מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתנוקתבדוי23/05/2011
אני מעט סקרנית .
נולדה לנו ילדה מתוקה בתאריך 05.07.2006, והחלטנו לקרוא לה מעיין.
האם השם אכן מתאים או עשוי להוות בעיה?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לתנוקת - תגובה
חנה עטיה23/05/2011שלום לך,
מה שם המשפחה של הילדה ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בדוי23/05/2011אברהם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
חנה עטיה23/05/2011שלום לך,
השם כבר ניתן ולכן אומר רק מעט:
יעודה מספר 2 - להיות זוגית, משפחתית, רגישה, עדינה, מתחשבת - יש לשמור על נפשה הרגישה ולשוחח איתה על כך.
היעוד הזה סגור עם מספרים לא רגישים, מספרים דינאמיים, פיסיים, מעשיים ופרקטיים. ז"א שיקח לה זמן להבין את יעודה. בתחום העבודה יש לה יכולת להצליח מאוד בתחום העסקים והמכירות.
יום לידה 5 וגם יכולות 5 - דיס הרמוני ליעוד מספר 2. הדיס הרמוניה הזו יוצרת תלותיות, פחות אחריות, פחות רצון להתמודד, בעיות באינטימיות. ה 2 הרגיש והזוגי מול 5 הרוצה חופש ולעשות מה בראש שלו. זה בעצם יהיה סיפור חייה ה 2 מול ה 5.
חנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
בדוי23/05/2011האם זה אומר שיהיה לה קושי למצוא זוגיות? להתחתן בעתיד? אני קצת מודאגת.
תודה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
חנה עטיה23/05/2011שלום רב,
לא חושבת שאמור להיות לה קושי למצוא זוגיות.
היא הגיעה לעולם להיות בזוגיות. גם השאיפה היא למסגרת.
הקושי הוא שמצד אחד תרצה ותשאף למסגרת, זוגיות וביחד. אך היכולות שלה הן חופש, לעשות מה שבא לי, פחות מחויבות, להיות בתנועה, לתקשר, לפתור בעיות בצ'יק.
זה נקרא "רצוי מול מצוי" - מסגרת מול חופש. תסכול בחייה כי הרצוי שונה מהמצוי.
הדיס הרמוניה העיקרית היא בקו המציאות הקשר בין יום הלידה - תאריך הלידה המלא - היכולות - הקו המרכזי של המפה.
איני יכולה במסגרת זו להסביר את הדברים בצורה מעמיקה, אלא רק לציין נקודות.
אם ברצונך בהסבר מעמיק יותר תפני אלי אישית.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
בדוי23/05/2011מעיין ללא שם המשפחה = 9 . האם החישוב נעשה גם לפי שם המשפחה?
מה לגבי שינוי השם, נניח מעין עם י' אחת?
אני מתנצלת אבל אני קצת מודאגת עכשיו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל - תגובה
חנה עטיה24/05/2011שלום רב,
המפה נוצרת מתאריך הלידה המלא והשם המלא.
אני אישית לא מאמינה בשינוי שם. השם הקובע הוא השם הניתן בלידה, המפה הנוצרת מהשם שהענקת בלידה הוא 80% - כל שינוי לאחר מכן (לדוגמא נישואין - זה 20% של אנרגיות הנוספות להתמודד עם ארועי החיים החדשים).
בכל מקרה - השם שהענקת לביתך זה מהנשמה שלך, מהתת מודע שלך. זה השם שרצית להעניק לה ולכן כעת יש לעזור לה להתמודד עם ארועי חייה.
רק בבגרותה היא תבין את מפתה.
השם עצמו נפלא (מספר 9)- אך אני בוחנת איזו מפה נוצרת עם השם שהענקת לביתך.
עזרי לביתך להתפתח ולצמוח עם המון אהבה ורגישות צרי קשר טוב איתה.
ממליצה לנסות להמנע מדאגה.
בהצלחה רבה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ורק עוד משהו קטן..
בדוי24/05/2011חנה היקרה,
תודה על התמיכה והסבלנות.
80% - זה לא כל כך נורא, נכון? אני פשוט לא רוצה שיהיו לה חיים קשים וגם לנו ...
היא ילדה מקסימה. כיום היא בת 4 והיא התחילה להתמרד .... מצד אחד היא יכולה להיות שקטה ועדינה ומאוד רגישה וחמה ואוהבת ומאוד קשורה רגשית לבית ולמשפחה(כל הזמן מרעיפה חיבוקים ונשיקות), ומצד שני היא שובבה ולפעמים "עושה הרבה דווקא". אולי זה בגלל הגיל (4) ואולי זה בגלל השם שניתן לה...?
בכל אופן, מה את יכולה לייעץ לי כדי שיהיה לנו ולה חיים נינוחים בעתיד?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודה ורק עוד משהו קטן.. - תגובה
חנה עטיה24/05/2011שלום רב,
האתר לא מיועד ליעוץ בגידול ילדים.
ילד רק בגיל 7-8 מתחיל להבין את השם שלו, ורק בגיל ההתבגרות את יום הלידה שלו.
כך שחשוב שתעניקו לה חיים טובים, ילדות מאושרת, הבנה, אהבה, רגישות.
בחיים יש אתגרים (ולא קשיים). גידול ילדים הוא אתגר נפלא ותמיד ניתן לקבל עצה מבעלי מקצוע.
בהצלחה רבה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)