מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לביתימירב09/04/2011
ילדתי ב - 3.4.2011, בשעה 10:34, בניתוח קיסרי
אודה לך אם תוכלי לעזור לי בבחירת שם לביתי , שמי מירב שם בעלי איציק ושם המשפחה אוחיון, השם שאני אוהבת מאוד הוא: רומי שם נוסף שאני אוהבת פחות הוא: נועם.
תודה מראש
מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מירב
ליאת יוגב09/04/2011ראשית , מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המוכיח על צורך בשיתוף ,אינטימיות , קצב איטי ושלווה . מול זה , ה-11 מעיד על מידה של חוסר שקט בעיקר בילדות .
צדדים רוחניים , יצירתיים , אידיאליסטיים בהמשך ! מול זה השם רומי אוחיון - יוצר מפה שיש בה עוצמות רבות במיוחד , כאשר גם השם המלא המתקבל הוא מספר שנחשב למספר מסטר כמו מספר הגורל - השם המלא =22 הגורל =11 , שני מספרים שלימים יוכיחו על מנהיגות , כריזמה ועוד , אך בילדות , שוב הוכחה לעצביות רבה במיוחד , ילדים לא תמיד יודעים איך להתנהל עם אותם מספרים .... ובכל זאת , המפה לא רעה !
בעיקר אם תפנו אותה לכיוון יצירתי , כי זהו בעצם הכיוון הנפלא בעבורה .
האם קיימות אופציות נוספות , מעבר לשם נועם - שעליו לא הייתי ממליצה . .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)