מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פדיקור לחולה סוכרורד17/10/2011
שלום לאילנה
יש לי חברה שבעלה חולה סוכר ויש לו יובש בכף הרגל , היא למדה קורס פדיקור במכון פרטי ולא קיבלה תעודה,היא רוצה לעשות לבעלה פדיקור אבל אין לה חומר שמוריד יובש
היא רוצה לקנות ממני כלוס אלימינתור. מה עליי לעשות? היא לא רוצה לקחת את בעלה למקצועית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור לחולה סוכר - תגובה
פרידה מן17/10/2011הייי ורד
תיעצי לחברתך לעשות פדיקור רפואי אצל פדיקוריסטית שעברה הכשרה לחולי סכרת,
זה אומר פדיקור רפואי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור לחולה סוכר - תגובה
אילנה כסיף23/10/2011שלום ורד,
בטיפול בכף רגל סוכרתית לא לוקחים סיכונים. לכן אם היא רוצה לעשות לו טיפול בבית עליה להתיעץת עם אחות סוכרת מה בדיוק היא יכולה וצריכה לעשות ושזו תוודא שחברתך הבינה והיא עושה את הפעולות נכון.
לא שזה מסובך או משהו כזה, פשוט מי שאינו איש מקצוע עשוי להפעיל שיקול דעת שגוי ולעשות נזק שלפעמים הוא בלתי הפיך.
הרבה בריאות.
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפטריות ברגלייםסיוון16/10/2011
היי,
היכן ניתן להשיג את החומר clearrance ? דרך קופת חולים או רק דרך מכונים?
כמה הוא עולה?
האם את שמעת על המקום פינק & בראון ברמת השרון? האם את ממליצה עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בפטריות ברגליים - תגובה
אילנה כסיף16/10/2011שלום סיוון, אני חושבת שאת הקלירנס ניתן להשיג רק במכונים ואינני יודעת את מחירו. לגבי פינק אנד בראון מכירה גם מכירה דברי עם ברברה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לייזר לפטרת ציפורנייםדנה10/10/2011
שלום,
רציתי לדעת האם לייזר עוזר לפטרת ציפורניים קמחית
ברגל סוכרתית?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לייזר לפטרת ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף11/10/2011אנא התיעצי עם רופא הסכרת. לא בטוחה שלחולי סכרת מותר לעבור טיפול כזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקורinbal10/10/2011
איך אפשר לעשות פדיקור לבד?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור - תגובה
פרידה מן10/10/2011שלום עינבל
תוכלי לעשות לבד פדיקור יופי אסטטי,
במידה וכף רגלך היא ללא עור קשה במיוחד וללא פיטריות הן בציפורניים והן בכף הרגל,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור יופי
מן טל פרידה10/10/2011השלבים לפדיקור יופי הם:
1 צבטית לגזירת ציפורניים
2 משייף כף רגל
3קרם רגליים טוב
4קערת מים חמימים עם מעט חומר ריכוך
השרי את רגלייך מספר דקות בקערה עם המים,
התחילי עם הציפורניים אפשר רק לשייף עם פצירה מיוחדת לציפורניים
לאחר מכן שייפי עם משייף לכף הרגל
אפשר למרוח פיליניג ,לשטוף במים למרוח קרם על כף הרגל
למשוח לק
העיצה שלי היא לא להשתמש בסכין אם אין לך הכשרה לכך,זה עלול להיות מסוכן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור
inbal10/10/2011שלום לך
אין לי פטריות והעור לא קשה במיוחד
מה השלבים לפדיקור יופי? מה צריך לעשות?
אני יכולה להוריד את העור המת בעזרת סכין בעצמי? ואם כן איפה קונים? וממה מתחילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדקים בקאלוסורד09/10/2011
מה כבנה סדקים בקאלוס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדקים בקאלוס - תגובה
אילנה כסיף11/10/2011סדקים שנוצרו בגלל שהעור יבש וקשה עד כדי כך שהוא נשבר ונוצר סדק בתוכו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור רפואי ברמת השרוןסיוון09/10/2011
שלום,
הייתי מעוניינת לקבל המלצה על פדיקור רפואי ברמת השרון
האם את ממליצה לעשות לייזר לפטריות?
תודה על העזרה,
סיוון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור רפואי ברמת השרון - תגובה
פרידה מן09/10/2011שלום סיון
תוכלי לבדוק באינטרנט,או לשאול חברה שממליצה
לייזר לפטריות,תלוי בחומרת המצב,ישנם הרבה תכשירים טובים בטיפות או במשחה,
המלצה שלי,clearance נוזל טיפולי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המלצות לגבי פדיקור רפואי באזור עכוגדי07/10/2011
אבקש לקבל המלצות לגבי פדיקור רפואי בבית הלקוח באזור עכו
לזוג קשישים בני 90 פלוס בעלי מוגבלות תנועה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצות לגבי פדיקור רפואי באזור עכו - תגובה
פרידה מן09/10/2011שלום גדי
אין לי המלצות לגבי אזור עכו והצפון,
אבל יש שרות של 24 שעות לפדיקור ומניקור עד בית הלקוח,
בדקתי וראיתי שיש גם בצפון,תבדוק באינטרנט...שרות 24 כך זה נקרא
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור רפואי בעכו טיפול בבית הלקוח
הילה23/11/2011היי שמי הילה ואני פדיקוריסטית מעכו ואשמח להגיע אליכם הביתה.. צרי קשר במייל והשאירי טלפון[email protected]
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפדיקור רפואי בעכו
הילה23/11/2011היי גדי שמי הילה אני עוסקת בפדיקור רפואי אני מעכו ואני מגיעה ללקוחות הביתה.. אשמח לתת לכם שירות. תשאיר לי פרטים במייל כדיי שאוכל לחזור אליך.. [email protected]
יום נעים :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול שמרני לציפורן חודרנית בבוהןניסים06/10/2011
שלום ,
רציתי לדעת מה הטיפול השמרני לציפורן חודרנית בבוהן? עד לניתוח אפשרי..
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול שמרני לציפורן חודרנית בבוהן - תגובה
אילנה כסיף06/10/2011שלום אבי,
מומלץ להשתמש בטיפות אנטיפנג לריכוך הציפורן בצד הבעייתי. הטיפות ירככו את הציפורן וימנעו את פציעת מיטת הציפרון בכל מקרה יש להיות במעקב אצל פדיקוריסטית אחת לשבועים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול שמרני לציפורן חודרנית בבוהן - תגובה
פרידה מן13/10/2011שלום ניסים,
תוכל לקחת פתילים דקים מאוד של צמק גפן טבולים באלכהול או פולדין ולהניח בין הציפורן לבין מיטת הציפורן כך תגדל הציפורן מבלי לפצוע ולהכאיב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחיר לפדיקורורד05/10/2011
שלום לאילנה
בא לקוחה הוצתי לה חודרנית ולא היה פולדין לטפטף אחרי טיפול . אם זה בסדר לטפטף שמן עץ תאה לתעלה ציפורן חודרנית? הלקוחה מבקשת למרוח לק על ציפורן זו . האם זה בסדר? איזה טיפול לתת לבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחיר לפדיקור
ורד05/10/2011מה מחיר לטיפול פדיקור ציפורן חודרנית וגם עור עבה וגס
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר לפדיקור - תגובה
אילנה כסיף06/10/2011שלום ורד,
שמן עץ התה הוא באמת חיטוי אבל עדיף לשים באין פולידין אלכוהול 70% לחיטוי המקום או חיטוי ידיים. ואז גם לא תהיה בעיה לשים לק והוא לא יתקלף.
להמשך טיפול הביתה מקובל לתת טיפות לציפורן חודרנית מסדרת אנטי פנג לטפטף פעם ביום במשך שבועיים ואז לקבוע ביקורת. הטיפות ירככו את הציפורן שלא תצמח קשה ותפצע את מיטת הציפורן וכך נמנע כאבים וזיהום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנייםירדי05/10/2011
אילנה שלום,
1.יש לי לקוחה עם פטרת ב ח צ י הציפורן ברגל, נתתי לה לק פיטו טרפי של קארט, השאלה אם ייגרם נזק לחצי הציפורן הבריאה במידה והלק "יגלוש לכל הציפורן?
2. באחת הציפורניים יש לה פטרת גבוהה נראית עם נימים-לא יבשה,בשיוף מעט כאב לה והפסקתי. השאלה אם הלק לא יזיק או יכאיב לה, גם בשיוף לאחר כשבועיים? או שכדאי לתת לה טיפול אחר לבית?
3. אני משתמשת לציפורן חודרנית במשחה של קארט לריכוך, שמעתי על אבקת סיאל?היכן אפשר להשיג?
יישר כח גדול על הקדשת זמנך היקר לנושא!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף06/10/2011שלום ירדי,
1. ראשית עליך לנקות את הפטריה בתהליך טיפול הפדיקור. כלומר, להסיר את לוחית הציפורן בחלק הנגוע ולנקות היטב את המקום. ורק אחר כך לתת טיפול הביתה. להערכתי לא יגרם נזק לציפורן הבריאה.
2. לק לא יזיק אבל לא מומלץ לשים לק על פטריה.
3.אינני יודעת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת שורשורד04/10/2011
לאחר הוצאת יבלת שורש נקודתי מה לתת ללקוחה הביתה טיפול ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת שורש - תגובה
פרידה מן05/10/2011אין טיפול מיוחד הביתה מלבד קרם רגליים טוב נוגד הצטברות עור מסביב ליבלת
ולהגיע לטיפול פדיקור לעיתים קרובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור סדוק ויבש בעקבורד03/10/2011
שלום לך אילנה
איך מטפלים במצב כזה שיש סדקים בעקב? אם אני מערבבת חומר קרם לסדקים + גיל אנטיפונג התפחה 7 דקות אחרי זה משיפת במכונה העובש לא יורד . מה ניתן לעשות?
תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור סדוק ויבש בעקב - תגובה
פרידה מן03/10/2011שלום ורד,
לתת ללקוחה קרם לסדקים הביתה ולמרוח מידיי יום קרם על עקב הרגל
ולגרוב גרב מכותנה שהעור יספוג וירפא את הסדקים,ואז לא יהיה עור יבש וסדקים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לסדקים
ורד09/10/2011יש בעקב יובש וגם סדקים סגורים אם מתאים לטפל בבית קרם ידרה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרם לסדקים - תגובה
פרידה מן10/10/2011שלום ורד,
קרם הידרה הוא מצוין לאיחוי סדקים בעקב הרגל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור סדוק ויבש בעקב - תגובה
אילנה כסיף04/10/2011שלום ורד,
האם הסדקים הם בתוך עור קשה(קאלוס) או ללא קאלוס? הטיפול שונה בשני המקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור הכרחי?רינת22/09/2011
היי,
יש לי בעקבים קצת עור יבש ולפעמים עודפי עור סביב הציפורניים. חוץ מזה אין בעיות מיוחדות.
האם פדיקור מומלץ בכל מקרה? האם הוא תורם לבריאות ומונע בעיות עתידיות שיכולות להיות? אני יודעת שלאמא שלי יש נטייה לציפורניים חודרניות ולפטריות בין האצבעות וגם לאחותי. לי בינתיים אין שום דבר כזה. יכול להיות שזה יבוא בעתיד והאם, אם אתחיל לעשות פדיקור זה ימנע את זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור הכרחי? - תגובה
אילנה כסיף22/09/2011שלום רינת,
פדיקור הוא בעיקר טיפול משמר. הא שוומר שהעור והציפורניים יהיו במצב טוב.
פטריות ונטיה לציפורן חודרנית הן לא הכרח המציאות ובודאי שעם טיפול והשגחה ניתן למנוע הופעתם.
הקפידי בבית לשייף עם משייף לכף הרגל ופילינג את העור הקשה פעם בשבוע ומרחי כל יום קרם רגלים טוב. אל תסתובבי יחפה בשום מקום כדי לא להדבק בפטריות ואם תגזרי את ציפורני הרגלים תמיד ישר לא תהיה לך ציפורן חודרנית.
בברכת שבת שלום ושנה טובה
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מייבש לקצדוק רינת15/09/2011
1. שלום אילנה היקרה. שמעתי מלקוחה שיש מכשיר לייבוש לק לציפורניים בידיים ולרגלים. האומנם? והאם לדעתך שווה להשקיע? יעילה?
2. האם המנורה (הסילר) שאנו משתמשים לבניית ציפורנים גם מתאימה לייבוש לק לצפורניים לא בנויות?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מייבש לק - תגובה
אילנה כסיף17/09/2011שלום רינת, אכן יש מכונות/מנורות שיש בהן מאוורר שמייבש את הלק. אם זה יעיל? הלק מתייבש באותו פרק זמן.. אם זה יותר נעים ללקוחה לשבת בתוך מכשיר? לא בטוח אם כי זה עניין של גישה... אז קשה לי לענות.
מנורות UV אינן מייבשות לק אלא אם כן שמת מייבש לק במנורת UV( אשר ניתן להסיר אותו עם מסיר לק פשוט אחר כך ולא בשיוף).
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקוריסטית לסוכרתייםדנה12/09/2011
שלום,
לאחי יש סוכרת נעורים ויש לו ציפורן חודרנית. האם זה בסדר לקבוע עם פדיקוריסטית שעברה הכשרה לסוכרתיים ואין עליה מידע נוסף באינטרנט?
האם את מכירה מישהי מומלצת מאזור פתח תקווה?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקוריסטית לסוכרתיים - תגובה
אילנה כסיף13/09/2011הי דנה, זה לגמרי בסדר לקבוע עם פדיקוריסטית שעברה הכשרה מתאימה לטיפול בכף רגל סוכרתית. את יכולה גם לבקש מרופא המשפחה של אחיך הפניה לפודיאטור שמתמחה ברגל סוכרתית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה ליתעייץ בקשר לפדיקור
ורד03/10/2011שלום לאילנה
אני פדיקוריסטית מקצועית אמורה להתחיל מחר לעבוד במכון יופי אצל קוסמטיקאית בתפקיד פדיקור/ מניקור . אני עובדת עם מוצרים של opi אבל במכון היא עובדת עם מוצרים של קארט שאין לי מוסג איך עובדים איתם בנוסף קוסמטיקאית היא לא מקצועית לפדיקור. איך אני יכולה כך לעבוד? היא לא רוצה להישתמש במוצרים שיש לי . ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני רוצה ליתעייץ בקשר לפדיקור - תגובה
אילנה כסיף04/10/2011הי ורד,
כל אחד עושה בביתו כמיטב הבנתו ומותר לה להחליט שאלה הם חומרי העבוד שאיתם עליך להשתמש במהלך טיפול. אולם, חובתה להכשיר אותך לעבודה עם החומרים שהיא בחרה וכן לוודא שאת יודעת איך להשתמש בהם מתי כן ומתי לא.
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש וגס
ורד04/10/2011שלום לאילנה
יש לקוחה שכל חודש אני מורידה לה עור יבש וגס וגם בצבע צהוב עם סכין גרדו . היא שואלת אותי איזה טיפול ניתן לקבל בבית כדי לא להגיע למצב כזה? תודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור יבש וגס - תגובה
אילנה כסיף06/10/2011שלם ורד ,
ללקוחות שסובלות מעיבוי וריבוי קאלוסים מומלץ לשייף את העור הגס במקלחת בשבוע הראשון ורק לפי הצורך פעמיים בשבוע (ואחר כך באופ ן קבוע פעם בשבוע) פילינג ומשייף לכף הרגל. לנגב רגלים היטב ולשים קרם על בסיס חמאת שיאה - יש מגוון קרמים יעודיים לטיפול בכף הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לעיבוי עור
ורד09/10/2011שלום לאילנה
אם יש עיבוי וריבוי קאלוסים קרם ידרה מתאים לטיפול בבית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול לעיבוי עור - תגובה
אילנה כסיף16/10/2011לא. קרם על בסיס חמאת שיאה וויטמינים לריכוך העור. כמו קאלוס תרפי של OPI או קרם לעקבים של בי נטורל או קרם ארניקה. אלה הם קרמים יעילים מאד לטיפול בעור מעובה. וכמובן לשייף את כף הרגל באזור הבעיתי עם משיף לכף הרגל (אפשר בתוספת פילינג) פעם בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתמחים בחולי סכרת וציפורניים חודרנת
אלעד13/10/2011שלום לך שמי רותי מני, ואני מטפלת למעלה מ20שנה בכל בעיות כף הרגל
את הכשרתי קיבלתי ב ביה"ח תל השומר בכפוף לדר שמר שהוא מומחה לבעיות כף הרגל
אם תחפשי אותי באינטרנט לא תימצאי.
הסיבה העיקרית היא שאני לא הכי מבינה בזה
בכל אופן ממליצה לך לבוא עם אח שלך ולהיתרשם מעבודתי בזמן אמת,
אני מטפלת בהמון מטופלים עם בעיות של חודרנית,
ופותרת לכולם את הבעיה בשיטת הפתילים
אם תירצי תוכלי גם לדבר עם לקוחות שעברו טיפול דומה וגם חלקם סוכרתיים
אשמח לענות על כל שאלה בטל: 054-4961667* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיומנת בטיפול ציפורן חודרנית
ברכה רינת15/10/2011שלום לך. אכן ניתן לטפל באחיך. אני השתלמתי בב"יח וולפסון.תחת חסות אגודה ישראלית לכף רגל סכרתית. אשמח להיות לעזר ולטפל ברגלו של אחיך. 054-7658061. ניתן למצוא שת שמי ברשימת הפדיקוריסטיות של אי"ל באינטרנט. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)