מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורנים קשותורד26/10/2010
שלום לך אילנה
שאלה שלי כזאת. למה יש ציפורניים שקשה ליגזור אותם?הם מאוד קשות גם אחרי השראת במים.אם זה שיך לתזונה או מהשהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורנים קשות - תגובה
אילנה כסיף28/10/2010עם הגיל הציפורן הופכת לקשה יותר וצריך לרכך אותן כדי לגזור אפשר להשתמש בג'ל ריכוך של אנטיפנג לשים על הציפרן ולעטוף עם ניילון ל 10 דקות ואז עם צבת לחיתוך הציפורן לגזור ישר (לא עם צבת לחודרנית).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מניקור ופדיקורדנה25/10/2010
נזכרתי בעוד משהו שרציתי לשאול אתכן. כמה זמן צריך לקחת מניקור ופדיקור ואם מישהי רוצה לעשות גם וגם אז להשרות את הרגליים במים לעשות את המניקור ואז להמשיך את תהליך הפדיקור או שלעשות את המניקור ואחר כך את הפדיקור כולל ההשרייה במים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מניקור ופדיקור - תגובה
אילנה כסיף26/10/2010אם את עושה רק שיוף ולק את יכולה לעשות זאת כשהרגלים של הלקוחה במים כי זה לוקח 10 דקות. בתהליך מניקור מלא שלוקח כ 30 דקות בצעי זאת בשני שלבים. את הלק את יכולה למרוח כשרגלים של הלקוחה כבר במים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
דנה26/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קטיקולה - התייעצותדנה25/10/2010
שלום לכן,
רציתי לדעת האם במניקור ניתן לשים את מסיר הקטיקולה של בי נטורל מסביב לעור ואז להשרות את היד במים ? והאם זה יעיל כמו ששמים את מסיר הקטיקולה אחרי שהוצאנו את היד מהמים?
תודה רבה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטיקולה - התייעצות - תגובה
אילנה כסיף26/10/2010החומר פעיל תוך 40 שניות והמים מנטרלים אותו. אם את רוצה להשרות במים עשי זאת לפני מסיר הקוטיקולה ומיד אחרי דחיפת העור טבלי את היד במים כדי לנטרל את הפעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום שאלה.....שמוליקיץ18/10/2010
יש לי בזרת ברגל ציפורן שחורה כבר המון זמן איך אני יכולה לטפל בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שאלה..... - תגובה
אילנה כסיף20/10/2010ממתי זה ככה? בדרך כלל פגיעות בזרת נגרמות בגלל נעילת נעלים לא מאד נוחות ואז הזרת מקבת המון מכות קטנות שפוגעותבציפורן שלה. אם הפגיעה הגיע לשורש הציפורן הרי שלא ניתן לעשות הרבה. אבל אפשר להתחיל בלהחליף נעלים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
שמוליקיץ21/10/2010זה בערך שנה ככה...
וחוץ מהחלפת הנעליים אין משחה שאפשר לשים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
אילנה כסיף22/10/2010אפשר לשים כל מיני דברים כמו שמן עץ התה לדוגומה, אבל זה יעבור מעצמו אם תקפיד על נעליים רחבות שהאצבעות נעות בן בחופשיות ובהנחה שלא נפגע שורש הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה למומחיותלילך18/10/2010
האם אפשר לעשות פדיקור יבש לאשה בהריון או שיש בו חומרים שמסכנים אותה/את העובר? תודה :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחיות - תגובה
נטלי מובר18/10/2010לילך היי,
תתארי לי את שלבי העבודה, ואת החומרים בהם את מעוניינת להשתמש על מנת שאוכל לספק לך את התשובה הטובה ביותר.
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשברה הציפורן בבוהן ברגלמרי16/10/2010
לפני כמה ימים קיבלתי מכה חזקה ברגל וכתוצאה מכך נשברה לי הציפורן מהאמצע עד העור בצד..אני מפחדת לגזור את החלק הזה כדי שלא תגדל ציפורן חודרנית..אבל גם להשאיר את החלק השבור גם מסוכן..האם את יכולה לומרלי מה לעשות ? או אולי למי לפנות כדי לחזק את כל הציפורן עד שתצמח ואז אני אגזור את החלק השבור לאט לאט
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשברה הציפורן בבוהן ברגל - תגובה
אילנה כסיף17/10/2010אנא פני לפדיקוריסטית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לנטלידנה13/10/2010
שלום,
כתבת לי שאם אני עוסקת בפדיקור אני צריכה את הראש הגס על מנת להסיר עור קשה ומה לגבי ניקוי פטרת הציפורן איזה ראש מתאים הבינוני או העדין?
