מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרה בבחירת שם לבת - דחוףאור10/05/2011
ליאת וחנה שלום,
בשעה טובה נולדה לנו תינוקת בתאריך 28/4/2011 בשעה 7:30 בבוקר.
אני מתלבטת רבות בין מספר שמות: גאיה (או - גיה בלי א'), הדר, מיקה, דריה.
מה השם הטוב ביותר עבורה שייתן לה זרימה טובה וקלה בחיים?
שם משפחה - גדי
תודה רבה לכן,
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אור
ליאת יוגב11/05/2011מספר הגורל של התינוקת הינו 9 , מספר המוכיח על צורך להגיע לבגדול , יכולת נתינה והבנה רבה , צורך "לתקן העולם " כמו גם מרחבי מחיה כדבר חשוב ועוד .
מבין השמות שהצעת , נראה שהשם גאיה הוא השם היותר ראוי ,
זאת מאחר והשמות הדר ומיקה יוצרים מפה שיש בה צירוף קרמטי 19-1 מצבים קורבניים לדרך החיים , השם דריה , יוצר צירוף מספרים חרדתיים , כמו גם פחות קבלה עצמית !
גיה - מפת חנק , לא באמת ניתן לי ללכת עם מי שאני ועוד ..
אם כך , השם גאיה , יוצר צירוף מספרים המוכיח על יכולת מנהיגותית !! כמו גם , יכולות בכיוון נתינה רבה תוך שאפתנות הצבת מטרות ועוד ,
חשוב לציין שמאחר וה-9 הופך למספר דומיננטי במפה , עלול ליצור מצבים של פיזור , מרוב רצונות ויכולות אינסופיות !
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת. תודה רבה על תשובתך המפורטת
אור11/05/2011אם כך, גאיה הכי קרוב אבל זה עדיין לא שם מדוייק עבורה.
האם ישנו שם מתאים יותר או מספר נומרולוגי מדוייק יותר שכדאי לי לבדוק אותו? זה מאד חשוב לי מאחר והשם שלי יצר לי קשיים בחיים והייתי רוצה שלבנותיי יהיה קל יותר.
אני מאד מודה לך על המאמץ והעזרה הרבה.
נ.ב. - נומרולוג אחר ציין שהשם דריה מדוייק מאד. אבל היה לו רק שם פרטי. התבלבלתי קצת :-). ואת נראית לי מקצועית ויותר יורדת לפרטים אז... אשמח לשמוע דעתך.
תודה רבה שוב.
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אור
ליאת יוגב12/05/2011ראשית , לא נוהגת להציע שמות , חשוב שתנסי להתחבר לשמות ואני אהיה זו שאסביר משמעות השמות ועד כמה המפה תואמת הרמונית וכדו.
כפי שציינתי באשר לשם דריה , השם פחות מומלץ , צירופים קשים יותר ,חרדות פחות קבלה עצמית ,
אם כך , הציעי שמות ואהיה בשבילך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמות נוספים
אור13/05/2011הי ליאת,
אשמח אם תוכלי לבדוק שמות נוספים לתינוקת -
צליל
מאיה
בר
אילה (אפשר עם עוד י')
תודה רבה
אור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אור
ליאת יוגב19/05/2011צר לי שלא עניתי עד כה ..
על כל פנים , השמות מאיה או איילה,יוצרים צירוף קרמטי 19 , מצבים של עליונות
או נחיתות מסכנות וכו.השם אילה באופן הזה - מפת מנהיגות , עוצמתית במיוחד !!
שאפתנות השגיות , יתכן שזהו השם המתאים!גם אם קיים עודף במספר 9 ,
אך המפה הרמונית ולדעתי יופי
השם בר , עלול ליצור בעיות תקשורתיות ..
לשיקולך !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת תודה רבה. היו עוד שמות
אור20/05/2011(שמשום מה לא עברו בהעתקת ההודעה הקודמת) שאודה לך אם תבדקי עבורנו:
רומי
אגם
תמר
תמרה
צליל
והאם השם אילה שהמלצת עליו כמתאים הרמוני יותר מהשם גאיה?
המון תודה על הטרחה.
אור
ליאת יוגב20/05/2011השם גאיה תואם לשם אילה , אם תראי אותו ערך מספרי , אם כך , מתקבלת מפה זהה לחלוטין !! וכפי שציינתי יכולה בהחלט להתאים , עם הצד המנהיגותי מצד אחד והיתר 9 מצד שני .
כמו כן , מבין השמות הנוספים שהצעת , השם תמרה יכול בהחלט להתאים ,
צדדים שיש בהם חופש ריגוש , יכולת הסתגלות ותימרון , דינמיות רבה , מול החלק האחר הזקוק למשפחתיות , תבנית הנקראת גם , פחד מללכת אם כל הצדדים הכל כך דינמיים , מה שנקרא - פחד מאיבוד שליטה , אך למרות זאת אפשר בהחלט לראות דברים חיוביים בבחירת השם - תמרה ,
לשיקולך !!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת המון המון תודה על תשובה מהירה
אור20/05/2011עזרת לי מאד.
אתן עושות עבודת קודש בעזרתכן להורים הנבוכים.
תבורכנה ותמשכנה לעשות טוב לכל כך הרבה הורים ותינוקות חדשים.
בברכת סופ"ש מקסים,
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)