מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בפנים לתינוקת בת 7 שבועותמיטל05/02/2013
מאתמול בלילה הופיע בסנטר של בתי מין חררה כזאת והיום זה התפשט לה על כל הפנים על העיניים באוזניים מאחורי האוזניים ובצוואר, בשאר הגוף אין פריחה.
ביום ראשון החלפתי לה את האוכל ממטרנה חלבית לסימילאק צימחי האם יש קשר?
זה מאוד מגרד לה מרחתי לה ג'ל פנסטיל וזה עוזר , האם אםשר להביא לתינוקת ששוקלת 4.5 קילו טיפות פנסטיל?
לפני כן לא הפנים שלה היו חלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בפנים לתינוקת בת 7 שבועות - תגובה
ד``ר בן רנר06/02/2013שלום ניתן לתת פניסטיל אך יש לבדוק ולאבחן מה יש תינוקת .האם רגישה למזון או האם מדובר בסבוראה או דבר אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לדר בן
ליאת06/02/2013השינוי היחיד בימים האלה זה החלפת האוכל מחלבי לצמחי, האם יש סיכוי שהיא רגישה למזון צמחי ז?הרי בד״כ זה ההפך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אאוזנפיליםעוז05/02/2013
בבדיקת דם שגרתית (חלק ממעקב אצל ראומטולוג ללא אבחנה של מחלה כלשהי, אלא בעיקר תוצאות ANA חיוביות בחלק מפרמטרים), קיבלתי בנתיים תוצאות חלקיות.
ספירת דם
יש חריגה ברמות הבאות :
MONOCYTES % 9.20 % ( 2.00- 9.00) (.........)*
EOSINOPHILS 1.14 K/UL ( 0.00- 0.60) (.........)*
EOSINOPHILS % 16.12 % ( 0.00- 6.00) (.........)*
האם זה משמעותי ? (בעיקר רמת ה - EOSINOPHILS המוגברת 16.12 כשגבול הנורמה 6 )
ואם כן, מה המשמעות של זה לגביי ?
יש לציין שהייתי מנוזל ביום בדיקת הדם, האם רמות האאוזנופילים יכולות להתאים למצב כזה במידה ומדובר באלרגיה, או שזה חורג מעבר לזה ? (אך במקביל CRP גבוה, שזה לא קשור לאלרגיה?)
ה - CRP קצת מוגבר 6.90(דבר שלא היה לי אף פעם בבדיקות קודמות, אלא להיפך, היה תמיד קרוב לגבול התחתון)
CRP 6.90 MG/L ( 0.00- 5.00) (.........)*
מצד שני שקיעת הדם תקינה.
על מה כל הנתונים הללו יכולים להעיד ?
והאם CRP בהכרח מבשר על תהליך דלקתי כלשהו שיש צורך לברר את מקורו או שלא בהכרח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אאוזנפילים - תגובה
ד``ר בן רנר06/02/2013שלום אאוזינופילים גבוהים יש במחלות אלרגיות כנזלת פריחה ואסטמה.CRP גבוה מעיד על תהליך דלקתי כל שהוא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסט אלרגיהDAFNI05/02/2013
התחלתי לקחת תרופה ללחץ דם, ואחרי שבועיים תרופה לכולסטרול, משהו בדרך השתבש.
פיתחתי פריחה וגרד, קיבלתי פרדניזון ואלרגיX .
כמה זמן אחרי אפשר להגיע לבדיקת אלרגיה? האם להביא את התרופות החשודות שגרמו לתופעה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסט אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013שלום אין צורך להביא את התרופות ניתן להגיע בכל עת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לעשות טסט אלרגיה
DAFNI05/02/2013האם אפשר לעשות טסט אלרגיה תחת השפעת אלרג'יX?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטסט אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013רצוי שלא אבל לגבי אלרגיה לתרופות אין זה משנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה הגורמת לנפיחות ביד וכאביםמירב05/02/2013
שלום וברכה שמי מירב בת 39 סובלת לפני כשבוע החלו גירודים באוזניים ברגליים וכאבים ביד שמאל בעיקר בלילה, היום בכף יד שמאל בחלק הימני יש אודם ונפיחות וכן בקרקפת הראש, לפני כשנה לערך סבלתי מאותם תסמינים וקיבלתי פרדניזון, ולורתדין לפני השינה.
אינני יודעת ממה בדיוק זה נגרם לדעתי אולי בחומר לרצפה כגון רצפז של חברת קלין, רציתי לדעת מה עליי לעשות? ממה זה נגרם? ולמה הגוף שלי החל לפתח פתאום אלרגיה למוצר שהשתמשתי בו בעבר ללא שום בעיה?,
כמו כן אשמח לדעת אם ישנו טיפול אלטרנטיבי כגון דיקור או הומאופתיה או משהו אחר שיכול למנוע ממני את "החוויה" הכל כך קשה ומטרידה.
בברכה מירב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למירב
שרית05/02/2013תקראי את התשובה שליעל אורטיקריה כמה שורות למטה בעמוד הזה
ותפעלי כעצתי כי חבל לך על הזמן מרפואה קונבציונלית
זה הטיפול היחיד בעולם לפריחות המעיקות האלה.
שלך בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה הגורמת לנפיחות ביד וכאבים - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013שלום .טיפול אלטרנטיבי אינו נושא שהפורום עוסק בו .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בלתי נסבלתעדן04/02/2013
שלום, אני סובלת כבר זמן רב, מנזלת כרונית, שיעול כרוני עם גירוי תמידי, עיניים שורפות כל הזמן. בבדיקת דם שעשיתי, נמצא שערכי האלרגנים גבוהים, אך בבדיקת אלרגיה בה דוקרים בעור, לא הייתה תגובה לחומרים, ולא ידוע ממה האלרגיה. אני מאוד סובלת, מה אפשר עוד לעשות?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בלתי נסבלת - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי04/02/2013שלום רב, המקרה שלך מציע בכל זאת לקחת טיפול כמו נגד אלרגיה למרות שטסט שלילי. כלומר כדור אנטיהיסטמיני למשל טלפאסט פעם -פעמיים ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
עדן05/02/2013האם יש בדיקה אחרת לדעת לאילו דברים אני אלרגית?
האם ישנו חיסון נגד אלרגיה?
האם יש טעם לפנות למרפאת אלרגיה, או שהכדור הוא הפתרון היחיד?
האם צריך מרשם רופא לכדור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוקחת אלרג'יXDAFNI03/02/2013
התחלתי לקחת תרופה ללחץ דם, ואחרי שבועיים תרופה לכולסטרול, משהו בדרך השתבש.
פיתחתי פריחה וגרד, קיבלתי פרדניזון ואלרגיX .
כמה זמן אחרי אפשר להגיע לבדיקת אלרגיה? האם להביא את התרופות החשודות שגרמו לתופעה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה
שרית04/02/2013כן יש פריחה שנקראת אורטיקריה והיא יכולה בן היתר לנבוע מתרופות
אני סבלתי גם כן שנים רבות מאורטיקריה ומה שהציל אותי הוא בטח שלא הרופא הקונבציונלי.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור.
תשמרי את האתר במועדפים.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלוקחת אלרג'יX - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013עניתי כבר בהמשך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מערכת החיסוןמאיר03/02/2013
שלום
האם ניתן לבדוק את מצב מערכת החיסון ?
האם ישנה בדיקת דם שיכולה להצביע על תפקוד מערכת החיסון, האם היא תקינה או חלשה ?
השאלה שלי היא כללית. מאחר ויש אנשים רגישים יותר למחלות ויש שפחות, יש שחשופים יותר לדלקות על רקע אלרגי ויש שלא, ובכלל לאלרגיה.
והאם יש דרך לחזק את מערכת החיסון ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מערכת החיסון - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013שלום לבדוק ניתן לחזק אי אפשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים את זה ?
מאיר05/02/2013אני לא מדבר על מצב חולי כמו בסרטן שיש ירידה בלוקוציטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך בודקים את זה ? - תגובה
ד``ר בן רנר06/02/2013בדיקות דם רגילות !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלפוחיות מואורכות ומוזרותיפית03/02/2013
שלום רב,
בני בן שנה ושבעה חודשים התעורר עם פריחה/שלפוחיות מוזרות ברגליים, לאחר מריחת פניסטיל הפריחה עברה.
הפריחה הופיעה שוב בצהריים, הפעם מרחנו אלוורה ושוב עברה הפריחה.
בלילה שלאחריו הופיעה שוב הפריחה מאחורי האוזניים ובאחת מהלחיים (מצ"ב תמונה)
מה זה יכול להיות?
אודה על תשובה מהירה.
בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלפוחיות מואורכות ומוזרות - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013שלום מדובר ב"חרלת " שזו תופעה אלרגית קלה . .התופעה תחלוף מעצמה.גשי לרופא לקבלת אנטיהיסטמיניקה להקלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת בידים וברגלים של תינוק בן חציציפי טל01/02/2013
תינוק בן חצי שנה עם חום - טופל באקמול ונורופן לסירוגין. הופיעה בצקת בידים וברגלים. כל הבדיקות תקינות. אין כתמים בעור או פריחה. האם יכול להיות תגובה אלרגית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת בידים וברגלים של תינוק בן חצי - תגובה
ד``ר בן רנר06/02/2013תינוק צריך לבדוק תמיד במקום .תופעות של אלרגיה לתרופות בתינוק נדירות מה גם שיש לו חום.סביר שמדובר במחלתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נקודות עוריות אדומות סביב העינייםרוי30/01/2013
בן 50, בריא בדר"כ.
