עזרה במציאת שם ת.ל 17.4

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה...

נעמה
    23/04/2011

אני מבינה שהשם הינו הכי מומלץ מבין כל השמות אך עדיין צפוי להערים עליה קשיים. האם ישנו מספר שהינו מומלץ לתאריך זה?
    שוב תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה... - תגובה

חנה עטיה
    23/04/2011

לנעמה שלום,
    אני מאוד מעריכה את רצונך ושאיפתך שלילדה יהיו חיים טובים. אני מעריכה זאת יותר, כיוון שיעודה באמת יכול ליצור אתגרים שונים בחייה. היא באה לעולם - ללמוד, לחקור, להתמחות בתחום מסוים, להיות נבדלת ובוגרת, לעסוק ברוחניות ובנפש האדם. משימות רבות לפניה, מה גם שהיעוד הינו מספר גברי, ולכן חשוב לי כפי שכבר ציינתי קודם לכן לתת לה שם שיוסיף רכות ונשיות למפה. יום הלידה 8 מוסיף לנוקשות והגבריות של המפה ולכן השם שי לי בהחלט יצר מפה הרמונית יחסית. כאשר היעוד הוא 16/7 והיכולות 6 - זה קשר הרמוני למחצה ולא מושלם (אין דבר כזה).
    את השמות רק את תציעי - כי הם מגיעים מנשמתך ואני אנסה לעזור לך להבין איזו מפה התנהגותית נוצרת.
    ולשאלתך:
    המספרים האפשריים הם 2, 4, 8 - אך זה לא אומר שכל שם יתאים, כי אני צריכה לבדוק את המפה הנוצרת עם השם המוצע.
    אני לרשותך
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במציאת שם ת.ל 17.4
    נעמה
    21/04/2011

תינוקת שנולדה ב-17.4 בשעה 13:00 לשם המשפחה עזר.
    השמות שאנו מתלבטים ביניהם הם שי-לי, קשת, רותם, עופרי ואופרי. העדיפות היא לשם שי-לי.
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה
    עזרה במציאת שם ת.ל 17.4

הוספת תגובה

• שם נוסף

נעמה
    21/04/2011

שכחתי להוסיף שם נוסף- מיה.
    תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה במציאת שם ת.ל 17.4 - תגובה

חנה עטיה
    21/04/2011

לנעמה שלום,
    ילדתך הגיע לעולם עם יעוד מספר 16/7 - יעודה להיות חכמה ומעמיקה, מעדיפה איכות על כמות, חוקרת, בוגרת ונבדלת. אך בבגרותה יהיה עליה להתגבר על הקארמה על ה 16 (על השלילי של ה 7). בגלל ה 16 יתכנו פחדים וחרדות נטישה ולכן יש להתיחס לעומק רגשותיה ולעזור לה להעלותם על פני השטח ולהביעם.
    השם אותו אתם מעדיפים - שי לי - ה 16/7 שהוא מספר גברי, נוקשה מוקף במספרים של רגישות, נשיות, משפחתיות וזה כמובן לטובה, אך יתכן ויקשו עליה להבין את יעודה שהוא להיות אידיבידואליסטית, נבדלת, בוגרת, הצריכה את הזמן לעצמה.
    קשת - בלי אותיות אהו"י ולכן לא מומלץ.
    רותם - מפה מאוד דיס הרמונית.
    עופרי - מפה מאוד גברית לבת.
    אופרי - אובר מספר 7 - ממש לא מומלץ.
    לשיקולכם.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם נוסף

נעמה
    22/04/2011

תודה רבה על התשובה המהירה. אני מבינה אם כך שמבין השמות, שי-לי הוא הכי מומלץ.
    לגבי שם נוסף- מיה, האם מומלץ?
    תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שם נוסף - תגובה

חנה עטיה
    22/04/2011

שלום לך,
    מבין השמות שהצעת שי לי הכי מומלץ.
    לגבי מיה (סליחה שלא התיחסתי, חשבתי שכן). בכל אופן:
    בגלל היעוד הגברי - היה לי חשוב שתציעו שם שיוסיף רכות, נשיות ורגישות למפה,
    השם שי לי עושה זאת.
    השם מיה יוצר קו מציאות של פרפקציוניסט, סגירות רגשית, בגרות, אחריות, מספרים גבריים. בחשיבה נמצא מספר רגשי עם חשיבה על כולם, עם רצון לנתינה (אך זה רק 20% מהמפה) וגם הוא יפחד לראות את הנוקשות והפחות רגישות שבתוכו.
    מכל השמות שהצעת עד עכשיו, שוב, שי לי הכי מומלץ.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו