מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שם לבןהמתלבטת05/06/2011
שלום,
בני נולד ב- 1.6.2011 אני מתלבטת אם לקרוא לו עילי, בועז, עמרי
אשמח לשמוע את דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שם לבן - תגובה
חנה עטיה05/06/2011שלום לך,
מה שם המשפחה של ילדך ?
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
המתלבטת06/06/2011פונדיק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה06/06/2011שלום לך,
ילדך הגיע לעולם עם יעוד מספר 11/2 - יעודו להיות רגיש, עדין, זוגי, מתחשב, נותן לאחרים להתקדם, מופנם, סבלני, אימפטי - מספר נשי. ה 2 בא מתוך המאסטר 11 - המאסטר של הרוחניות שיכול לבוא לידי ביטוי בבגרותו במנהיגות הדרכה וכו'. כילד זה לא תמיד קל כי יכול לגרום ללחץ ולמתח פנימיים. יש מאוד לשמור על נפשו הרגישה והעדינה כל כך.
יום הלידה מספר 1 - דיס הרמוניה למספר היעוד.
השמות שהצעת:
עילי - ביכולות יוצא מספר הנוגד באופן קיצוני את הרכות של היעוד - לכן מאוד לא מומלץ. יכולת הובלה ועסק עצמאי מול אינטימיות ורגישות - מאוד בעייתי.
בועז - קארמטי בחשיבה ואובר מספר 2 הנשי - לכן לא מומלץ.
עמרי - הרמוני למחצה - כאשר השאיפות גדולות עם רצון להשגיות, כריזמה, מעשיות - ובתוכו יהיה רגיש ועדין - ז"א יהיה פחד לראות בתוך עצמו את הרגישות הזו - זה נקרא "פחד מאיבוד שליטה". גם כלפי חוץ יראה כאדם מסגרתי, משפחתי, מעשי ופחות רגיש ובתוכו יהיה רגיש, עדין ותלותי.
דבר נוסף - הרצוי - מסגרת, בית, שגרה, משפחה והיכולת - יצירה, ביטוי בדיבור, קסם אישי, ילדותיות, עושה מה שבא לי.
מהשמות שהצעתם זה השם המועדף - אך אפשר לחשוב על שמות נוספים
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן
המתלבטת06/06/2011ומה עם השם מתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
השם מתן - מאוד לא מומלץ.
גם אובר מספר 2 - ומכאן השלילי של המספר וגם מפה נשית לבן (לא מומלץ).
מפה של צרוף מספרים של חרדות ופחדים ודברים נוספים.
מצטערת
המתלבטת06/06/2011תודה על התייחסותיך - מה עם השמות הבאים: רועי, רון,
מכל השמות שהצעת עד היום עמרי הכי מתאים.
כי בתוכו הוא רך ועדין ויש כאן שאיפות מאוד גבוהות להצליח, להשיג, להיות מעשי ופרקטי. ז"א זה מחזק את הרכות בפנים. כפי שאמרתי גם כלפי חוץ - התדמית שיציג תהיה פחות רגישה, של אדם מעשי, פרקטי ואולי מופנם. מצד אחד זה נוגד את היעוד הרגיש ומצד שני מחזק אותו ונותן לו כוח (זה נקרא הרמוני למחצה).
מומלץ לשוחח איתו ולומר לו שאנו יודעים כמה אתה רגיש בתוכך - להתיחס לרגשותיו ברוך ועדינות.
השם רועי - בעצמו שם קארמטי ונוצרת דיס הרמוניה סביב היעוד. ז"א גם חנק של היעוד וגם דיס הרמוניה בין היעוד ליכולות וגם מספר קארמטי בחשיבה - ממש לא מומלץ.
רון - אובר מספר 2 - מביא לשלילי של המספר וגם מספר קארמטי בחשיבה - לא מתאים.
בהצלחה לכם
ואני לרשותכם.
המתלבטת06/06/2011תודה על התייחסותיך.
האם עמרי זה לא שם בעיתי מבחינת הקבלה.
מה דעתך על השמות: ערן, עידן, עופר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה07/06/2011שלום,
מצטערת 3 השמות שהצעת - כל שם מסיבות שונות - יוצר מפה דיס הרמונית.
אני עוסקת בנומרולוגיה מערבית ולכן איני יודעת לומר דבר על הקבלה.
המתלבטת07/06/2011שלום,
ניסיון אחרון לפני הברית - מה עם השמות עומר, אלעד, גלעד, אסף, ברק וסער
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה08/06/2011שלום לך,
עומר - קארמטי בחשיבה.
אלעד - קארמטי ביכולות.
אסף - קארמטי ביכולות
ברק - בעיות בתקשורת עם עצמו והסביבה.
סער - קארמטי ביכולות
גלעד - מפה הרמונית למחצה - אך בגלל הפצע הגלגולי (סכום המספרים החסרים בשם המלא) שהוא כמספר היעוד - גורם לאדם קושי להגיע ליעודו - ולכן לא מומלץ.
מאוד מצטערת.
המתלבטת08/06/2011האם יש לך רעיונות? אני הרמתי ידיים
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם לבן - תגובה
חנה עטיה08/06/2011שלום לך,
ראשית - אני מאוד מעריכה את השקעתך בנושא ואל תתיאשי.
אני מציעה שתכנסי לאתר בשם "שם לי" - יש שם הצעות לשמות לתינוקות בצרוף המספר הנומרולוגי של כל שם.
תחפשי שמות שהמספר הנומרולוגי שלהם מספר 1.
הצעת כבר את השם עומר שהוא מספר 19/1 (קארמטי) - אך יצא קארמטי בחשיבה.
זה לא אומר שכל שם מספר 1 יתאים - כי אני צריכה לבדוק איזו מפה נוצרת - אך זה הכיוון.
מאחלת לך בהצלחה
ואני לרשותך
חנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)