בעיה לא מובנת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה לא מובנת
    אביב
    03/07/2009

שלום אני בן 29 אני יספר בקצרה על הבעיה שלי ואולי יש לך המלצה או חוות דעת או תשובה לגבי מה זה יכול להיות ואיזה בדיקות או דרכים אני צריך לבדוק
    עשיתי משנת 2007 שלוש ניתוחים של הזעת יתר בשנה אחת
    ומאז כנראה שהרופא פגע לי בעצב שצד שמאל
    וכול החזה שמאל מרגיש כול הזמן עיקצוצים
    יש לי כול הזמן לחץ בחזה אבל עשו לי בדיקות ולא גילו כלום בדיקות כמו צילום חזה וסיטי חזה
    קשה לי לתפקד ויש לי זיעה קרה בצד שמאל של הפנים וזה מתחיל הדופק נהיה מהיר אני לא מרגיש טוב דפיקות לב אני לא עושה ספורט כבר הרבה זמן אבל בתקופה האחרונה אני הולך קצת ושאני מתאמץ אני מרגיש חנק ודפיקות לב מוזרות שזה מפחיד אותי
    קראתי על כול מיני בעיות של לב ורציתי לדעת מה יכול להיות ממה ששמעתה
    אני יודע שרק קרדיולוג יכול לעזור לי אבל אולי אתה יודע בצורה מקצועית ורצינית מה יכול להיות בערך הבעיה ואם זה נראה כקשור ללב
    אני בקושי מתפקד ואני צעיר
    רציתי להגיד שגם יד שמאל כול הזמן מין הרגשה של נימולים וברגל שמאל כול צד שמאל לא בסדר
    בחצי שנה האחורנה תוקף אותי חנק שבבדיקת נשימה אמרו לי שאני נושם בסדר אבל אולי זה בעיה עם הלב
    אבקש תשובה רצינית ומקצועית ממך אולי תוכל לעזור להמליץ המקרא שלי הוא לא רגיל שצד שמאל בפנים שלי נוזל זיעה וקרה וצד ימין של הפנים יבש ולא מזיע וכול הבעיות האלה התחילו מאז הניתוח הזעת יתר
    אבקש תשובה בהקדם תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה לא מובנת

הוספת תגובה

• הזעת יתר

ד''ר עוזי יזהר
    05/07/2009

אביב שלום,

המקרה והסיפור מורכבים מידי לפורום הנוכחי, ולדעתי אתה חייב להיבדק אצל רופא המשפחה או הרופא שניתח אותך על מנת לסכם במדויק את תלונותיך ולראות מהם הסימנים בבדיקה הגופנית. לניתוח שעברת קיימים סיבוכים ידועים וקשה להעריך מבלי לבדוק אותך מהם תוצאותיו.

בברכה, דר' עוזי יזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו