מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבתקרן25/05/2011
שלום, ביתנו נולדה ב 17/5/11 והיינו מעוניינים לבדוק אם השם - שלי יכול להתאים, שמות ההורים- קרן ואורן , אחות- אמילי , ושם המשפחה- ברקן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרן
ליאת יוגב25/05/2011האם שואלת על השם שלי ?
אם כן , התשובה , המפה המתקבלת הינה מפה גברית נוקשה ועצורה רגשית .
נסי להתחבר לשמות נוספים !
להשתמע ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שם לבת
קרן25/05/2011מה הכוונה גברית? והאם הוספת השם ציפורה בת.ז יעדן את המפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב25/05/2011מאחר ולא מתכוונת לקרוא לביתך שלי ציפורה , משום כך , ניתוח המפה נעשה על פי השם הראשון ,כפי שציינתי המפה המתקבלת הינה מפה גברית ,
מפה גברית עבור בת - מביאה למצבים של קושי באינטימיות , כמו גם בלבול בזהות המינית , לימים ,
משום כך , לא אוכל להמליץ על שם זה. צר לי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שם לבת
קרן25/05/2011אם אפשר לבדוק את השמות: אריאל ,יעל או יעלי, תמר,תמרה, ונטע
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
קרן
ליאת יוגב25/05/2011אין ספק , שמבין השמות שהצעת , השם המתאים ביותר הוא אריאל , אלא שבמידה ותחליטו לבחור בשם זה , יהיה צורך להוסיף שם נוסף , שחשוב שיהיה כתוב בת.ז.
על כך , חשוב שתדברי איתי , כדי שאוכל להמליץ על השם הראוי .
המפה המתקבלת , צדדים מנהיגותיים , מול צורך בביטוי , מפה מאד אנרגטית , פעלתנית , קצב מהיר ועוד . צירוף המספרים מאד הרמוני על פי השם אריאל .
השמות האחרים נבחנו גם הם , אך לא נמצא מי מהם כמתאים !
להשתמע !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)