מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחירת שם לתינוקתנועה25/12/2007
היי ליאת
אני מבינה שאת לא כלכך אוהבת ליעץ לפני שהתינוקת נולדת רציתי רק לשאול משהו וכמובן שאני לא אסגור את זה עד אחרי הלידה ואתקשר שוב ואשאל אם המועד הלידה יהיה שונה אז כותבת ומקווה למצא פה היום טיפה כיוון לשם גם אם לא נסגור על שם.
תאריך משוער 25.2.2008
בעלי חשב על השם נטע
אני חשבתי על השמות וסליחה על ההגזמה חח
מעיין, ורד ליאת הדס מיטל הדר ניצן רעות רויטל יסמי אבל הכי הכי אהבתי את השם רותם והבנתי שהשם הזה לא כלכך טוב כי אם קוראים אותו מהסוף להתחלה יש את המילה מת וגם שבלי קשר למישהו שמת באמת עם השם הזה בגיל צעיר נורא רציתי את השם אבל כשאני נזכרת בשם רותם אני נזכרת באותו אדם שמת. וכל השמות שצרפתי פה וגם השם שבעלי הציע אני לא מצליחה להתחבר לכלום פשוט כלום. נורא לחוצה רציתי רק כיוון אפילו אם תגידי לי יש פה שני שמות שהם הכי טובים אז אחרי הלידה אתקשר ואשאל אותך לפי תאריך ושעה בדיוק ולפי שם משפחה בדיוק מה כדאי. שמי נועה נעמי, בעלי גיורא שם משפחה מעדיפה להשאיר לאחרי זה אחרי הלידה אגיד לך או אם תרצי אפילו מחר בטלפון. רק אם תוכלי לתת לי כיוון על איזה מעט של שמות ללכת אודה לך מאוד.
תודה מראש
נועהן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה דברים שרציתי להסביר לגבי הכתוב
נועה25/12/2007השם שנכתב לא כלכך נכון הוא יסמין החסרתי את האות ן או גם י בכל מקרה התכוונתי ליסמין
בקשר לשם רותם יש לי מישהו שאני מכירה שהבן שלו מת בגיל צעיר וזה שמו רותם אבל אני רציתי לקרא לבת שלי רותם בלי קשר לאותו אדם רותם שמת. וכל פעם שאני אומרת רותם אני נזכרת בו גם שלא התכוונתי שהשם של הבת יהיה על שמו.
וכך לגבי למשל נטע היה בטלוזיה ילדה אחת שמתה באיזה ניתוח קראו לה נטע לי ואני ישר מקשרת את כל השמות ובכלל כל שם מזכיר לי מישהו אחר שלא הייתי רוצה שהבת שלי תהיה כמוהו או כמוהה. אם מבינה אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
ליאת יוגב27/12/2007כדי לתת לך כיוון אנא התקשרי אלי ונדבר , 052-3431920 ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה
ליאת יוגב28/12/2007בוקר טוב , השם עילאי , אחת הבעיות איתו זו העובדה שכשאומרים אותו , תמיד שואלים , אז איך כותבים ? וכאן נוצרת בעיית תקשורת של הילד ... כי בעצם את השם עילאי אפשר לכתוב באין סוף אפשרויות , כידוע לך . ואם כך אני פחות ממליצה עליו בגדול , כשברור שההתייחסות לשם היא בהתאם לשם המשפחה ותאריך הלידה , כלומר לראות עד כמה המפה הרמונית , או פחות מכך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)