שמות לתאומים

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• שמות לתאומים
    עדי
    06/05/2011

שלום,

ילדתי שני בנים ב31/3/2011 . שתי שאלות- האם מספר הגורל שלהם -11 לפי תאריך הלידה הוא מספר מאסטר? ומה זה אומר לגביהם? אני מתלבטת בנוגע לשמות והשמות האהובים עליי כך שמעתי לפחות (ואני מאמינה בזה...)- גיא, עומר, אדר נחשבים לשמות לא טובים...האם זה נכון או שבודקים כל מקרה לגופו גם על פי שם המשפחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמות לתאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמות לתאומים - תגובה

חנה עטיה
    06/05/2011

לעדי שלום,
    אבקש את שם המשפחה של התאומים .
    אני מאמינה שהשמות הם מהנשמה של האם ובחירה שלך בלבד.
    אני בודקת את השם לפי הנומרולוגיה (כך שאיני מבינה לגבי שמות טובים ולא טובים).
    כל שם שאת מציעה אני בודקת לפי השם עצמו ושם המשפחה, בתוספת תאריך הלידה המלא. נוצרת מפה התנהגותית שממנה אני בודקת וממליצה האם נוצרת מפה הרמונית או דיס הרמונית למען שהילד יחיה חיים טובים עם פחות מהמורות ומשברים בחייו.

כן, התאומים הגיעו לעולם עם יעוד מספר 11/2 - שזה מספר מאסטר - ביום יום הם יתנהגו כמספר 2 - רגישות, זוגיות, שיתוף פעולה, עדינות, סבלנות, מופנמות. כאשר יתבגרו יוכלו להביא לידי ביטוי את ה 11 - שהוא מספר מאסטר של הרוחניות, ע"י הדרכה, העברת ידע, מנהיגות וכו'. אך כילדים יתכן לחץ ומתח בגלל האנרגיה הגבוהה של המספר. ממליצה מאוד לשמור על נפשם העדינה, להעניק להם הרבה אהבה, הבנה ורגישות.
    חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים-המשך

עדי
    07/05/2011

תודה...
    שם המשפחה הוא רייטן חמו. מה כוונתך שמספר המאסטר שלהם הוא 11/2 ? איך מגיעים ל-2?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים-המשך - תגובה

חנה עטיה
    07/05/2011

לעדי שלום,
    11/2 = 1 + 1 = 2.
    כותבים 11 - כדי לשמור על המאסטר.
    האם התאומים יקראו בשם משפחה רייטן חמו או רק אחד מהם ?.
    והאם השמות שאת רוצה שאבדוק הם גיא, עומר ואדר ?.
    מחכה לתשובתך
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים בנים- המשך

עדי
    07/05/2011

היי חנה,

שם המשפחה יכלול את שתי השמות - רייטן חמו. השמות הם גיא,עומר,אדר,דור,יהונתן או יונתן (לגביו עדיין ישהתלבטות כי בעלי לא אוהב...)
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמות לתאומים בנים- המשך - תגובה

חנה עטיה
    07/05/2011

לעדי שלום,
    כפי שכבר כתבתי היעוד הוא 11/2 - רגישות ועדינות, שיתוף פעולה ורכות (מספר נשי). חשוב ליצור מפה עם מספרים יותר חזקים ועוצמתיים (גבריים).
    עם כל השמות שהצעתם יצאו מפות מאוד דיס הרמוניות.
    רק עם השם יונתן יצאה מפה הרמונית יחסית, אך מפה נשית. אך זה לא מתאים לבנים, כיוון שעלול לגרום להם לבעיות באינטימיות בבגרותם.
    מציעה שתחשבו על שמות נוספים ואני לרשותכם
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שמות לתאומים

עדי
    08/05/2011

היי חנה

השמות הנוספים עליהם חשבתי (וגם הם כולם ברירת מחדל) הם שקד,אופק ועידן.
    לגבי אופק קראתי שהמספר שלו-7 מייצג אנשים מופנמים ומתבודדים האם זה נכון?חשוב לי לבחור שם שיעניק להם תכונות של אמביציה ודומיננטיות...
    הבנתי שהאם צריכה לבחור את השם אבל ברגע שאני מחפשת שמות בכוח זה לא מפספס את המטרה? כי זה כבר לא הארה...
    ושאלה נוספת- את בודקת לפי נומרולוגיה קבלית?
    המון תודה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שמות לתאומים - תגובה

חנה עטיה
    08/05/2011

לעדי שלום,
    אני עוסקת בנומרולוגיה מערבית ולא קבלית.
    השם הפרטי - הוא ציפיות האם מהילד (בתת מודע שלה) ואז ציפיות הילד מעצמו. המפה ההתנהגותית של האדם נוצרת מתאריך הלידה המלא והשם המלא - ז"א שהשם הפרטי הוא אחד הפרמטרים במפה.
    לגבי מספר 7 - זה ילד שמצפה מעצמו להיות חכם, בוגר, איכותי, לומד, מתמחה וכו'.

מקוה שעם השמות שהצעת יצאו מפות עם אמביציה ודומיננטיות (כפי שאת מצפה).
    עידן - נוצרת מפה הרמונית למחצה. היעוד הרגיש והעדין מוקף וסגור במספרים מאוד עוצמתיים של מנהיגות, הובלה, יכולת להצליח כלכלית. מה שבולט, שכלפי חוץ הוא יראה כאדם מאוד השגי, תכליתי, מנהיג, כריזמטי ופחות רגיש, ובתוכו בחייו הפרטיים יהיה רגיש. חשוב שתתיחסו ברכות לנפשו העדינה (גם לגבי התאום השני) ללמדו להביע רגשות ולעסוק ברגשות. בתחום הזוגיות יתכנו בעיות באינטימיות ויש להיות מודעים לכך.
    אופק - לא מומלץ.
    שקד - היעוד העדין סגור עם מספרים פחות רגישים, עם השגיות, פרקטיות, כושר ניהול וארגון, כריזמה. לעומת זאת כלפי חוץ הוא יקרין רוחב אופקים, נדיבות, התחשבות, אינדיבידואליות, חמלה וכו' וזה לא בדיוק מי שהוא יהיה. בתוכו יהיה מסגרתי, משפחתי, בעל כושר שיפוט טוב, רואה את שני צידי המטבע. הוא יצטרך ללמוד לאהוב את מי שהוא באמת.
    שתי המפות לא מושלמות - אך בגלל היעוד הרך והנשי - חשוב ליצור מפות גם עם מספרים גבריים ועוצמתיים.
    אם יש לכם הצעות נוספות אני לרשותכם.
    בהצלחה חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת-שמות לתאומים

עדי
    14/05/2011

שלום,
    בהתכתבותנו הקודמת כתבת שהשם אופק לא מומלץ.מדוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת-שמות לתאומים - תגובה

חנה עטיה
    14/05/2011

לעדי שלום,
    משלושה השמות שהצעת - עידן, שקד ואופק - זאת האופציה הפחות טובה.
    כלפי חוץ הוא יראה כאדם אידיבידואליסט, דעתן, גברי.
    בחיים הפרטיים יהיה - רך, נשי, פשרן, ותרן.
    זה נקרא 2 פנים לאישיות - מתנהג אחרת בבית ובעבודה. זה קושי בגיבוש האישיות.
    יוצא 60% מספרים נשיים.
    המפה הרמונית למחצה אך השמות הנוספים שהצעת טובים יותר.
    חנה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו