מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איונייזר - מטהר אוויררום06/08/2013
שלום , יש לי אלרגיה לאבק, רציתי לדעת האם מטהר האוויר איונייזר יכול לעזור לי? האלרגיה גורמת לי לצינון מתמיד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איונייזר - מטהר אוויר - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013לא צריך מסנן HEPA
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
רום07/08/2013תודה על התשובה, תוכל בבקשה לפרט יותר מה הכוונה לא צריך ומה כן מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013בד"כ הפילטרים הללו באים גם עם יוניזטור אבל אין בו צורך .האוויר חייב להיות מסונן מחלקיקים עד 3 מיקרון וזה הנחוץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לכל דבר מזוןארי06/08/2013
פניתי בעבר, בני כבן שלוש ואוכל נאוקייט בלבד כל נסיון ולו הקטן ביותר גורמת לתופעות לואי חריפות כגון העלת חום שלשולים הקאות והתיבשות בבדיקות דם הוא מעלה לקוציטים.
והתנפחות הוא מתנפח מידית לאחר טעימה של מזון.
אנחנו מנסים לברר על עוד ילדים שחווים תופעות אלו וכן ידוע לאי מי מתי חולפת (אם בכלל) אלרגיה זו. הוא מוגדר כמולטי אלרגיה לכל מזון.
2. הוא עולה יפה במשקל ומתפתח מצוין לגילו. אך בבדיקה האחרונה נראה כי לא עלה כלל בגובה ואילו במשקל הוסיף 1600 גר' .
לאיזה רופא כדאי לפנות ומה ניתן לעשות במקרה זה.
אשמח לקבל תשובה מהירה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לכל דבר מזון - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013אם עבר ברור במחלקת אלרגיה זה המקום ואין בלתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה הבעיה
שלי27/10/2013יש לי ילד גם בן 3 עם אותה הבעיה פיתח אלרגיה לכל המזון ניזון כיום רק מהנאוקט אני גן מנסה לברר מה ניתן לעשות זה לא הגיוני שהילד לא יכול לאכול כלום!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה הבעיה - תגובה
ד``ר בן רנר30/10/2013אותה התשובה אין דבר אלרגי לכול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בטיפול אצל פרופסור כץ אלרגיה לחלבשירלי05/08/2013
שלום
הילדה שלי נמצאת בטיפול אצל פרופסור כץ התחלנו את הטיפול לפני שנתיים וחצי כיום בת 8 (אלרגית לחלב מאוד ואסמתית)
כיום שותה 160 מ"ל חלב פעם ביום ומידי פעם משהו קטן חלבי....
עשינו לאחרונה בדיקות דם לפני שנתיים total ige היה 466 והיום 842?
האם הגיוני שעלה כל כך ? בטיפול מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטיפול אצל פרופסור כץ אלרגיה לחלב - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013אם את מטופלת שלו גשי אליו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגייה לחומר מסויים?אלרגית05/08/2013
שלום רב
אני סובלת מאלרגיה חמורה להמון סוגי אנטיביוטיקות, ותרופות נוספות.-פריחה בפנים,
תחושת גוש פתאומי מתגבר בגרון ונפיחות פתאומית בצוואר הולכת וגדלה
בנוסף שמתי לב לכך שלאחר טיפולי שיניים הגוף שלי בתחושת קריסה עם תופעות
כמו הרעלה, ולאחר קעקוע רפואי אותן תחושות קיצוניות.
ניסיתי לקשר בין הדברים כדי לדעת ממה להמנע, אולי מדובר בחומר תוסף שנמצא בכל אלה
וקראתי מה מכילות התרופות. מצאתי שבכולן יש טיטניום דיאוקסיד.
מכאן הגעתי לכך שיכולה להיות אלרגיה לחומר, רק שממש לא ברור היכן אם בכלל ניתן לבצע
בדיקת אלרגיה לחומר. קראתי משהו לגבי מבחן מליסה? אך לא מצאתי משהו הקיים בארץ.
אשמח לשמוע את דעתך לגבי הדברים ועצה להמשך, היכן ניתן לבדוק את העניין?
והאם יתכן ומדובר ברכיב אחר המוסף לתרופות / רפואת שיניים/ קעקוע . האם מבחני עור בבתי חולים בודקים רגישות לטיטניום דיאוקסיד?
אודה מאוד לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגייה לחומר מסויים? - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013רק במרפאות האלרגיה באזורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיהאורנה03/08/2013
בבדיקה שעשיתי כתוב Dermat.pteronyssin ,umtv 0.2 ciass o ו-MP1 תוצאה 2.3 C.2 בנוני ו- שןאקרמשרןש אקמוןד תוצאה 6.0 C high מה אומרות תשובות אלה למה זה האלרגיה
תודה על תשובתכם מראש אני מעדיפה שזה יגיע למייל שלי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013תשובות לא ברורות .גשי לרופא המפנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד נוראיטליה03/08/2013
כבר שבועים שאני לא ישנה..מרגישה כאילו מטפסים עלי חרקים קטנים בעיקר בפנים ובידים ..אין לי עקיצות ואין סימנים לחרקים ..אבל מגרד לי כל הגוף ובעיקר בעיניים והנחיריים.. ביום כאשר אני במיטה אני לא מרגישה כמעט כלום הסיוט רק בלילה..מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד נוראי - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013גשי למרפאה אלרגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרד נוראי - תגובה
נועה08/08/2013קודם כל כדאי שתקבעי תור לרופא אלרגיה שינסה לאתר ממה זה נגרם לך ולמה בדיוק את רגישה.
בנתיים כדי להקל על הגרד, את יכולה לקחת פיקנוגנול, זה תוסף של סולגאר שנועד להקלה על תסמיני אלרגיה, אני לוקחת אותו בדרך כלל בתקופות מעבר בהן אני ממש סובלת מעיניים דומעות וגירויים באף, לפחות זה יעזור לך לישון יותר טוב בלילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל על הכסף שלך לתוספי סולגר
רעות08/08/2013בסולגר עובדים תועמלנים הנשתלים בפורומים ומציגים עצמם כחולים
במחלות שונות תוך קידום מסחרי של תוספי מזון שלא יעילים בכלום.
אני יכולה לומר לך כמי שעבדה בסולגר כמה שנים שזו חברה מסחרית
כבדה עם מערך משומן של תועמלנים שתולים.
הפיקנוגנול לא יעזור לאלרגיה שלך אבל יעזור לחשבון הבנק של אלכס הבעלים של סולגר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת אלרגיה לחומרי שימורנועם02/08/2013
האם ניתן לבדוק בקופות החולים אלרגיה לכל חומרי השימור, מעכבי החימצון, שאריות חומרי הדברה, וצבעי מאכל שעלולים להימצא במזון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת אלרגיה לחומרי שימור - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013לא אין תבחינים כאלה מוכנים יש להכינם וזה לא נגיש בכול המרפאות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה שמתבאאה בבצקת כתוצאה מחומרי
נירה09/08/2015שלום.
האם קיים תכשיר סותר אלרגיה מחומרי שימור?
אני סובלת מן התופעה שמתבטאה בבצקת ובתמורה במשקל בלא קשר לכמות הקלוריות... כמות שנשמרת בדבקות. האם אוכל לקחת תכשיר/תוסף מזון שיסלק את תופעה האומללה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהעזרה01/08/2013
שלום, אני בת 23. יש לי בעיה קשה ומייאשת. אשמח לעזרה. הבעיה- פריחה אלרגית בעור הפנים שאינה עוברת כבר חודשיים. הפריחה מתחילה בסנטר ומתפשטת לשאר הפנים.
בבדיקות הדם מצאו אצלי רמה גבוהה של IGe (=241).
כשזה קרה לראשונה, נתנו לי כדורים של 20 מ"ג פרדניזון. זה עזר. אבל ברגע שהפסקתי עם הכדורים- הפריחה חזרה.
הרופאים נתנו לי שוב ושוב כדורי פרדניזון ובכל פעם שהפסקתי עם הכדורים- הפריחה חזרה.
כדורים אנטי-היסטמינים לא עוזרים (ניסיתי אריוס, א-היסטון, מיזולן, טלפסט ועוד).
לבסוף קיבלתי זריקה של סטרואידים לשלושה שבועות (diprospan 2cc"")- הזריקה עזרה אבל שוב אחרי 3 שבועות- זה חזר.
אתמול נתנו לי שוב פעם את הזריקה.
ההשערה שלי היא שהכל התחיל מקרם פנים שקניתי בסופרפארם. כמובן שמאז לא נגעתי בו.
ראיתי הרבה רופאי עור ורופאי אלרגיה. אני מחפשת עוד אפיקים- לאן אפשר לפנות? האם מומלץ לפנות להומואופתיה? או אולי יש רופא שמומחה בבעיות כאלה?
אשמח לעצות, אני ממש מיואשת. הפריחה לא מאפשרת לי לתפקד, וכשזה מתגבר אני גם לא ישנה בלילות מרוב גירודים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013אנחנו מטפלים רק באלרגיה קונבנציונלית ואת זה במרפאות האלרגיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות, אלרגיה, בחילות וכאבי בטןמתן31/07/2013
אני בן 17, וכבר כחצי שנה סובל מכאבי בטן לפעמים לאחר ארוחה ובחילות.
לאחר כחודש שאני סובל מזה, החלו להופיע סימנים נוספים, ביניהם עייפות (שלא עוברת לאחר שינה, עייפות תמידית, ניתן לראות סימנים על יד העיניים) ואלרגיה (עיניים שורפות, נזלת והתעטשויות).
יש לציין כי העייפות והלארגיה התחילו בחומרה קלה, ועם הזמן התגברו עד כדי כך שהתקשתי לתפקד.
כיצד זה פגע לי בתפקוד? עזבתי חוג אופניים (השרירים לא עמדו במאמץ והרגישו חלשים) ובגלל שקשה לי לקום בבוקר עקב העייפות ללימודים, החלתי להבריז ולהגיע כמה שעות מאוחר יותר בכל יום.
הבדיקות שבוצעו: *צואה (נמצא פרזיט, חוסל באמצעות אנטיביוטיקה).
*נבדקה בלוטת התריס (TSH ו-T4 שהופיעו בטווח הנורמה).
* המטולוגיה וביוכימיה שיצאו תקינות.
* בדיקה שיציאה תקינה אצל קרדיולוג.
* בוצעה בדיקה למציאת החיידק הפלורי - שלילי.
* נעשה בדיקת צליאק - שלילי.
יכול להיות שמדובר באלרגיה למזון? אם כן, איזו בדיקה כדאי לבצע?
רופאי המשפחה לא יודעים מה להגיד לי, פשוט מביך.
אשמח אם תוכל לתת את דעתך על המקרה, ואם אתה מכיר מקום שכדאי להבדק בו, אשמח לשמוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות, אלרגיה, בחילות וכאבי בטן - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013פשוט גש למרפאה אלרגית אין יותר קל מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לאחר סדרת חיסוניםשרית28/07/2013
שלום,
בארבע וחצי השנים האחרונות התחסנתי לאלררגיה במרפאת אלרגיה (אלרגית לקרדיט אבק הבית ונוצות)
כחודש לאחר סיום החיסונים הופיעו לי תסמינים שהיו לפני מתן החיסונים-נזלת אלרגית.
האם לחזור למרפאה ולהתחיל שוב במתן חיסונים או לחכות שהנזלת תחלוף מעצמה?
האם הגוף מפתח התמכרות לחיסונים?
אודה לתשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לאחר סדרת חיסונים - תגובה
ד``ר ולרי טפליצקי29/07/2013שלום רב, בכ30% אלרגיה חוזרת מהר אחרי הפסקת החיסונים. אבל כעת עוד מוקדם להחליט שאלרגיה חזרה. תפני למרפאת אלרגיה בה עשית חיסונים ותתלבתי יחד עם הרופא מתי והאם לחזור לחיסונים. אין התמכרות לחיסונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדיט ועודחנה גרטנברג28/07/2013
בני אלרגי לקרדיט ברמה גבוהה, וסובל מדלקת עיניים אלרגית אביבית. מאידך נמצא גם אלרגי לחתולים ברמה נמוכה ולנו בבית יש שני חתולים - לא ברור אם אלרגי לשיער או לרוק. מעוניינים להחליף את הספותץ לספות עור. האם זה יפחית משמעותית את העניין הקרדיט . יש לנו מגיני מצעים, פילטר אין שטיחים. אריך מתמודדים עם הקרדיט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרדית. טיפול בקרדית.
חנה גרטנברג28/07/2013קרדית כמובן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לקרדיט ועוד - תגובה
ד``ר בן רנר07/08/2013ספות עור עוזרות .בקשי ממי שאבחן הוראות לטיפול סבבתי או צלצלי לחברת תרופארם מנתניה לפרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתולים
חנה גרטנברג08/08/2013בהמשך שלאלתי בני גם אלרגי ברמה פחותה גם לחתולים, וסובל מדלקת עיניים אביבית קשה. האם ישנו הכרח להוציא את החתולים או שמא כדאי לנקוט בחיסונים. אחרי הכול קשה להוציא בעלי חיים מהבית. היש פתרון אחר ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיה לחתולים - תגובה
ד``ר בן רנר09/08/2013רצוי להוציא את החתולים לאור התלונות הקשות את החיסונים רצוי לעשות במקביל כדי להימנע מהתלקחות התלונות בחשיפה חוזרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה נגד קרדית אבקשני25/07/2013
שלום
רציתי לשאול האם יש תרופה חדשה לטיפול באלרגיה לקרדית אבק
תרופה נגד גירודים!
אני מכירה את הטלפסט 180
האם יש משהו חדש? משהו נוסף? יותר טוב?
יש טיפול אולי???????
אשמח לתשובה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרשמי את המייל
שירה26/07/2013גם אני סובלת מזה ולצערי מהרפואה הקונבציונלית
אני לא מקבלת פתרונות טובים.
אני משתמשת בטיפול אלטרנטיבי מעולה שעולה כסף פרטי
כי לצערי אין ברירה.
אם את רוצה שאתן לך פרטים פשוט תרשמי את המייל שלך ואשמח לכתוב ולעזור .
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה ללא סיבהמעיין21/07/2013
שלום,
לפני כשנה סבלתי מאלרגיה שהתבטאה בגירודים מאסיביים ברגליים, ככל הנראה בגלל כדורים חדשים שהתחלתי לקחת. כמובן שהפסקתי את הכדורים והתחלתי טיפול אנטי אלרגי.
לפני כיומיים החלה תופעה דומה לזו שהייתה לי לפני כשנה, אך הפעם ללא כל התחלה של תרופה חדשה או שינוי בהרגלי האכילה.
התחלתי לקחת בשם לורטדים, ומרחתי פניסטיל שירגיע, האם יש טיפול נוסף שיש להעזר בו על מנת להאיץ את ההחלמה? ואיך אני יכולה לדעת ממה החלה האלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך סוג של אורטיקריה
שירה22/07/2013אני משערת שיש לך סוג של אורטיקריה
לפחות את יודעת את האבחנה.
תחפשי בגוגל - אורטיקריה טיפול בלעדי
תגיעי לאתר של המטפל
המחלה הזו לא ניתנת לריפוי במסגרת קונבציונלית
אני מדברת איתך מנסיון מר של 7 שנים במחלה עד שנרפאתי בטיפול הזה.
בהצלחה ורפואה שלימה
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- G6PDמירי21/07/2013
שלום,
יש לי רגישות לפול -G6PD,
האם אסור לי גם פולי סויה? "אדממה?"
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר G6PD - תגובה
ד``ר בן רנר21/07/2013מותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בפנים !!עביר20/07/2013
ילדה בכיתה ד יש לה פצעים או אלרגיה בפנים ממש שורף לה ומגרד כמעט כל הזמן ניסינו הרבה משחות וכלום לא עזר לא להרגיע ולא לטפל בזה
בבקשה אשמח אם תתנו לי טיפול יעיל אשר יעזור לטפל ולהעלים את הפצעים תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בפנים !! - תגובה
ד``ר בן רנר21/07/2013לטיפול בפנים יש לגשת למרפאה .זה איבר יקר מדי לטיפולי רשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)