החלפת שם משפחה

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• החלפת שם משפחה
    חסוי
    31/12/2007

שלום רב,

שמי נועה אליאס וכבר זמן רב אני שוקלת לשנות את שם משפחתי או להוסיף את שם משפחתה של בת-זוגתי, שרון סער. (סער-שם משפחה).

מה עדיף? להוסיף את שם המשפחתה לשלי? או להחליף את שם משפחתי לסער? או שאולי עדיף להשאיר את שמות משפחתנו כמו שהם..?

חשוב לציין שאנחנו מנסות להקים משפחה בימים אלו וחשוב לי שלילדים שלנו יהיה שם משפחה זהה.

תודה על העזרה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת שם משפחה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לנועה א

ליאת יוגב
    31/12/2007

כדי לענות לך ונכון , אני צריכה לדעת גם את תאריך הלידה שלכן , אם תרצי התקשרי 052-3431920 ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי ליאת, בהמשך לבקשתך...תאריכי לידה

חסוי
    01/01/2008

נועה 13/08/73
    שרון 21/08/76

ממתינה לתשובתך,

תודה רבה על עזרה

שתהיה שנה אזרחית מדהימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה שלום

ליאת יוגב
    02/01/2008

לשאלתך האם להוסיף את שם המשפחה סער לשמך , עדיף שלא , המפה שלך מאד זורמת חברותית שאפתנית אנרגטית , מה שייצור שם המשפחה סער הרבה יותר איטיות שיקול דעת , ומצבי תלות
    לכן , פחות אמליץ להחליף לסער , כשבדקתי האם להיות גם וגם, המפה שנוצרת היא כולה 5 , משהו ללא גבולות חופש יתר , (שממילא קיים ) וגם זה פחות מומלץ ,
    אם יש רעיון אחר לשם משפחה אחר - כאופציה , אוכל לבדוק אבל ממש לא הייתי משנה לאף אחת מכן את השם , באפשרות שהצעת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המפורטת! עזרת לי

חסוי
    02/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו