מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

שם - המשך
לי31/05/2011תודה על תגובתך המהירה! אקח את דבריך לתשומת ליבי.
האם להשאיר את השם עם י' או בלי י'?!
האם לא מומלץ להחליף את השם לאחר שניתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך - תגובה
חנה עטיה31/05/2011ללי שלום,
כפי שכתבתי - השם שנתת בלידה הוא הקובע.
כעת הורדת ה "י" - אין לה משמעות אמיתית.
אני לא בעד החלפת שם. אני בעד לעזור לילד להתמודד עם חייו, ולך להתמודד עם האתגר של גידולו.
תמיד ניתן להעזר בבעלי מקצוע בתחום גידול ילדים - זה רק לטובה.
מאחלת לך בהצלחה.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם
לי31/05/2011תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שםלירז30/05/2011
שלום רב,
בני נולד ב- 1/12/2007 ובחרנו את השם עידו, שם שמאוד התחברנו אליו.
הבנתי שכדאי לכתוב את השם כפי שהוא כתוב בתנ"ך בלי י' כלומר עדו.
יתרה מזאת לאחרונה שמעתי דברים שונים אודות השם ורציתי לדעת האם השם מתאים בכלל. הבן שלי הוא ילד מקסים וחכם מאוד יחד עם זאת מאוד מופנם וחסר ביטחון.
אשמח מאוד לשמוע את חוות דעתך. השם שלי לירז ושל בעלי גיל.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם - תגובה
חנה עטיה30/05/2011ללירז שלום,
האם כתוב בתעודת הזהות עידו או עדו.
כמו כן מה הוא שם המשפחה של ילדך ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך
לי31/05/2011בתעודת הזהות כתוב עידו שם משפחה רחינשטיין(כך כתוב בתעודת זהות), אנו כותבים רחנשטיין)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך - תגובה
איך האב כותב את שם משפחתו - ולאיזה שם משפחה את רוצה שאתיחס.
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך
לי31/05/2011רחנשטיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם - המשך - תגובה
איני יודעת מה שמעת, אך אני מתיחסת לשם שנתת לבנך בלידה. זה השם היוצר את המפה ההתנהגותית של האדם.
כיוון שהשם ניתן כבר - אומר מעט מילים.
בנך הגיע לעולם עם יעוד מספר 13/4 - ז"א יעודו להיות מסגרתי, מעשי, פרקטי, משפחתי, פחות רגיש. אך כיוון שהיעוד מגיע ממספר 13 הקארמטי - הוא יחוש בחייו שהדברים הולכים לאט, מן תקיעות שכזו עד שיתגבר על השלילי של ה 4.
זה גורלו וכילד יתכן ויהיה ילד טוב, אולי בוגר שפחות בוכה - אך כן נחוץ מאוד להתיחס לרגשותיו וללמדו להביעם.
גם ביכולות יוצא מספר קארמטי 16/7 - שוב קושי במימוש היכולות של עבודה לעומק, לאט, ברצינות, לחקור.
באופן כללי המפה בוגרת, סגורה רגשית, אינדיבידואליסטית, רצינית ולכן יש להכניס שמחה לחייו - לתת לו תחושה של ילדות, שמחה, אופטימיות, לא הכל רציני וחשוב כל כך.
הרבה צחוקים והנאות.
בהצלחה חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)