מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסבר תוצאות ביופסיה מגוש בריאהיעל29/10/2017
שלום.עברתי בדירת ביופסיה תחת סיטי מגוש בריאה.ברקע לובקטומי ובגלל nsclc ולימפומה פוליקולרית טופלה ועברה. רציתי שתאמר לי מה הכוונה שרשום.דוח פתולוג.תאור מיקרוסקופי גלילי רקמה מתאי ענק מרובי גרעינים עם תהליך גרונולומטוטי המייצריםגרנולומות אפיתליאדיות ללא נמק לא זוהו אמיקרואורגניזים בצביעותל ללא גורם זיהומי. ובדוח ציתולוגיה רשום:בניקור גוש ריאה מימין נראו תאים קולומנרים חלקם עם שינויים תגובתיים, מקרופגים עם פיגמנט וגרעינים חשופים רבים.לא נראו תאים ממאירים. אני הבנתי שאין תאי סרטן וזה שימח אותי מאוד. אבל מה זה כל השאר שכתוב יש איזה דלקת? לפני שנתיים קיבלתי הקרנות באזור. האם זה דבר שמצריך טיפול אנטיביוטי? אין לי הרבה סבלנות עוד 3 שבועות התור לרופא. אשמח אם תסביר לי קצת. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעל
פרופ` אלון בן נון30/10/2017יעל שלום
לצערי לא יכול לסייע הרבה כי על מנת לענות טוב לשאלה חשובה כזו צריך לדעת פרטים מדוייקים על צורת הנגע שנדגם, על מיקום המחט בעת הדגימה, האם נשלחו דגימות לתרבית, האם הממצא בתוך שדה הקרינה.
על פניו נראה סביר כי זה נגע דלקתי יתכן כתוצאה מהקרינה אבל בהחלט לא יכול להיות בטוח בכך ולכן נראה כי אין ברירה אלא להמתין לרופא שיודע את כל הנתונים המדוייקים ולקבל תשובה יסודית ונכונה.
בהלחה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?