מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתענבל29/04/2011
הי
חלמתי חלום לפני 6 שנים שבני היה ברחם. חלמתי על סבתא של אמי שהיתה אישה משמעותית בחייה והיא נקראה זהרה. הייתי בשמחה כלשהי-אירוע בחלומי והיא ניגשה אל חלון הרכב כשנסעתי משם ואמרה אל תשכחי לקרוא לביתך זוהר ושאלתי מי את? היא אמרה סבתא זהרה. מאז זוהר היה מוכן לבת. נולד בן והשם זוהר מאוד לא התאים לו-לפנים, לבעלי ולמומנטום. ויתרנו על השם. עכשיו אנחנו בהריון עם בת.... נועם מצטלצל לי נכון ונעים כשם לבת אך יש משהו בזוהר מאז אותו חלום שלא מאפשר להרפות. זוהר לבת זה אחלה אך אכשהו לא יושב לי היום כפי שהיה לי ברור בחלום ההוא...ממש הצהרתי שלביתי יקראו זוהר והנה עברו 6 שנים מאז והשם נועם מרגיש לי מקסים יותר. יש לי דימוי של זוהר לילדה בלונדינית ו"זוהרת" מבפנים. שניהם שמות מקסימים. סתם מתעניינת בדעתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבת - תגובה
חנה עטיה29/04/2011לענבל שלום,
הסיפור מקסים ואת גם מספרת אותו מקסים.
לגבי הילדה - אני יכולה ליעץ לפי נתונים של תאריך לידה, שם משפחה והצעות שלך לשם לילדה שתולד.
אני לרשותך.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)