מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בועיות קטנות ושקופות על העורברי24/02/2013
שלום רב,
לאחר אימון גופני מופיעות לי על העור מעין בועיות קטנטנות ושקופות, מה הסיבה לכך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בועיות קטנות ושקופות על העור - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי25/02/2013שלום רב, ככל בנראה פתחת רגישות לפעילות גופנית בצורת פריחה. אולי תצלם ותשים כאן תמונה? האם זה מגרד, אחרי כמה זמן נעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון אלרגיהדני23/02/2013
שלום
רציתי לדעת אם אני יכול לקבל מחר
חיסון קבוע לקרדית אבק הבית(פעם בחודש אני מקבל)
למרות שכל סוף שבוע היה לי חום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסון אלרגיה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/02/2013שלום רב, לא כדאי. תבריא, תרגיש טוב ותבוא לחיסון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה בהפתעה?צחי22/02/2013
שלום רב,
זה כמעט שנה שהמטפל שלי סובל מאלרגיה קשה - התעטשויות,
גודש באף וצריבה בעיניים. הוא עובד אתי כבר שנתיים, ובשנה
הראשונה התופעות הללו לא הופיעו, ומעולם הוא לא סבל מזה.
המטפל נכנס לחיי כשכבר יש לי חתול, וכאמור, בשנה הראשונה
הוא לא סבל מאלרגיה - הגם שבביתו בסרילנקה יש חתול.
יכול להיות שבאמצע החיים אדם יפתח אלרגיה לחתולים או לכל
גורם אחר? ואיזה רופא אמון על בדיקה זו? בקופת חולים ניתן?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה בהפתעה? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי23/02/2013שלום רב, אלרגיה לחתול בודקים אצל אלרגולוג כמו אנוכי וד״ר ורנר. אלרגיה מפתחים אנשים עם נטיה לפתח אלרגיה במהלך החשיפה לחתול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבמוריה20/02/2013
שלום רב! בעלי אלרגי לחלב מאז ומתמיד. הוא מגיב לכל חשיפה לחלב (אפילו קלה ביותר, כמו שוקולד שיוצר על פס חלבי) בפריחה וחנק באופן מיידי.
יש לי בן בן ארבע וחצי אשר לא קיבל חלבי עד גיל שנה ואז עשינו לו טסטים אשר הראו שהוא אלרגי לחלב. כשהיה בן שנה וקצת אכל ביס מקוביית שוקולד ואחרי מספר דקות הקיא ומאוחר יותר גם התחיל לפרוח (לאחר קבלת פניסטיל). מאז הוא לא נחשף לחלב בכלל.
לפני שבועיים הוא היה אצל חבר וכעבור מספר ימים התברר לי שאמא של החבר שכחה שהוא אלרגי ונתנה לו קוביית שוקולד חלבי. הוא אכל אותה ולא היתה שום תגובה.
היום התקשרה אליי הגננת בבהלה ואמרה שנתנו לו בטעות אוכל חלבי בגן (רבע פנקייק) אבל הוא בסדר גמור, חייכן ומתנהג כרגיל.
חזרנו על הטסטים מספר פעמים, הפעם האחרונה ביוני האחרון.
האם ייתכן שלמרות שהטסטים העידו על אלרגיה, הוא לא מגיב בתגובה אלרגנית למוצרי החלב? כיצד אני יכולה לבדוק ולוודא האם ניתן כן לחשוף אותו למוצרי חלב?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר בן רנר21/02/2013שלום . בד"כ לא אבל הייתי מציע לבצע מבחן תגר לחלב במרפאה אלרגית למרות שהסיפור שלך משכנע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאוקסי ולניקולמאיה19/02/2013
שלום רב.
מזה שנים רבות אני סובלת מעור אדמומיות בעור שבאה ונעלמת . עשיתי בכבר בדיקות ונמצא שאני אלרגית לניקול ואוקסי. לאחרונה, נודע לי כי את הכתרים בשניים
מדביקים עם אוקסי? היתכן ש הבעיה בעור נגרמת מזה? אם כן כיצד עלי לנהוג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאוקסי ולניקול - תגובה
ד``ר בן רנר21/02/2013שלום מדובר ברגישות עורית לשני החומרים .אם אין מגע ישיר הפריחה לא נובעת המחומרים הללו ויש לחפש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיד זיהוי רפואיאמיר18/02/2013
שלום,
אני אמא לילדה בת 11 חודשים עם אלרגיה לבוטנים.
