מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב פרופסור נכבד, מבקשת לעדכן אותךליאן09/12/2021
שלום פרופסור, אני משתדלת לעשות על כל הבדיקות הדרושות, בשבוע הבא יש לי שוב סיטי ריאות שעשיתי לפני חצי שנה. היום התעוררתי בבוקר בבהלה שיצא לי שפריץ של דם עם קצת רוק זה היה מבהיל ברמה שקיבלתי הלם. במהלך היום אין לי דם אלא אם אני ממש בכח מנסה אבל טיפה בקושי אבל כן יש לי טעם מוזר בפה ובוושט של דם. השאלה החדשה שלי שעלה לי לראש עכשיו האם בגסטרוסקופיה האנדוסקופ יכול לפגוע בטעות בכלי דם ולגרום לו לדמם בצורה מסיבית כזאת ולא להתרפא. יש דבר כזה? מחודש יוני זכור לי שהתחיל טיפות דם בכיח בכח שהוצאתי וזה התגבר במיוחד אחרי הגסטרוסקופיה. האם הביופסיה יש דבר כזה שגורם לפצע שלא מגליד? יש לי תור לרופא ב- 28.12 לגסטרו שעשה לי את הגסטרוסקופיה מה לשאול אותו? תודה רבה מקרב לב על הסבלנות והתשובות, תבורך, תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאן
פרופ` אלון בן נון10/12/2021ליאן שלום
לעיתים רחוקות מאוד יכול להווצר פצע בוושט בגסטרוסקופיה רגילה בה לא בוצעה פעולה ולא נלקחו ביופסיות כך שהסבירות לכך נמוכה מאוד.
בלי קשר לפעולה, לעיתים יש כלי דם מוגדלים בדופן הוושט שעלולים לדמם לעיתים באופן עצמוני. יהיה צריך לראות את בדיקת ה CT העדכנית ולבחון גם אפשרות כזו. חשוב שתהיה בדיקה עם חומר ניגוד.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
פירוש צילום חזה עקב שיעול
גילוי ציסטה באיזור הלב שגדלה לאט לאט
מיפוי עצם ספקט כאבי צלע ומותן
בהמשך לתשובתך בענין ממצא סיטי חזה
ציסטה במיצר שגדלה בשל מחלה אינטרסיצאלית
הסבר לפענוח ריאות ct ממצא מוקד תת פלאורלי
תוצאות צילום חזה בת 71
חזה אוויר פנאומטורקס ספונטני- חיילת
גרנולומה בחזה- צילום חזה וריאות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?