מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שםמיכל17/04/2011
שלום,
שמי מעיין אייל
וילדתי ב 5.7.2011 - בת שנשארה בפגייה עד היום- בשמחה רבה היום היא יצאה ותהייה איתנו בחג :-)
עוד לא החלטתנו על שם סופי , ואחרי החג אנחנו נחגוג את יצאיתה מהפגייה ( מעין בריתה) " באירוע ביתי מצומצם שבו כמובן נצטרך כבר להחליט ולהכריז על השם
אנא עזרי לי להחליט כדי שיהו לה חיים טוביםם קלים והרמוניים:
האפשרויות הם:
רומי, רוני, שירה, משי,אביה,שירז,מיכל,הוד,אדוה,אורטל,סיון
שם משפחה : אייל
תודה , וחג אביב שמחח
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה בבחירת שם - תגובה
חנה עטיה17/04/2011למעיין שלום,
צייני בבקשה את תאריך הלידה מדוייק.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לידה
מיכל17/04/2011אופס צודקת ... אני כל כך מבולבלת ולחוצה בימים האחרונים
5.8.2010 ( ב 5 ליולי כבר התאשפזתי כי הייתי בשמירת הריון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם חשוב השעה
מיכל17/04/2011אז ב 0800 היא יצאה לאויר העולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתאריך לידה - תגובה
חנה עטיה17/04/2011למעיין שלום,
אם הילדה נולדה בתאריך 5.8.2010 - יעודה הוא מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה ומעמיקה, איכותית, בוגרת, אינדיבידואליסטית, נבדלת.
ה 16 - הקארמטי יתכן ויגרום לה לפחדים וחרדות ולכן יש להתיחס מאוד לרגשותיה, אותם אולי תעדיף לא להביע בפתיחות.
מכל השמות הרבים שהצעתם השמות שבאים בחשבון הם אדוה ואורטל:
אדוה - נוצרת מפה די הרמונית כאשר היכולות הן של עשיה בגדול בבגרותה. החשיבה היא הרמונית, חשיבה על כולם ולא רק על עצמי, חשיבה רגשית, רצון לנתינה ולכך שכולם יהיו מרוצים. אך זה נוגד את שאר המפה היותר סגורה רגשית, גברית ונוקשה. ז"א היא תצטרך להבין שהיא אינדיבידואליסטית, נבדלת, עמוקה ורצינית ופחות משפחתית ורגישה.
אורטל - היעוד מוקף במספרי מנהיגות, עוצמה רבה, יכולות רבות של נתינה ועיסוק בתחומים רבים. היא תקרין כלפי חוץ כריזמה, משפחתיות, שאפתנות, שליטה רגשית, כושר ארגון וניהול. אך תהיה אינדיבידואליסטית, עושה מה שהיא רוצה ולכן תצטרך ללמוד לאהוב את מי שהיא באמת.
נראה לי שחשוב להמליץ על שם שיצור מפה עוצמתית, ולטעמי אורטל הוא השם המועדף.
אני לרשותכם חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות
מיכל17/04/2011תודה רבה!
דווקא זה השם שהכי פחות התחברתי אליו,
האם כל השאר בכלל לא באים בחשבון ( חוץ מאדוה)
דרך אגב האם מספר קרמטי 7\16 זה כמו 7\25 וכמו 7\7 ....?
אופציות נוספות: הילה , תהילה, נוריה, ליבי
אשמח לדעת מה היתרון והחיסרון בכל שם
תודה שוב
מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הצעות - תגובה
חנה עטיה17/04/2011שלום לך,
קיימים 4 מספרים קארמטים ואחד מהם הוא לא 7 רגיל אלא 7 המגיע מתוך 16. ז"א בא לידי ביטוי השלילי של המספר והאדם צריך בהתפתחות שלו להתגבר על הקארמה.
כל השמות הנוספים שהצעת קודם לכן - נוצרות מפות מאוד דיס הרמוניות.
לגבי השמות הנוספים:
נוצרות מפות במיוחד דיס הרמוניות וחבל.
מציעה לחזור לשם אורטל או לחשוב על שמות נוספים.
בהצלחה ואני לרשותכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קארמטים
מיכל17/04/2011שוב תודה ..איזה זריזות :-)
מהם 3 המספרים הקארמטים האחרים?
האם בבדיקת השם שאני מציעה מספר הקארמטי נלקח בחשבון ?
האם המספר הקארמטי הוא רק בסכימת של תאריך הלידה המלא
או שבודקים יום בנפרד וחודש אם יש גם שם משהו קארמטי
לדוגמת 14.8.2011 האם המספר 14 גם נבדק בפני עצמו? האם היה תאירך 16 לחודש הו גם היה סוחב איתו את אותה קראמה? 7\16 כמו מה שיצא לתאריך המלא שלה?
את יכולה לכוון אותי איזה סכימה אני צריכה למצוא בשם האם כל השמות שמסתכמים ב 3 כמו אורטל יהיו טובים.ץ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספרים קארמטים - תגובה
חנה עטיה18/04/2011שלום לך,
שאלת הרבה שאלות מאוד חכמות ונבונות. אך את הידע רוכשים בשנים של לימודים והתעמקות בנושא. אענה לך בקיצור נמרץ.
הקארמטי גם ביום הלידה כפי ששאלת יש לו כמובן משמעות.
שם מספר 3 הוא נפלא - כי הוא ילד שבא לשמח את אמא שלו. אך צריך לבדוק איזו מפה נוצרת עם השם המסוים.
המספרים הקארמטים - 13, 14, 16, 19 - לכל מספר יש את המשמעות הקארמטית היחודית שלו.
תמיד אני משתדלת שבמפה שנוצרת לא יהיה מספר קארמטי - כי אם מתיעצים, מומלץ ליצור לילדה מפה הרמונית כמה שניתן, כדי שתעבור את מהמורות חייה ביתר קלות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)