מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לתינוקאמי02/01/2008
בני נולד בתאריך 27/12/07 בשעה 3:03 השם שהכי התחברתי אליו בעבורו היה אייל (האמת שקצת קשה לי לחשוב על שם אחר עבורו) (אופציה נוספת שפחות התחברתי היא ניר). אבל האמת שכשאני מסתכלת עליו אני לא מצליחה לחשוב על אף שם אחר עבורו. מה את אומרת?
תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמי
ליאת יוגב02/01/2008מהו שם משפחתכם?
צרפי ואז אוכל לענות לך ביחס לתאריך הלידה ולבחירתך את השם אייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי ליאת - שם המשפחה
אמי03/01/2008שם המשפחה הוא סיטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד הערה קטנה
אמי03/01/2008דרך אגב השעת לידה מופיע בחלק מהמקומות 3:02 אבל בדף שיחרור זה מופיע 3:03
אם זה רלוונטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמי
ליאת יוגב04/01/2008השם אייל יכול להיות בהחלט מתאים , כאשר מבחינה נומרולוגית - מספרים קלילים זורמים תקשורתיים חברותיים הרבה חופש ריגושים ועניין שזקוק לו ,
כאשר מבחינה אסטרולוגית , ילד של ערכים גישה פרקטית החלק הגדיי שבו , המון כוח שקיים , עם רגישות רבה ביתיות ומשפחתיות ,
מבחינה נומרולוגית - השם אייל - מוכיח על רצון שלך בילד של אהבה ילד ביתי משפחתי והרמוני ,
קיימים בו חלקים של טוב , וחלקים של זרימה כפי שציינתי , נוצר כאם צירוף של אס - א של אייל ס של סיטי , אס הוא הקלף המנצח ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה רבה ליאת
אמי06/01/2008נרגעתי שזה מתאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אמי06/01/2008ליאת עוד שאלה קטנה מישהי אמרה לי שכל המספרים שלו מראים על רגישות גדולה מאוד ובתור גבר כדאי להוסיף לו הגנות היא הציע לי משהו עם מספרי 3 או 9.
חשבתי על יובל. מה את אומרת על זה? גם על מה שהיא אמרה וגם על הצירוף החדש.
אני כבר מבולבלת זה בילבל אותי לגמרי מלחיץ...
תודה ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאמי שלום
ליאת יוגב08/01/2008את יודעת , יש משהו נכון בכך שאפשר להתבלבל מכל הערה ... הנכון הוא לבטוח במי שבחרת לבטוח וללכת אם אותה בחירה , אני לא מוצאת סיבה להוסיף את השם יובל , אבל תצטרכי לקבל , את התשובה לכך , ממי שיעצה לך זאת .. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ליאת
אמי08/01/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)