תודה רבה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנטלי - תגובה
נטלי מובר14/10/2010היי דנה,
לשיוף ציפורניים עם פטרת עדיף להשתמש במשייף בנוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקוריסטית רפואיתמייקי12/10/2010
אני קוראת אותך משתמשת במונח 'פדיקוריסטית רפואית'.
מה ז"א?
היום כמעט כל קורס שמפורסם, מפורסם כפדיקור רפואי.
איך אני, יכולה לזהות?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקוריסטית רפואית - תגובה
נטלי מובר12/10/2010מייקי שלום,
פדיקוריסטית רפואית היא בעלת מקצוע שברשותה תעודה שמוכיחה שהיא עברה קורס פדיקור רפואי. למרות ששניהם מבוצעים על ידי קוסמטיקאיות, ישנו הבדל בין פדיקור רפואי ובין פדיקור קוסמטי. טיפולי פדיקור רפואי נועד לפתור בעיות כגון יבלות רגליים, ציפורניים חודרניות, סדקים, פטרת, שליטה בסכלפל וכו'. בעוד פדיקור קוסמטי מתמקד בעיקר בטיפוח כף הרגל, כגון שיוף וגזירת ציפורניים, מריחת לק, פילינג, מסג', הסרת עור וכו'. הדרך העקרית להבדיל בין פדיקוריסטית רפואית ולבין פדיקוריסטית קוסמטית היא התעודה. לצערינו בארץ השוק פרוץ, ואין דרך לדעת איזה קורס הוא באמת רפואי.
הדרך הבטוחה ביותר היא להיצמד לבתי הספר המוכרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כדורים לפטריהמייקי12/10/2010
יש לי פטריה בציפורן כמעט שנתיים.
קיבלתי מהרופא כדור 'פלוקנול', פעם בשבוע.
האם, לדעתך, הוא יעיל?
כל כמה זמן רצוי לעשות בדיקת דם?
תוך כמה זמן בערך רואים תוצאות?
לתשובתך המהירה אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים לפטריה - תגובה
נטלי מובר12/10/2010מייקי,
ממליצה לך להתייעץ עם רופא העור שלך.
אני יודעת שבדרך כלל כדור שניתן על ידי רופא עור הוא יעיל. בדיקות הדם מבוצעות בתדירות שעליהן ממליץ רופא שמכיר אותך ואת המערכת הבריאותית שלך.
השפעת הכדור משתנה אצל כל מטופל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חתכים סדקים יובש ומה לאורד לוי12/10/2010
נטלי שלום!
מאז ומתמיד אני סובלת מכפות רגליי הן מבחינת כאבים ממשיים והן ממראהן
כפות רגליי מלאות חתכים סדקים יובש עור קשה ושכבת לובן מכסה אותן
למרות שאני משמנת אותן ועושה אחת לשבוע כמעט פדיקור בעצמי שום דבר לא עוזר ואחרי
יום יומיים הן חוזרות לאותו המצב גם כשטיפלתי מידי פעם אצל פדיקוריסטית
קיבלתי אותן תוצאות אומנם אני הולכת רק עם נעליים פתוחות אבל אני ממש נואשת וכל המשחות שקניתי בבתי המרקחת לא הועילו עברתי בעבר גם מספר טיפולי פדיקור באמצעות מכונת שיוף אצל פדיקוריסטית דבר לא עוזר הגעתי למצב שכואב לי לדרוך עליהן ברצוני לדעת האם יש איזשהו פתרון? או שלנצח נולדתי לסבול? אין באפשרותי ללכת מידי שבוע לפדיקור מה עושים?
י* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חתכים סדקים יובש ומה לא - תגובה
נטלי מובר12/10/2010ורד שלום,
אני מצטערת לשמוע על הסבל שאת עוברת,
מה שאני יכולה להמליץ לך לעשות, זה דבר ראשון לגשת לרופא עור, במקביל הייתי ממליצה לגשת לפדיקוריסטית רפואית (יש להקפיד שהיא תהיה רפואית!).
