מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתמיכל02/05/2011
נולדה היום 2/5 בשעה 0:50
שם המשפחה גורגני
השם המועדף, תמר ונוספים יעל, סתיו או הדר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
מיכל
ליאת יוגב02/05/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המוכיח על הצורך בשיתוף אינטימיות , מספר מאד רגשי , נשי ועוד . בילדות הזדקקות להרבה תמיכה ועידוד .
השמות יעל והדר , בעייתיים מהסיבה שמתקבל שם מלא 13-4 מספר המראה על מצבי תקיעות וחוסר שביעות רצון .
השם תמר - מפה רגשית במיוחד , מול הפחד מלהיות כל כך ברגש , כמו לראות מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , העלול ליצור בחיים מצבי הפתעות , דברים לא צפויים ...
השם סתיו , מפה קונפליקטית , בעייתי .
נסי להתחבר לשמות נוספים !! צר לי , שזוהי תשובתי , אך חשוב לי להיטיב !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה דעתך לגבי שירה?
אלון03/05/2011שמות נוספים: אגם ויובל.
המון תודה על העזרה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אלון
ליאת יוגב03/05/2011בהבנה ששם המשפחה הינו גורגני , תאריך 2.5
מספר הגורל של התינוקת 11-2 מספר המוכיח על הצורך בשייכות , להיות חלק מ..
אלא שהשם יובל , לא יוכל להקנות לה את אותו צורך כל כך הכרחי , אם כך , זוהי מפת חנק , האומרת - עד כמה מישהו חיצוני לי יוכל להבין לעולם הצרכים שלי ,
מפת חנק , עלולה ליצור בעיות בריאות , חלילה , כמו גם , צורך לאורך השנים לנתץ ולהשתחרר ממציאויות כאלה ואחרות .
השם אגם - קונפליקטי , שם מלא 1 מול גורל 2 , הקונפליקט הבעייתי ביותר שקיים
צר לי , נסו להתחבר לשמות נוספים !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה, לא אמרת את דעתך על שירה
מיכל03/05/2011סליחה, לא אמרת את דעתך על שירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מיכל
ליאת יוגב03/05/2011השם שירה יוצר מפת חנק , מספר גורל 11 = רגש , מול זה המספר הדומיננטי האחר הינו 13-4 מספר המוכיח על גישה מעשית , מספר עצור רגשית , כמו גם , חוסר שביעות רצון ותחושת תקיעות , בעייתי במיוחד !!
עד כמה מישהו מבין לעולם הצרכים והרגשות הקיים בי ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)