מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בבקשה עזרה מיואשתפסיה17/06/2013
שלום רב הנני בת 38 סןבלת מפסוריאזים ומריפלוקס לא נוטלת שום תרופות ביום שבת בבוקר קמתי עם שפתיים תחתונות נפוחות אחרי איזה שעה הנפיחות התחילה לרדת בלי כלום אבל בכל זאת הלכתי למוקד הרטפא שבדק טען שזה אנגיודמה תחלתי קלה ונתן פרדינזון לארבעה ימים וטלפסט 180 לשבוע הנפיחות ירדה מיד אחרי שהתחלתי לקחת את הכדורים הכל טןב ויפה היום בבוקר בערך הרגשתי לא נפיחות אלא הרגשה מוזרה בלחי שמאל ליד האף ואין שם נפיחות רק טיפה בולט יש לציין שגם הייתי תחת לחץ בשבוע האחרון ביום שישי גם עשיתי שפם וגבות אבל זה משהו קבוע שאני תמיד עושה אז לא נרטה לי יש לציין שזה קורה לי פעם ראשונה שהנפיחות בשפתיים מזה מאז אני בסרטים ולא רגועה שמב זה יחזור אודה לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה מיואשת - תגובה
ד``ר בן רנר19/06/2013שלום .קחי טלפסט וגשי למרפאה אלרגית לאבחון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה למזונות מרוביםשלי13/06/2013
שלום רב,
בני עם אטופיק ואובחן בגיל שנה לאלרגי למזונות שונים חלב,ביצה,חיטה,סויה,חומוס,שומשום,בוטנים לפני זה אכל חלק מהדברים, היום הוא בן שנתיים וחצי במשקל של 10 ק"ג עם ירידה באחוזון הגדילה, כל תקופה אני עושה טסטים ועדיין אלרגי, היום גם בלי לאכול כלום הוא עדיין מדי פעם פורח לי, והאם באיזה שהוא גיל האלרגיה עוברת. אני מאוד מודאגת כי הוא לא אוכל כלום, ולרוב ניזון רק משתיה.
שאלה אחרונה שקדיה יצאה תוצאה של 0.9 KU/L האם אני יכולה לתת שקדיה או שגם לזה הוא אלרגי?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה על הענותכם
שלי14/06/2013אני רוצה לדעת האם אלרגיה למזונות מרובים עוברת באיזה שהוא גיל?
והאם תוצאה של 0.9 בשקדיה נחשב לאלרגיה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה למזונות מרובים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/06/2013שלום רב. תוצאה 0.9 היא מאוד נמוכה ובדרך כלל אינה מעידה על אלרגיה בפועל. עדיין צריך להיות זהירים ולבצע תגר במרפאת רופא ילדים או אלרגיה. לגבי אלרגיה למאכלים מרובים, לפעמים זה אמיתי ולפעמים זה מדומה. מומלץ לבצע תגר במרפאת אלרגיה בבית חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בגיל שנהעדי13/06/2013
יש לי תינוקת בת שנה ולפני שבוע לראשונה הופיעו לה סימפטומים של אלרגיה, היינו בבית ופתאום התחילה להתעטש כל היום עם נזלת ועיניים דומעות כל הזמן ולאט לאט כל האיזור מסביב לעיניים התנפח ונעשה אדום ומגרד.
למחרת לקחתי אותה לרופא כשראיתי שזה לא משתפר ואף מחמיר ונאמר לי שזה אלרגיה, על אף שלא יצאנו באותו יום מהבית ולא היה כל שינוי בתזונה או באבקת כביסה/סבון וכדומה והוא נתן לי פניסטיל בטיפות ולמחרת החל שיפור עד שעבר לגמרי.
האם יש צורך לקחת אותה לאלרגולוג לעשות טסטים של אלרגיות כדי לדעת למה היא אלרגית ואולי למנוע זאת בפעם הבאה? או שיכול להיות מקרה חד פעמי של אלרגיה שלא יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בגיל שנה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/06/2013שלום רב, אלרגיה גורמת לנזלת אלרגית זה בדרך כלל מצב מתמשך קבוע או הולך וחוזר. צריך לפנות לאלרכולוג במקרה ותופעות חוזרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש לאלרגיה לחלבסברינה12/06/2013
ילדתי לפני 3 חודשים ועד לפני שבוע הינקתי הפסקתי להניק ועברתי לסימילאק קומפורט לאחר 4 ימים הופיעה לילדה פריחה שהתפשטה לאט ואף החמירה טיפה ביום שבת הפריחה היתה נוראית וניגשתי לבית החולים איתה שם נאמר לי שזה כנראה אלרגיה לחלב ושאני אעבור לסויה, רציתי לדעת האם יש הגיון שפריחה שנוצרת עקב אלרגיה תצא רק אחרי 4 ימים ? האם לא היתה אמורה להיות לה תגובה מיידית לאחר שתיית פורמולה חלבית? הילדה פשוט לא אוהבת את הפורמולה הצמחית ולפי הבנתי מרפאת אלרגיה היא רק מגיל 6 חודשים אשמח לתשובה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש לאלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/06/2013שלום רב, תגובה אלרגית לחלב היא בדרך כלל מידית ולא אחרי 4 ימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכרדית אבק הביתRoni12/06/2013
שלום רב ,
בן 36 בריא בד"כ ,אלרגי לכרדית אבק הבית.
נזלת תמידית צמיגית וצפופה החל מגיל 20..,ולעיתים במשך שבוע-שבועיים רצוף יש נזלת בלתי נסבלת.
יש לי גם צרידות תמידית בקול שאני כמעט בטוח שבאה לי מהאלרגיה (את זה רציתי לשאול אותך):
בבדיקה : "מיתרי קול מעובים ציור וסקלרי מוגבר ללא נגעים נופים סימני רפלוקס בגרון אחורי."
לבעיית הצרידות אני מטופל OMPERDAX 20MG פעמיים ביום,ורופא האלרגיה נתן לי TELFAST 180G+AVAMIS SPRAY .
* האם יש משהו טוב מזה ? זה לא הכי עוזר בעולם...אני משתמש בזה פעם ביום לאף וכדור ביום של הטלפסט.
* האם בטוח להשתמש בזה במשך שנים ?
* האם אני צודק בהשערתי שהאלרגיה גורמת לי לצרידות ? (הרי יש לי כחכוחים בגרון ושיעול עם נזלת..)
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לכרדית אבק הבית - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי13/06/2013שלום רב, טלפאסט ואבמיס זה שילוב טוב ובטוח בטיפול ממושך. עדיף לך לשקול קבלת טיפול חיסוני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נוסף ?
Roni13/06/2013תודה על התגובה המהירה.
* טלפסט 180 גרם פעם ביום בלילה ואבמיס ספריי שממנו אני לוקח גם לחיצה לכל נחיר בלילה ביחד עם הטלפסט אינו מזיק ואוכל למשוך ככה כל החיים?
* התחלתי דיקור סיני בכללית ,האם זה יכול לעזור (או לפחות לא יזיק ?)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינוי מינון
Roni16/06/2013האם לדעתך אני צריך לשנות את מועדי וכמויות התרופות שאני לוקח ?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול נוסף ? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי16/06/2013זה לא יזיק וזה לא יזיק. תיקח יפות תרופתי 3 חודשים רצוף ותעשה הפסקה לחודש להערכת המצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאגוזים ואפייהנדיה10/06/2013
שלום,
האם מי שאלרגי לאגוזים יכול לאכול מאכל שנאפה בתנור בו נאפו גם מאכלים עם אגוזים?
(בהנחה שהתנור וכלי האפייה נקיים וללא שאריות פיזיות של אגוזים).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאגוזים ואפייה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/06/2013זאת שאלה קשה. צריך ניקיון מוחלט כדי לוודא שאין כלל שאריות אגוזים. תלוי גם בחומרת התגובות האלרגיות אצל אותו בו אדם. אם תגובות האלרגיות שלו מאוד קשות ומופיעיות מכמות קטנה מאוד של אגוז, אז לא כדאי להשתמש מתנור אפיה שכזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טלפסט בהנקהחגית07/06/2013
ביתי בת ארבעה חודשים וניזונה מהנקה מלאה.
האם ניתן ליטול כדורי טלפסט 180 מ״ג ? בעלון המצורף לתרופה כתוב -״ אל תשתמשי בתרופה אם הינך מניקה״ , מצד שני האלרגולוג יודע שאני מניקה ועדיין נתן לי מרשם לתרופה הנ״ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלפסט בהנקה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי08/06/2013עם שאלה הזאת אני מציע לפנות למרכז טרטולוגי בטלפון שתמצאי בגוגל. להם יש מידע הכי העדכנית הנושא. אני אישית לא צופה נזק, אבל בינתיים אם בעלון רשום להימנע משימוש בהנקה אז כדאי להימנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות תבחין עורי לאלרגיהשרה05/06/2013
שלום,
בני בן 8 חודשים ניזון מהנקה מלאה מדי פעם מוכן למצוץ ירק או פרי אך מסרב לפתוח את הפה לכפית. סובל מאטופיק דרמטיטיס של העור כבר מלידה.
בשבוע שעבר לאחר ש"הגנבתי" לפיו מעט גלידה הוא פיתח תגובה אלרגית של נפיחות של העיניים, נזלת ורוק צמיגי.
בדיקת טסט של העור נערכה אתמול:
cows milk 4/15
egg white 4/16
pecan nut 2/20
peanut 3/15
האם האלרגיות הללו מוחלטות או משתנות עם הגיל?
האם עליי להמנע ממאכלים שנזכרו לעיל מכיוון שאני מניקה?
את האמת אני מאוד לחוצה ומודאגת מכל העניין הזה של האלרגיות
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוצאות תבחין עורי לאלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר06/06/2013חלקן חולפות חלקן נשארות. קבלי הסבר מהאלרגולוג המטפל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרלתענת28/05/2013
שלום, בני בן 25 חי באיטלייה אובחן כאן כסובל מחרלת (לפני 3 שנים נעקץ בירך לא ידוע עי איזה חרק). נוטל בחצי שנה האחרונה חצי כדור כל יומיים שלושה של zirtec מתלונן על עייפות ודכאון מה לעשות?
תודה רבה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה המלצה
שירה29/05/2013בתור רחולת אורטיקריה שנים רבות אני ממליצה לך
על הטיפול שהציל אותי והוא ממש לא טיפול קונבציונלי.
תחפשי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
תגיעי לאתר מחלות עור ברמה עולמית
שם יש את כל המידע על הטיפול המציל הזה.
תשמרי במועדפים.
בהצלחה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרלת - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי29/05/2013שלום רב, רוב הסיכויים שעייפות ודיכאון אינם בגלל זירטק. אבל אפשר להחליף אותו לטלפאסט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחיטה ובוטנים ??הילה28/05/2013
שלום,
בבדיקת class interpretation - איך יודעים איזה מס' מעיד אל אלרגיה ?
יצא לנו בבדיקה wheat f4 2.8
ובוטנים 2.2
האם להתייחס לזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחיטה ובוטנים ?? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי29/05/2013שלום רב, זה מספר שיכול להעיד על אלרגיה ויכול גם לא, צריך להשלים תוצאות אלה עם תוצאות של תבחין עורי ולראות מה קורה בפעול אחרי שאת אוכלת חיטה ובוטנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טסט לאלרגיהדן27/05/2013
שלום
אני לוקח מזה כמה חודשים כדור מירו במינון של רבע (7.5) או חצי (15) מ"ג בגלל קשיים בשינה (בנוסף ללוסטרל)
אני עם מדבקות על הגב ליומיים לצורך בדיקה לחומרים מסויימים הקיימים בתרופות)
ידוע לי מטסטים קודמים שעשיתי (עם דקירה על הזרוע) שיש להמתין שבועיים מנטילת תרופות לאלרגיה.
הבנתי שבכדור מירו יש חומר אנטי היסטמיני. האם זה אמור להפריע לאובייקטיביות של הבדיקה כמו בתרופות הרגילות לאלרגיה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טסט לאלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי27/05/2013לא צריכה להיות בעיה בסוג כזה של טסט אלרגי עם תרופות אנטיהיסטמיניות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדשא ועשב חיטהענת26/05/2013
אם אני אלרגית לדשא (לכל סוגי הדשאים) רצוי שלא אשתה עשב חיטה הבנתי שהוא מסייע בניקוי רעלים מהגוף והכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדשא ועשב חיטה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי26/05/2013שלום רב, אולי באמת כדאי לא לשתות למרות שלא בטוח שזה יגרום לבעיה כלשהיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד עזניר23/05/2013
אימא שלי בת 60 לפני מה חודשים התחיל לה גרד עז ברוב חלקי הגוף.. הרופא הביא לה כדורים לאלרגיה לפני כמה שבועות אבל המצב לא משתנה.. לפני כמה היא עשתה בדיקת דם לגילוי נוגדנים במצב אלרגיה (iga( כמדומני אבל הכל תקין.. יש לה תור לעוד חודשיים לביצוע טסטים אצל ארלרולוג...ממה יכולה להיות הבעיה? אם בדיקת אלרגיה לא מראה שום אלרגיה ממה הגירוד? מה היית מציע לעשות הלאה? היא משתגעת.....האם הגירוד יכול לבוא מלחץ נפשי? מה היית מציע לעשות כהמשך טיפול???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה אין תגובה???
