישית.

תלמידי נומרולוגיה קולטים את המידע הספציפי והדרך של המורה שלהם, כל מורה יכוון להיבטים מסוימים, לתובנה מסוימת ולכל מורה יהיה הקיבעון האישי המועבר ללומדים.

הבוגרים, מעשירים את הידע מתוך קריאה של ספרים בתחום, הספרים המגיעים לידיהם אינם כל הספרים האפשריים אלא חלק מהם ולכן חלק שונה.
    כל נומרולוג כמעט מושפע מהציפיות של מי שמגיעים אליו – להראות את המקצועיות בדרך מיידית, לתת הנחיה שתגרור תגובה או עשיה מסוימת מצד הבאים אליו וכך השם של אותו נומרולוג או הקשר אליו מצד הבאים לקבל הנחיה וייעוץ יהיה קשר מתגמל לטווח ארוך.

אחת מהתופעות הנובעות מנטיות אלו היא ההצעה הקבועה כמעט של הנומרולוג כי מי שמגיעים אליו ישנו את השם הפרטי או המשפחה, השינוי של השם גורר בעקבותיו שינויים בהשפעות ובחיים של האדם ששינה את השם, חלק מהשינויים לטובה והרבה אירועים עתידיים הופכים להיות שעורי חיים מאתגרים (קארמה שנוצרה בעקבות שינוי שם).

יש נומרולוגית ששמעתי עליה שכל שם שמורכב מ הספרות 6,7 היא אומרת לשנות אותו כי איננו טוב.

יש נומרולוגית אחרת שקראתי מתגובותיה והיא אומרת לשנות שמות שיש בהם 9, יש נומרולוגית שאומרת לשנות שמות שיש בהם 8.

יש נומרולוגית אחרת שגם קראתי מכתביה בעבר וגם שמעתי מאנשים אחרים והיא אומרת לכולם לשנות שמות ותמיד שמה אותם בנקודה מסוימת שהם יהיו פחות מפותחים ממנה וכן הם הופכים לאחר מכן להיות מטופלים שלה.

הנומרולוגיה היא תחום של חשבון. לכאורה חשבון הוא מדע מדויק אך לא כך כשאנו קשורים לבני אדם.

כאשר נומרולוג מסוים נמצא חסר במספרים מסוימים הרי חסך זה יוצר חסך ביכולת לראות ולענות על כל ההיבטים של הנומרולוגיה.

כאשר נומרולוג מסוים מקובע על דרך פעולה כל המגיעים אליו יקבלו הנחיה הנובעת ממצב זה.

חשוב לדעת כי הנומרולוג הוא אדם כמוך עם כישורים וחסכים ממש כמוך.

הנומרולוגיה קוראת לאנשים להיות הנומרולוגים של עצמו לכן היא כה קלה ליישום וכה מתגמלת את הפועלים למען עצמם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל

ליאת יוגב
    23/03/2011

מזה כמה ימים מוצאת בפורום שנועד לבחירת שם לתינוק , הערות מצידך , שנראות כתגובות לגיטימיות , אך שואלת מה מטרתך , בכל אחת מהתגובות הללו ??
    האם זה המקום להביע את דעותייך ?
    אין לי מושג מהן דרכיהם של הנומרולוגים האחרים , אך מצד שני אין לי ספק שהידע שנצבר גם אצל חנה שותפתי לניהול הפורום , כמו גם אצלי , מגיע ממקום מאד מקצועי ,
    עזרתנו לבחור שם לתינוק נעשית "בדחילו ורחימו " ,
    אני אישית עוסקת בתחום מזה 19 שנים ויכולה להבטיח שהפונים אלי ואני מתכוונת לאנשים בוגרים - יוצאים "נפעמים" מהדיוק שהנתונים - שם מלא ותאריך הלידה - יוצרים , לגבי תחומי החיים השונים , מקצועית , זוגית חברתית ועוד אין סוף אפשרויות בלדעת לאבחן אנשים בעקבות השם שניתן ,שם הוא גורל !!!
    מכאן שמוצאת ז כ ו ת לכל הפונים לפורום להיוועץ ולקבל חוות דעת לגבי בחירת שם כזה או אחר , גם אם לא פעם , שתינו - גם חנה וגם אני לא מאשרות כל שם שמציעים .
    את עבודתנו בפורום זה עושות שתינו בהתנדבות מלאה , מתוך ידיעה על החשיבות הרבה לעשייתנו זו .
    גם אם דעתך שונה , אשמח אם תצרי עימי קשר כדי לשוחח ,
    אם תרצי בכך,?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו