בחירת שם לתינוקת

מנהל הפורום

ליאת יוגב
ליאת יוגב
לקביעת תור אצל ליאת יוגב ללא פרסום בפורום

• בחירת שם לתינוקת
    דלית קוסנוביץ
    18/06/2011

שלום רב ,
    נולדה לנו תינוקת בשעה טובה, בתאריך 01/06/2011 בשעה : 12:00 .
    שם המשפחה הוא קוסנוביץ .
    עד היום אין לה שם וכבר חלפו יותר משבועיים...... אני נורא מתלבטת בין כמה שמות והם : מיכל , קורל קורין ומעיין .
    אשמח אם אוכל לקבל איזשהו כיוון לגבי מה כדאי לבחור מבין שמות אלה אם בכלל .
    מודה מאוד מראש, דלית .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בחירת שם לתינוקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלית

ליאת יוגב
    18/06/2011

מספר הגורל של התינוקת הינו 11-2 מספר המוכיח על הצורך בשיתוף אינטימיות, מול צדדים רגישים במיוחד , צורך בקצב איטי במיוחד , שלווה , גם כאשר הגיע מיום לידה 1 שהינו מספר דינמי יותר... מבין השמות שהצעת ,השם מיכל נראה כמתאים ביותר ,זאת מאחר ומתקבלת מפה הרמונית במרביתה , ראשית על ציר גיבוש האישיות , גורל (צמצום תאריך הלידה) מול השם המלא 8 , שיש בו חלקים המוכיחים על פרקטיות מעשיות , מעיד על כוחות רבים יותר מול ה-2 הרגשי ובכל זאת , שני מספרים מנהיגותיים , בשל העובדה שקיימת כאן התייחסות ל-11 , שעשוי לשמש לימים בהיבט היותר מנהיגותי .. השם מיכל מעיד על קצב מהיר יותר , אם כך יהיה צורך להבין לקצב הדרוש לה מבפנים ... אך בסה"כ זהו השם המועדף על פני השמות האחרים , שנבחנו אף הם , אך בעיתיים , כל אחד וסיבתו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאת תודה

דלית קוסנוביץ
    18/06/2011

היי ליאת ,
    קודם כל רציתי להודות לך על תשובתך המנומקת.
    אני שמחה מאוד משום שמבין ארבעת השמות שהעליתי בפנייך , אכן השם מיכל היה אצלי בעדיפות ראשונה על פני היתר .
    אני מודה לך מאוד ומאחלת לך המשך יום נעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו