מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם ..עדנה27/03/2011
היי ושבוע טוב ..
אשמח לקבל ייעוץ בנוגע לבחירת שם ..בעזרת השם בתאריך 20/04/2011 אני אמורה ללדת בניתח קיסרי בת .
שם המשפחה הוא :כהן .
השמות:אורין,טוהר,שליו,ליאל,ליהיא.
תודה ויום טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת שם .. - תגובה
חנה עטיה27/03/2011לכרמית שלום,
תאריך הלידה הינו קריטי בהמלצה על שם לילדה שתיוולד. לכן אם תאריך הלידה ישתנה, המלצתי אינה ברת תוקף.
לצערי כל השמות שהצעת יוצרות מפות מאוד דיס הרמוניות ולכן מציעה עד הלידה לחשוב על שמות נוספים.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים ..
עדנה27/03/2011אוראל,אופק,יהלי,אוריאן
בנוגע לתאריך הלידה כרגע נשאר אותו דבר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים .. - תגובה
חנה עטיה27/03/2011לכרמית,
היעוד של הילדה (אם היא תוולד ב 20.4.2011) הינו מספר 1 - יעודה להיות מנהיגה ומובילה, להיות יחודית ויוזמת, להרגיש "אם אין אני לי מי לי", תחושה שצריכה לסמוך על עצמה, מספר גברי.
חשוב לי להתאים לה מפה כזו שגם יבוא לידי ביטוי הצד הנשי והרך יותר.
צר לי לומר לך לחשוב על שמות נוספים - כי השמות שהצעת עד עתה יוצרים מספרים קארמטים, דיס הרמוניה רבה. הזמן לפנייך ואני לרשותך ואעזור לך בשמחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תעזרי לי
עדנה31/03/2011היי אשמח אם תכווני אותי קצת לגבי שמות שלא ייצרו דיס הרמוניה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח אם תעזרי לי - תגובה
חנה עטיה31/03/2011שלום לך,
חשוב מאוד שאת תבחרי את השם לילדה, חשוב שתתחברי לשם ותאהבי אותו.
לכן אני ממש לא רוצה לכוון אותך למספר מסויים.
מציעה לך עד הלידה לחשוב על שמות נוספים ואם תצטרכי עזרה נוספת תתקשרי אלי לאחר הלידה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)