עברתי היום בבוקר קולונסקופיה וגסטרוסקופיה.
עברתי בדיקות אלה גם בעבר.
קיבלתי היום בעת הבדיקה דורמיקום וביאטריל.
מיד לאחר הבדיקה הבחנתי בנקודות אדומות על העור מסביב לעיניים.
לא היתה לי תופעה כזו או דומה לה, מעולם.
מה זה יכול להיות?
האם זה אמור לחלוף בקרוב? מתי?
האם עלי לערוך בירור כלשהו?
עלי לעבור קולונסקופיה וגסטרוסקופיה בעתיד- כיצד להערך ומה לומר לרופא הגסטרו או המרדים לפני הבדיקה?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נקודות עוריות אדומות סביב העיניים - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013שלום .התרופות גורמות לשחרור היסטמין הגורם לתופעה .אין צורך בכול ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועד פריחת עץ הפקאןeyal30/01/2013
שלום ובוקר טוב. אני אלרגי לפריחת עץ פקאן ופתאום גיליתי שבסמוך לבקתות שהזמנו לפסח יש עצי פקאן. זה יוצא בתאריכים 28-31 למרץ השנה. אני זוכר שפריחת הפקאן מתרחשת במאי. האם אני צודק? מישהו יודע כאן במקרה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מועד פריחת עץ הפקאן - תגובה
ד``ר בן רנר05/02/2013שלום הפקאן פוריח בראשון למא י בדיוק עם חג הפועלים ולא לפני כן!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד פריחת עץ הפקאן - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי06/02/2013כן זה נכון, פריחה ש״ח עץ פקן מתרחשת בחודש מאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאגוזים פתאומיתמיכל כפיר27/01/2013
בני בן ה 5, פיתח פתאום אלרגיה לאגוזים ושקדים, לאחר שבעבר הוא היה אוכל משניהם ואף פעם לא קרה כלום, בשבוע שעבר במהלך חגיגות טו בשבט גם בגן וגם במקום מגורינו הוא תהחיל לגרד ולהרגיש אי נוחות בגרון, לאחר מתן פניסטיל זה עבר, למחרת בגן הם שוב אכלו אגוזים ושקדים והפעם ההתקף היה קשה במיוחד והגיע יד למצב של אודם וגרד בכל הגוף והתנפחות של הפנים. האם יכול להיות שפתאום מתפתחת אלרגיה לאחר שלא היה לא אף פעם? האם יש טעם לקחת אותו לעשות טסטים לאלרגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאגוזים פתאומית - תגובה
ד``ר בן רנר28/01/2013יש להבדק בדחיפות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עובששרה27/01/2013
כיצד יכולה בריאותנו מעובש וחרקים במיקלחות כתוצאה מעובש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובש - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי27/01/2013מי שאלרגי לעובש יסבול מאלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה בפניםלימור24/01/2013
התעוררתי הבוקר עם פנים נפוחות ואדומות,ויש לי תחושה שהפנים שורפות.
אני בהריון בשבוע 8 והייתי אצל רופא משפחה והוא אמר לי לקחת כדור אנטי-היסטמין.לקחתי את הכדור לפני 8 שעות ועדיין אין השפעה. אם הפריחה לא תעבור עד מחר אני אקח כדור נוסף.
האם הכדורים האלו (לורטדין) מסוכנים בהריון?
ממה יכולה להיות הפריחה? לא אכלתי או מרחתי משהו חדש על הפנים.
דבר נוסף שחשוב לציין אני נוטלת סטרואידים בגלל בעיות נשימה. האם הם לא אמורים לטפל באלרגיות מסוג זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בפנים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי25/01/2013שלום רב, יתכן והאודם בפנים הוא מסטרואידים. ההתפתחות של התופעות לאורך זמן יעזור לאבחן נכון. לורטדין אני בדרך כלל מותר בהיריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה עונתית?חסוי21/01/2013
שלום, כל עונת מעבר יש לי צינונים חריפים, דמעות בעיניים, גירודים בלשון ובאף, התעטשויות בצרורות, ומדי פעם גם פריחות קטנות וגירודים בעור.
בנוסף אני מצונן רוב ימות השנה ותסמינים אלו מתלווים לצינון השנתי אך חלשים יותר.
לפני כארבע שנים הייתה לי גם פריחה אלרגית בכל הגוף אך איני יודע למה אני אלרגי.
השאלה שלי האם זו אלרגיה לצמח מסויים או למשהו מסוים שכאשר אבוא איתו במצב ישיר התסמינים יהיו קשים יותר ומסוכנים יותר?
האם יש צורך בלבדוק את הגורם לרגישות זו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה עונתית? - תגובה
ד``ר בן רנר23/01/2013שלום בודאי שיש לבדוק .לשם כך יש רופאים למחלות אלרגיה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)