ניר26/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירוד עז - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי27/05/2013שלום רב, גרד עור ממושך ללא פריחה יכול לנבוע מאלרגיה במגע לשמפו או סבון למשל. ולפעמים זה אלרגיה לאלרגנים מין האוויר כמו קרדית אבק בית. ולפעמים זה רק גרד ללא אלרגיה למשהו מסויים. אבחון של אלרגיה נעשה אצל אלרגולוג. טיפול מתחיל עוד לפני האבחון וכולל טבליות אנטיהיסטמיניות כמו לורסטין, מניעת יובש עור על ידי קרם לחות, להימנע מרחיצה מוגזמת, לפעמים מטפלים גם עם משחה סטרואידים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר טפליצקי דחוף
ניר27/05/2013אבל אם תסתכל למה שכתבתי.. הגרד כבר כמה חודשים כדורי האנטי אלרגיה מרופא העור לא עוזרים.. בבדיקת דם לגילוי נוגדני אלרגיה אין כלום והכל תקין... מה לעשות? איך היית מטפל? אימא שלי סובלת מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדר טפליצקי דחוף - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי27/05/2013צריך לערוך בדית עור טובה כדי לגלות פריחה אפילו מינימלית, יובש עור. יתכן ויש מקום לבדיקת אלרגיה במגע לגילוי אלרגיה לסבון, שמפו, בושם ועוד.
טיפול: לעלות מינון של אנטיהיסטמיניות, קרם לחות, קרם סטרואידים, אנטי דפרסנטים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לזרעיעל23/05/2013
היי,
בת 29, נשואה
מזה כשנה הנני סובלת מצריבה לאחר קיום יחסי מין, בשנה האחרונה לא משנה מה ניסינו גמירה בחוץ, גמירה בתוך קונדום תמיד כשבעלי גומר בפנים אני חווה צריבה וכאבים כ- 5 דקות לאחר קיום יחסי מין עד שעה וחצי אחרי.
פניתי כבר לאין ספור רופאים ואף אחד לא מצליח לעזור לי, כל בדיקה שאני וגם בעלי עשינו יצאה תקינה.
המצב הוא מאוד לא נעים וקשה.
אני אשמח לעצתך או למי אני יכולה לפנות על מנת לפתור בעיה זו.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לזרע - תגובה
ד``ר בן רנר23/05/2013יש לבדוק את הרגישות לנוזל הזרע. ואחר כך לנסות פתרונות
האם יש לכם כלב בבית ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לזרע
יעל25/05/2013היי,
אצלי מאז ומתמיד תמיד גדלתי עם כלבים, אך עד לפני כמה חודשים כשבעלי ואני גרנו בנפרד היינו במשך שנתיים ללא כלב
ועכשיו יש לנו כלב לתקופה קצרה, גרים כרגע עם ההורים.
איך זה יכול להשפיע?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גירוד בלתי פוסקורד22/05/2013
מזה כשבועיים אני סובלת מגירוי שגורם לי להתגרד נורא-בכל פעם במקום אחר בגוף, ללא פריחה. ישנם שני שינויים באורח החיים שלא לגמרי ברור לי אם הם האחראיים : 1. לפני כ40 יום התחלתי לקחת סימבסטטין להורדת כולסטרול. לפני 7 ימים הפסקתי לקחת את הכדור אך האלרגיה לא עברה. 2. התחלתי להשתמש בחומר ניקוי אבנית - תרסיס של סנו JET.
האם יש למישהו תשובה, או דוגמא למקרה דומה ??? בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירוד בלתי פוסק - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי22/05/2013שלום רב, יש לך גרד ללא פריחה -פרוריטוס. יש לב י בדיקות דם לספירת דם, כימיה, tsh ואם הכל תקין לפנות לאלרגולוג ליועץ. כל תרופה יכולה לגרום לגרד שעובר אחרי הפסקתה. חשיפה לחומר ניקוי אבנית יכלה לגרום לגירוי ידיים באותו רגע דל מגע אבל לא ביום אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)