שמעתי לאחרונה על צמיד הזיהוי הרפואי ורציתי לדעת האם מישהו מכיר וממליץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיד זיהוי רפואי
אמיר19/02/2013היי נויה,
גם אני אמא, לילד שסובל מאלרגיה לביצים.
אנחנו משתמשים בצמיד זיהוי של מדיתג, עם עיצוב ייחודי לילדים.
ממליצים בחום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמיד זיהוי רפואי - תגובה
ד``ר בן רנר19/02/2013שלום יש מספר חברות המציעות תגים .זה לא זול .תחפשי ברשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלב - דחוף, מחר מתבצע הניסוהודיה17/02/2013
שלום,
לבתי גילו אלרגיה לחלב ע"י בדיקות דם בבי"ח קפלן, כשהייתה בת 7 חודשים, לאחר מכן הוזמנו לביקורת , וכל הזמן ראו שהמדדים של האלרגיה יורדים עד שבגיל 3 האלרגיה נעלמה לחלוטין.
זאת מבלי לעשות כלום, פשוט לא חשפנו אותה למוצרים חלביים וזה עבר !!!
בני בן שנה ו 3 חודשים, משום מה הוא עבר בדיקת קיום אלרגיה בקופ"ח ולא בבי"ח, בלי בדיקות דם, רק בדיקה כזו של טפטוף טיפות על העור... והוחלט שיש לו אלרגיה. לפי מה שאני רואה בבית מחשיפה למוצרים חלביים האלרגיה שלו יותר נמוכה משל בתי, כי לא תמיד מופיעה לו האדמומיות על הפנים, יש מוצרים חלביים שהוא אוכל ולא קורה לו כלום.
בכל מקרה, הרופאה שבדקה אותו אמרה שיש לו אלרגיה בלי לעשות לו בדיקות דם כפי שבתי עברה.
כמו כן, החליטה לעבוד איתו על מבח תגר עם חלב מעובד בחום, משהו כזה שאני צריכה להכין עוגיות עם חלב ונותנים לו לטעום בצורה מבוקרת...
אני לא יודעת, קצת קשה לי עם זה.. לא כדאי היה שקודם כל יבדקו לו כמו לבתי בבדיקות דם בבי"ח ויראו מה המדדים, אולי זה לא כזה רציני ויעבור לו בגיל 3 כמו לבת שלי, למה הוא צריך לסבול?? מה דעתך ????
בנוסף עוד שאלה - האם זה קשור לזה ששניהם ינקו עד מאוחר (גיל שנה בערך) ולא נחפשו בכלל לחלב ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב - דחוף, מחר מתבצע הניסו - תגובה
ד``ר בן רנר17/02/2013הבדיקות שעתה הרופאה במקום .תבחיני העור אמינים יותר מאשר בדיקת הדם אך יכולים להשאר מעט חיוביים גם כשהילד אוכל חלב ללא בעיות במידה והוא אכן אוכל חלב סביר שהרגישות חלפה. .אם את חוששת ממבחן תגר אעין בעיה לעשות בדקת דם אותם מבצעים גם בקופ"ח .את התגר אפשר לדחות למועד אחר .אין שום בהילות יאכל מה שאוכל ובגיל שנתיים נבדוק שוב .לא ממהרים לשום מקום .הרגישות חולפת (ב80%) ללא שום התערבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש קשרמורן14/02/2013
שלום,
ברצוני לשים התקן תוך רחמי העונה לשם מירנה.
רציתי לעת האם יש קשר בין מירנה לבין אורטיקריה?
(אחותי חולה במחלה וקראתי לעיתים יכול להיות קשר בין התקן תוך רחמי לבין אורטיקריה) האם מירנה נכללת בינהם?
תוה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש קשר - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/02/2013שלום רב, אם אורטיקריה התחילה בסמוך להכנסת ההתקן אז יתכן קשר בין הדברים. טל לא סמוך , אין קשר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- IG E 192 - פצעים ברגל ואדמומית קשהאלמונית14/02/2013
שלום רב
לאבי שמעל גיל 80 יש פצעים המלווים בשלפוחיות המצויות בעיקר בשוק או בקרבת הקרסול , הללו מופיעים בתדירות מאד גבוהה גורמים לגירוד וכאב במיוחד אם הם במצב שלפוחית. חשבנו כי הסיבה היא תקיפה אוטואימונית ( בולוס פמפוגואיד) אך המומחה לעור שלל זאת לאחר ביופסיה, וחשב כי זה קשור לכלי דם , לאור תוצאות בדיקת הדם נמצא כי הige מאה תשעים ושניים (192) וה EOS תשע (9) , נדמה כי יש לכך קשר להיבט האלרגני , האמנם וכיצד ניתן לדעת האם זהו המקור , ואם כן כיצד ניתן לבחון מהי האלרגיה וכיצד לטפל בה או למנוע אותה בעתיד . אודה מאד על תשובת המומחים בפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר IG E 192 - פצעים ברגל ואדמומית קשה - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/02/2013שלום רב. יתכן וזה תופעות לוואי של אחד מהתרופות שהוא לוקח. אין טסטים לאלרגיה לתרופות. צריך להפסיק תרופה החשודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לחלבאורטל14/02/2013
האם אפשר לעשות טסטים לאלרגיה חלב שיש חום?? ילד בגיל שנתיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/02/2013אפשר לבצע טסט כשיש חום, אבל לא צריך להציק לילד חולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדתאמיצין?מאיה12/02/2013
היתה לי דלקת לחמית בעין שמאל טיפלתי 10 ימים בדתאמיצין (לאחר בדיקת רופאה וקבלת מרשם).עכשיו שבוע אחרי יש לי לחץ בראש ועקצוצים מתחת לעפעף התחתון(לא בחלק שנוגע בעין)
האם זה קשור לדתאמצין?
ואם כן תוך כמה זמן התופעות הללו חולפות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לדתאמיצין? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/02/2013שלום רב, לא סביר שזאת אלרגיה לדטמיצין. אלרגיה מופיעה במשך השימוש בתרופה ולא אחרי השימוש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאוגמנטין?shira111/02/2013
שלום לך!
לפני מספר ימים קיבלתי אנטיביוטיקה מסוג אוגמנטין לאחר יומיים החל גרד בכל הגוף
הפסקתי מיד את האנטיביוטיקה ולקחתי כדור אנטיהיסטמין בשם טלפסט אשר עוזר מאוד אך רק ליממה .כמובן שקבעתי תור לרופא.ברצוני לציין שלפני כשבועיים קיבלתי
אנטיביוטיקה מסוג רפאפן היות ובגרוני נתגלו סטרפטוקוקים. הגבתי טוב מאוד לתרופה
בלי שום אלרגיה.הרופא רשם לי אוגמנטין אחר כך כי היה לי כאב בסינוסים.בינתיים הכאב בסינוסים חלף ונשארתי עם אלרגיה.שאלותי: האם זה אומר שאני רגישה לפניצילין? או אולי רק לאוגמנטין?האם עלי לעשות בדיקת רגישות לפניצילין אף שלא היו לי שום בעיות בנטילת הכדורים הנ"ל בעבר ?שאלה נוספת אם לאדם יש וירוס ורופא רושם לו אנטיביוטיקה בטעות האם גם אז יכולה להופיע אלרגיה?
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה המלצה חשובה
סמדר11/02/2013מה שקרה לך הוא בדיוק מה שקרה לי
וזוהי פריחה שנקראת אורטיקריה אחרי אוגמנטין.
לי זה נשמשך כשנה וחצי הפריחה הזו עד שבסופו של דבר הבראתי ממנה
בטיפול אלטרנטיבי שרק הוא פתר את בעיה ולא אנטי היסתמינים.
תחפשי בגוגל את האתר של רמי מור .
רמי מור מחלות עור .
תעשי את זה ככי זה מה שיציל אותך
בהצלחה
סמדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע אין תגובה לשאלתי
shira114/02/2013מדוע לא מצאתם לנכון לענות לשאלתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לאוגמנטין? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי15/02/2013שלום רב, לעיתים קרובות בזמן מחלה וירלית או אחרת מופיעה פריחה, שלא קשורה לאלרגיה לאוגמנטין. זה כנירא מקרה כזה. אלרגיה לאוגמנטין מתחילה בדרך כלל בסמוך לנטילת כדור הראשון ולא אחרי יומיים.
בהצלחה והחלמה מהירה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לאוגמנטין? - תגובה
ד``ר בן רנר17/02/2013סביר להניח שהפריחה תגובה לזהום החידקי אבל מניעה לבדוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודות
shira118/02/2013תודה לכם על תשובותיכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בקשר למעיל פוךחיים10/02/2013
היי אני בחור אסתמתי בן 30 ורציתי לדעת אם מותר לי ללבוש מעיל פוך אמיתי שבפנים יש נוצות אבל הן לא חשופות הן עטופות בבגד של המעיל.
או שעדיף לי מילוי סינטטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בקשר למעיל פוך - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי14/02/2013שלום רב, מצטער על תשובה מאוחרת אבל לפחות היא חיובית. מותר. הפוך סגור בפנים. האם אתה בכלל אלרגי לפוך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה?אפרת06/02/2013
מזה שלוש שנים אני סובלת מהתקפות חוזרות של התעטשויות כואבות שמתחילות כהתעטשויות רגילות והולכות ונהיות כואבות ועמוקות יותר עד שהן מתישות ומחלישות מאוד את הגוף. זה מלווה בנזלת מימית שנוטפת ללא הרף. בנוסף הראש כואב, סתום וגדוש. השקדים נפוחים וכואבים. לאחר התקף כזה יש לי חום במשך יום לפחות. פעם אחת זה התפתח לדלקת בדרכי הנשימה העליונות ומהפעם האחרונה (כבר שבוע) האף שלי סתום באופן מוחלט עם לחץ באזור האף. הייתי אצל אלרגולוגים שטענו שאין זה אלרגיה ואצל רופאי אא"ג שלא עלו על הבעיה (ונתנו תרופות שונות שלא פתרו את הבעיה). יש לציין שזה קורה ללא תלות בעונה מסויימת. דבר נוסף, עניין זה התחיל לאחר שחליתי עם סימפטומים של חום ונזלת שנכנסה לאוזניים וקיבלתי תרופות שונות מרופאת אא"ג.אני מחפשת מאוד פתרון לבעיה מטרידה זאת.
יש לציין שלאחרונה ביצעתי בדיקת דם לאלרגיה והיו שתי תוצאות שסומנו כחריגות K/L Dermato. Pteronyssinus: 0.1 KU/L ; Tree of Heaven: 0.2
אשמח לפירוש התוצאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה? - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי09/02/2013שלום רב, גם תוצאת בדיקות דם שליליות, כלומר אין אלרגיה. ככל הנראה יש לך ומזומוטור ריניטיס. אך רגיש לריח, רוח, שינוי מזג אוויר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לאלרגיה לחתול.לירן06/02/2013
היי,
אני בן 22, אלרגי לחתולים, אבקנים וקרדית אבק הבית. בין היתר יש לי אסתמה של העור. כל האלרגיות וגם האסתמה הם בצורה קלה מאוד. גידלתי חתולה פרסית בביתי במשך 16 שנים והייתי לעיתים קרובות מתעטש וגירוד באף. ברצוני להביא חתול חדש לביתי, אני מחפש פתרונות לאלרגיה על מנת שלא תתפתח לרעה וגם כדי שלא תציק לי ביום יום. נוכחתי לדעת שיש מטהרי אוויר בעלי פילטר HEPA. האם אתה יכול להמליץ על פתרון זה(ובנוסף האם אתה יכול להמליץ על מכשיר מסויים בתחום)? האם ישנם פתרונות נוספים?
תודה מראש,
לירן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון לאלרגיה לחתול. - תגובה
ד``ר בן רנר06/02/2013שלום ,
הצעתי לא להביא חתול חדש.היות ואתה רגיש לחתולים ואיך שהו הסתדרת עם החתול הפרסי דיינו.ניתן לתת חיסונים לחתולים אך הפתרון הממולץ לא להתקשר לחתול חדש.פילטר הפה מצויין אבל זה לא פתרון .שערות החתול יסתמו את הפילטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)