אני בטוחה שטיפול משולב של שניהם יעזור לך,
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי פטרת עורדנה11/10/2010
שלום,
האם זה טוב לנקות פטרת עור ע"י שיוף בדיסקית שיוף (חד פעמית) ואז בשיוף ידני או שיש ראש אחר שאתן ממליצות לניקוי פטרת עור לפני השיוף הידני?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי פטרת עור - תגובה
נטלי מובר12/10/2010דנה שלום,
שיוף בדיסקית שיוף חד פעמית זה בסדר גמור לפטרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת - האם יש חומר טבעי שמרפא?מיכאל10/10/2010
שלום,
אני סובל מפטרת בציפורניים שנים רבות.
ידוע לי שאם זו פטרת ותיקה, אין חומר טבעי שירפא את הציפורן.
אבל יש לי גם כמה ציפורניים שהפטרת שם היא חדשה.
שאלותיי:
1. האם חומר pure ירפא את הפטרת?
2. אם לא (הבנתי שהחומר לא מרפא פטרת, רק מחטא את הציפורן), האם קיים חומר טבעי אחר שכן עוזר לרפות פטרת חדשה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת - האם יש חומר טבעי שמרפא? - תגובה
נטלי מובר12/10/2010מיכאל שלום,
אינני מכירה את החומר "pure" לכן אין ביכולתי להגיד לך דבר לגביו. ישנו חומר טבעי הנקרא שמן עץ התה שיכול לעזור לפטרת חדשה.
במקרה שלך, מכיוון שהנך סובל מפטרת כבר שנים רבות, והפטרת ממשיכה להתפתח, הייתי ממליצה לך בחום לגשת לרופא עור.
מדוע אינך לוקח כדורים נגד פטרת? הם יעלים מאוד, ואם אתה נמצא תחת מעקב רופא ועושה בדיקות דם על בסיס קבוע, הדבר אינו מזיק.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטרליזציה גבוהה.מייקי09/10/2010
למדתי פדיקור לפני כ-7 שנים.
במשך השנים טיפלתי אך לא באופן קבוע ורציף.
לאחר בקשות חוזרות ונשנות, מלקוחות שטיפלתי בהן לעיתים,
ופתירת בעיות בצורה נוחה ומקצועית, החלטתי להתחיל באופן קבוע ורציני.
אחד הדברים שעומדים לנגד עיניי בבואי לפתוח מקום, זו סטרליזציה גבוהה.
יודעת שיש חידושים בתחום, כמו המשייף מנרוסטה עם המדבקות המתחלפות
וראשי שיוף שונים שעוזרים בעבודה. אך לא מכירה את כולם.
האם יש לכן עוד רעיונות לשמירת ההגיינה ברמה גבוהה בקליניקה?
עדיין לא מצאתי פתרות לשיוף ציפורניים, שלא יצריך שימוש בפצירה לכל לקוחה.
האם ישנו?
תודה,
מייקי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטרליזציה גבוהה. - תגובה
נטלי מובר12/10/2010מייקי שלום,
תחום הפדיקור הרפואי מתחדש ומתפתח כל הזמן, אם מבחינת מכשירים חדשים ואם מבחינת תכשירים. המלצתי לך היא לגשת לסניף נייל סטודיו הקרוב לביתך ולהתעדכן בנוגע להשתלמויות שתוכלי לעבור שיעזרו לך ללמוד על כל השינויים האחרונים בתחום.
המון בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרליזציה בקליניקה
מייקי12/10/2010כן, את העניין של לפנות לחנויות, אני מכירה, מה גם שבמשך השנים
דאגתי לעקוב ולהתעדכן. ועדיין... בודקת מה עוד חדש בתחום-
לכן פניתי לפורום, שהנחתי שמעלה דיונים בנושאים החשובים לנו הפדיקוריסטיות,
כדי שנתעדכן ונלמד אחת מהשניה.
טעיתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטרליזציה בקליניקה - תגובה
נטלי מובר12/10/2010לא הפנתי אותך לחנויות, אלא להפך, להשתלמויות אשר יעזרו לך להתעדכן בחידושים בצורה המקצועית ביותר. מקצועיות, כפי שאני רואה זאת, הינה החלק החשוב ביותר בתחום שלנו. אין לי ספק שדאגת להתעדכן ולבדוק מה חדש בתחום, ועדיין, יש חידושים ושינויים שאין דרך טובה יותר להתעדכן בהם מלעבור השתלמות.
אשמח לענות לך על שאלות ספציפיות יותר.
יש לציין שההשתלמויות בנייל סטודיו הן ללא תשלום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנטלי יקרה
מייקי12/10/2010תודה על תשובותייך.
וע"פ תגובתך, כנראה שהייתי ישירה מידי, או מעט עוקצנית...
מתנצלת על כך, לא זו הייתה כוונתי.
כנראה שמכירה פורומים בצורות אחרות (מנהלת אחד בעצמי)
ומשליכה זאת על הפורום הנ"ל. ברור לי כי כל פורום מתאפיין בקו משלו.
ברורה לי הזהירות בתשובות ואפילו מעריכה אותה.
מה גם שיכול להיות ששאלתי לא הייתה מאוד ברורה.
עניין ההשתלמויות, כנסים, קורסים... הם מאוד, מאוד חשובים
בעיניי, ואין לי ספק כי לא אוותר עליהם (גם כשלא עבדתי באופן רציף,
השתלמתי ולמדתי כי ידעתי שארצה לחזור ולעסוק בתחום).
שאלתי הייתה על התייעלות בתחום המיכשור,
והאם יש עוד מוצרים שיכולים לייעל את העבודה בקליניקה (ונתתי כדוגמא
את משייף הנרוסטה עם המדבקות המתחלפות).
ונניח שגם בשביל זה אצטרך השתלמות, חשבתי שבפורומים אוכל להחשף
לדברים שארצה לחפש ולהשתלם בהם.
ושוב, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום אילנה, אני פדיקוריסטית מתחילהאדווה חיפה09/10/2010
ברצוני לשאול מס דברים..
צפיתי בסרטון שלך ביוטיוב בנושא רגל סוכרתית, ממש התרשמתי מהעבודה ומהדרך בה את מסבירה אגב..חבל שאין עוד סרטונים.:-)
ראיתי שאת משתמשת בפדי פושר של OPI.. אני מעוניינת לרכוש את הכלי הנל, אך באתר של נייל סטודיו רשום שהוא נקרא פושר פלוס והוא מיועד לאצבעות הידיים, האם זה בסדר בכל זאת להשתמש בו גם לרגלים כמו שאת השתמשת?...
שאלה נוספת.... במסיר קוטיקולה של בי נטורל את משתמשת בכל טיפול פדיקור?אותי לימדו בקורס שהקאלוס אלמינטור יכול לגרום לפעמים לגירוי אצל המטופל, האם גם במסיר קוטיקולה זה קורה?
השתמשת גם בסבון של OPI לגיגית המים בסרטון, תוכלי להסביר עליו קצת? ומה השם שלו..
תודה מראש...
אדווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אילנה, אני פדיקוריסטית מתחילה - תגובה
אילנה כסיף13/10/2010שלום אדוה,
אני שמחה שנהנית מהסרטון. יש עוד סרטונים שלי ביו טיוב בנושאי בניה ומניקור את מוזמנת לצפות.
הפדיפושר, כך הוא נקרא, אינו דומה לפושר פלוס אשר נועד לעבודה על ציפורניים רחבות יותר. הפדיפושר יותר מדוייק והזויות שלו מותאמות במיוחד לעבודה על ציפורני הרגלים.
מסיר הקאלוס אינו גורם לגירוי! אם שמים אותו על עור בריא ולא על קאלוס הוא יכול לעשות גירוי. אבל למה לשים על עור בריא ללא קאלוס????
הסבון ששמתי בסרטון הוא מסדרת הספא של OPI לרגליים. הסדרה מדהימה וחוויתית ומאד מאד מפנקת. לסבון יש ריח אורנים והוא יכול להקציף או לא (לפי הצורך). הסבון הוא אנטיבקטריאלי בריח אורן עדין והא מרכך ומנקה את העור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מידות גליליוני שיוףדנה07/10/2010
שלום,
רציתי לדעת למה מיועדים כל אחד מהמידות של גליליוני שיוף (גס, בינוני ועדין)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מידות גליליוני שיוף - תגובה
נטלי מובר12/10/2010היי דנה,
אם את עוסקת רק בפדיקור, את צריכה רק את הראש הגס המתאים לשיוף העור הקשה בכף הרגל.
הגליליונים הבנוניים והעדינים מתאימים יותר לשימוש בתחום בניית הציפורניים, לדגומא שיוף שלב אפס, שיוף שלב אפס במילוי, וכו'.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)