מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אופציה נוספת לשםסיוון19/04/2011
שלום,
אני חוזרת עם אופציה נוספת
ביתי נולדה ב8.4.2011 שם המשפחה הוא ארד, האם מתאים לה השם נויה??
תודה רבה על היעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופציה נוספת לשם - תגובה
חנה עטיה19/04/2011לסיון שלום,
איני מוצאת את פנייתך הקודמת. אך אם פנית את בודאי יודעת שיעודה של הילדה הינו מספר 16/7 - ז"א שהיא הגיעה לעולם להיות חכמה ומעמיקה, חוקרת, מעדיפה איכות על כמות, בוגרת ונבדלת.
בגלל ה 16 הקארמטי - יתכנו חרדות, פחדים ותחושה שלא מבינים אותה וכו'.
עם השם נויה - ה 16 האינדיבידואליסט, הנבדל סגור עם מספרים יותר מסגרתיים, משפחתיים, עם יכולות של נתינה, רגישות, טוב לב וביטוי דרך המשפחה.
ז"א שיקח לה זמן להבין ולהגיע אל יעודה האמיתי, לדעת שיעודה ללמוד, להתמחות בתחום מסוים, להיות עם עצמה לעיתים.
יש כאן שילוב של פרפקציוניזם שכלי עם פרפקציוניזם רגשי , אחריות רבה, רצינות ובגרות.
לשיקולכם
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
סיוון20/04/2011בפניותיי הקודמות פניתי בשם בעלי דן,
יוצא שאין שום שם שהוא אידאלי בשבילה, איזה מספר אני צריכה שיצא משכלול האותיות כדי שיתאים?
נראה לי שנויה יחסית לשאר השמות הוא לא ככ נורא.....
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - תגובה
חנה עטיה20/04/2011לסיון שלום,
נכון, כעת אני נזכרת והצעתי שיתקשר אלי ואנסה לעזור.
עברתי כעת על כל 14 השמות שהצעתם עד היום:
השמות שבאים בחשבון הם מיכל, דנה ונויה.
אף אחד מהם לא יוצר מפה מושלמת - אך אלה האפשרויות ולכן צריך לבחור.
אני שוב מציעה שתתקשרי ואסביר לך לגבי השמות המומלצים או על השם שתבחרו.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
סיוון20/04/2011ניסיתי להתקשר לפני מספר ימים,
תודה על התשובה
אנסה שוב להתקשר
בהערכה רבה על היעוץ והעזרה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)