שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שם לתינוקת
    diki_b
    22/12/2007

שלום רב,
    נולדה לנו במזל טוב תינוקת חדשה בתאריך 16.12.2007 חשבנו לתת לה את השם יהלי (צורת ההגייה היא ללא צרה באות ה' , יה- לי , אלוהים לי)
    רציתי לדעת אם השם טוב.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע נוסף

diki_b
    22/12/2007

שם המשפחה שלנו הוא בוארון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשפחת בוארון

ליאת יוגב
    22/12/2007

האם זוהי הבחירה היחידה הקיימת בעבורכם , קיימות מספר בעיות בבחירת השם , מאחר ומספר הגורל הוא 1 מול זה אם נחבר את כך אותיות אהוי של השם המלא כלומר א ה ו י , מה שיתקבל זה 2
    כלומר - נוצר קונפליקט בין מספר החשיבה שהוא 2 לבין החלק התת מודע - צמצום תאריך הלידה הנותן 1 , כלומר באתי להיות במקום של עצמאות אך יש גם דרישה לשיתוף ואם כך אם מה הולכת ????האם אם הצד הזוגי שותפי אינטימי או אם העצמאות שלשמה נועדתי , כאשר כמו שציינתי מספר הגורל הוא 1 , הקונפליקט הנוסף הוא ביום הלידה 16=7 מול זה השם המלא =5 שיוצר בלבול מסויים , אשמח להצעות נוספות כדי שאוכל להמליץ ביתר קלות ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה הסברים

diki_b
    24/12/2007

לא כל כך הבנתי את הבעיתיות שבשם...מה הקונפליקט שהוא יוצר?
    והאמת היא שאין לנו אלטרנטיבה והקטנה כבר בת שבוע...לי חשוב שהשם ישא את שם השם...אם יש לך רעיונות אשמח לקבל...
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו