מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותדנה20/11/2010
היי אילנה,
אם החלטתי לעבוד עם גרדו עדיף קודם לטפל בציפורניים ואז לההסיר את העור עם גרדו או להסיר את העור עם גרדו ואז לטפל בציפורניים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010זה לא חשוב. תתחילי במה שבא לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לק בסיס ומייבש לקדנה19/11/2010
היי אילנה,
רציתי לדעת האם start to finish משמש כלק בסיס ו top coat כמייבש לק?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לק בסיס ומייבש לק - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010סטרט טו פיניש משמש גם כלק בסיס גם כמחזק ציפורניים וגם כטופ קוט שנותן גלזור וברק ללק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור יבשעמליה19/11/2010
באילו חומרים משתמשים בפדיקור יבש
של איזה חברה
איפה ניתן לעבור הכשרה
בתודה עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור יבש - תגובה
אילנה כסיף21/11/2010פדיקור יבש הוא פדיקור ללא מים. ניתן להשתמש בחומרי ההמסה של חברת בי נטורל שמאושרים גם לשימוש בחולי סוכרת. הדרכות ניתן לעבור בכל סניפי רשת נייל סטודיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרינת למדריכות הנהדרותרינת צדוק16/11/2010
לעיתים לקוחה/מטופלת , דרך אגב, איך נכון לקרא להן? אשמח לתשובה.
שאלה נוספת. לעיתים מגיעה אלי מטופלת עם פטריות בחלק מין האצבעות בצפורנים.ובחשש היא שואלת אותי אם תוך כדי הטיפול בציפורניים אני עלולה להדביק את הציפורניים הלא נגועות.מה עלי לעשות, או איך עלי להרגיע ולהגיב?תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרינת למדריכות הנהדרות - תגובה
אילנה כסיף18/11/2010שאלה מצוינת!
ניתן לכנות את באי המכון גם לקוחות וגם מטופלות והכי כיף לקרוא להן חברות : )
אם יש פטרת בציפורניים טפלי באצבע הזו אחרונה. כך תמנעי הדבקה ובכל מקרה חטאי באלכוהול (עדיף ב NAS99 כי יש בו 98% אלכוהול ו 0.01% טימול) את מכשירי העבודה והביתה תני לה שמן עץ התה למניעת הדבקה בציפורניים הבריאות ולציפורניים החולות קיור או אנטיפנג לפטרת.
שבת שלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת כואבת בכרית כף הרגלשיר 415/11/2010
שלום רב! יש לי מזה כחודש יבלת כואבת ומציקה בכרית כף הרגל, אני לא מסוגלת לדרוך על הרגל ופשוט מותשת. מה הטיפול היעיל לכך מבחינת תרופות? יש לציין שאני מניקה הנקה מלאה. האם הקלונקס מותר לשימוש? יעיל? על מה היית ממליצה? הכל- מלבד לגעת ולפתוח וכו' בכף הרגל... בקשה תשובה מהירה. דרך אגב- האם המדבקות של ד"ר שול עם החומצה הסציליסטית מותרת לשימוש לנשים מניקות? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת כואבת בכרית כף הרגל - תגובה
אילנה כסיף15/11/2010לא צריך תרופות וגם לא מדבקות! גשי לפדיקוריסטית וגם תהני על הדרך מפילינג ומסאז'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה
שיר 415/11/2010ומה הטיפול שהפדיקוריסטית תעשה לי? האם מדובר "בניתוחון"? הכוונה האם היא תחתוך עם סכין וזה אמור לכאוב? או טיפול עדין? אני פשוט רועדת מפחד...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהמורן14/11/2010
חברה שלי התקשרה ואמרה שאמא שלה הדביקה את המדבקה להוצאת יבלת השורש בכף הרגל.המדבקה דבוקה כבר שבוע בכף הרגל וכשניסתה ועדיין מנסה להוציא אותה לא מצליחה בשום אופן,כאילו תקועה ומושכת איתה חתיכת עור החוצה.זה התיאור עד כמה שניתן להסביר במדיה זאת.חברתי התקשרה כולה מבוהלת ושאלה האם יש לי רעיון כיצד להוריד אותה(ניסתה להשרות במים,אלכוהול וכו') כי אמה כואבת ודי לחוצה.
אשמח לתשובה מהירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הבעייה נפתרה,תודה
מורן14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה יותר טוב לדעתך?דנה14/11/2010
פצירה ישרה זברה 80/80 או פצירה ישרה שחורה 80/80 לניקוי הפטרת?
סורי אני כבר מבולבלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יותר טוב לדעתך? - תגובה
אילנה כסיף15/11/2010לא משנה. כל אחת מהן טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- למשייף הזה את מתכוונת?דנה14/11/2010
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא זה לא זה הבנתי למה את מתכוונת ל
דנה14/11/201080/80 או 100/100 וזה 100/180 .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא זה לא זה הבנתי למה את מתכוונת ל - תגובה
אילנה כסיף15/11/2010רמת החיספוס של הפצירה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת ציפורנייםדנה13/11/2010
שלום,
רציתי לדעת האם יש אפשרות לשייף שיוף ידני פטרת ציפורניים (ולא עם גליליוני שיוף)
ואם כן, איזה משייף ידני עליי לרכוש?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורניים - תגובה
אילנה כסיף14/11/2010בהחלט אפשרי. משייף 100 או 80 ולהיזהר לא לשייף יותר מדי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה תודה
דנה14/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת מסמרמורן09/11/2010
היי,
ברצוני לקבל את מירב במידע לגבי יבלת מסמר.מה אופייה,ממה היא נובעת,מדוע לא ניתן להיפטר ממנה (אגב ,גם לאחר ניתוח כירורגי וגם לאחר שריפה בחנקן) ?
לאחר שאקבל את התשובה אכתוב עוד מס' שאלות לגבי אופן טיפול ושימוש בתכשירים.
המון תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת מסמר - תגובה
אילנה כסיף09/11/2010יש מגוון סיבות להיווצרות יבלת מסמר. הנפוצה שבהן היא נעלי עקב. סיבה נוספת שכיכה היא חיכוך. סיבות נוספות הן סיבות אנטומיות- מבנה עצמות כף הרגל.
ברוב יבלות המסמר ניתן לטפל ואפילו להעלים(!) כמובן בתנאי שמנטרלים את הגורם.
יבלות שנגרמות עקב מבנה כף הרגל עשויות להיעלם אם נועלים מדרסים שמותאמים אישית לכף הרגל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת במידע
מורן09/11/2010לגבי אופן הטיפול (מכשירים,תכשירים) והוצאתה של יבלת זאת.
אשמח לשמוע עד כמה שאפשר בדיוק המירבי.האם ניתן לאלחש את המקום טרם הוצאת היבלת במשחת עזרקאין קרם 5%?מה לגבי מכונת השיוף וסכין התעלה?האם שניהם באים בחשבון?שמעתי על אפשרות השימוש במי חמצן,כיצד והאם?באיזה שלב יודעים שהיבלת כולה יצאה?האם במעין סוג טיפול שכזה ליגיטימי שירד דם?ואם כן כיצד מחטאים?ומה לגבי הטיפות שמומלץ לטפל בהן לאחר הטיפל?
אני יודעת שיש לי המון שאלות אבל סמוכה ובטוחה שאת הכתובת הנכונה לפירוט העניין.
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעוניינת במידע - תגובה
אילנה כסיף11/11/2010שלום לי,
אין לאלחש את מקום הטיפול בשום תכשיר. שיתוף הפעולה עם המטופל קרטי להצלחת הטיפול ולמניעת נזקים.
לגבי מי חמצן אני משערת משתמשים בהם לחיטוי.
אני ממליצה בחום ללמוד קורס פדיקור רפואי אם את מתכוונת לעסוק בתחום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התעדכנות בהשתלמויות לפדיקוראדווה חיפה06/11/2010
אני מעוניינת לדעת איך אוכל להתעדכן לגבי השתלמויות או סדנאות פדיקור ..
ואם הן כרוכות בתשלום?
תודה.:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנייל סטודיו כמובן
אדווה חיפה06/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנייל סטודיו כמובן - תגובה
אילנה כסיף07/11/2010שלום אדווה, השתלמויות הן חינם לחברות מועדון TIP ובעלות סמלית למי שלא חברה אנא פני לסניף הקרוב לביתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלוק שיוף לבן ומבריקוןדנה04/11/2010
היי,
אני יודעת שבלוק שיוף לבן לא מעבירים מלקוח ללקוח מה לגבי מבריקון האם גם אותו שמים בערכה לכל לקוח או שמשתמשים בו לכל הלקוחות שאין להם פטרת?
תודה ויום טוב,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוק שיוף לבן ומבריקון - תגובה
אילנה כסיף04/11/2010את יכולה לשים אותו בערכה אישית למי שמעונינת (בעלות נוספת כמובן) .
את המבריקון ניתן לחטא בעזרת סוויס גארד שהוא חיטוי בג'ל ולכן לא הורס את המבריקון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטון רגל סוכרתיתדנה01/11/2010
היי אילנה,
צפיתי בסרטון שלך בנושא רגל סוכרתית ואני חייבת להגיד לך שאת מדהימה, אני לומדת ממך המון. רצתי לשאול אותך כמה שאלות לגבי הסרטון:1. ראיתי שלא שמת ניילון נצמד, אני יודעת שאסור אבל האם זה מספיק לעשות כמו שעשית לשים את הקאלוס, לחכות כמה דקות ולשייף (אני מדברת גם על קאלוס בעקב)? 2. האם גם בפדיקור רגיל אני יכולה להסיר עם מסיר הקטיקולה והדוחף של opi (כמו שיש בסרטון) בלי צבתית? זה פשוט מסיר את כל העור מסביב לציפורן בצורה מדהימה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטון רגל סוכרתית - תגובה
אילנה כסיף04/11/2010שלום דנה, תודה רבה על המחמאות ואני תמיד תמיד שמחה לעזור.
1. בסרטון לא רואים אבל יש לעטוף את הרגל עם נילון לאחר ששמת את מסיר הקאלוס. להמתין 3-5 דקות להסיר את הניילון והפד, לנגב ורק אז לשייף. חשוב לרחוץ את הרגליים לניטרול פעולת מסיר הקאלוס.
2. בהחלט ניתן להשתמש בחומרים ובמכשירים הללו גם במטופלים שאינם חולי סכרת. זה טיפול יעיל מפנק ואד קצר.
הערה: חשוב להמליץ למטופלים על המשך טיפול בבית בקרם ייעודי לריכוך הקאלוס כמו קרם קאלוס תרפי של OPI או קרם לעקבים יבשים של בי נטורל או קרם ארניקה.
אגב, אם את מאזור תל אביב ביום ב' הקרוב יש סדנה של פדיקור ללא סכינים ופדיקור ספא. אנא ראי בזאת הזמנה לבוא.
להתראות
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאזור תל אביב , אתעדכן לגבי
דנה08/11/2010הסדנאות הבאות אצלכם ואשמח להגיע.
תודה על ההזמנה:-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאזור תל אביב , אתעדכן לגבי - תגובה
אילנה כסיף08/11/2010נשמח לראות אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיוף ציפורן מניקורדנה30/10/2010
שלום,
איך משייפים ציפורניים בצורה מרובעת? ואיך בצורה מעוגלת?האם במרובע וגם במעוגל צריך לגזור קודם בפינות ואז להתחיל לשייף מהאמצע ולעבור לפינות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיוף ציפורן מניקור - תגובה
אילנה כסיף31/10/2010בשום אופן לא לגזור פינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת עורדנה30/10/2010
שלום,
אם ללקוחה יש פטרת בין אצבעות הרגליים האם עלינו להוריד אותה באמצעות מכונה ואז להמליץ על טיפות או שלא נוגעים בה ושולחים לרופא כדי שייתן טיפול?
תודה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת עור - תגובה
אילנה כסיף31/10/2010לא נוגעים כדי למנוע התפשטות- פיזור של הפטריה על אזורים נוספים. ניתן בהחלט להפנות לרופא וניתן גם להציע לה משחה של אנטיפנג אותה תמרח 3 שבועות מדי יום לאחר שטיפת רגלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)