מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה תשובה בהקדםלאה פינקיסטון05/04/2011
האם מותר למרוח לק לא איכותי על מחזק ציפורניים ? ועדיין המחזק ימנע את כך שציפורניי יצהיבו ?
תודה אם תעני לי בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה תשובה בהקדם - תגובה
אילנה כסיף06/04/2011לא ממש. נוצר חיבור כימי בין הלק למחזק כך שלא בטוח שהוא ימנע את הצהבת הציפורניים- המחזק יצהיב ואחר כך גם הציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פדיקור יבששגית05/04/2011
היי, אני סיימתי קורס פדיקור והתחלתי לעבוד - יש ממש ביקוש גובר לבצע פדיקור יבש, ביבש אני משתמשת במי פילינג של קרט בכל טיפול ואם יש עור עבה וגס אז אני מורידה עם סכין, נתקלתי בכמה לקוחות שביקשו אך ורק על בסיס יבש אבל נורא קשה להוריד את העור רק עם המי פילינג ושיוף ומי שעם סדקים ועור עבה מה לעשות? האם יש שיטה נוספת או חומר שאני יכולה להשתמש בו על מנת לפתור את עניין הסכין? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור יבש - תגובה
אילנה כסיף06/04/2011אכן בעיה. יש חומר נוסף אשר מאושר גם על ידי האגודה הישראלית לסכרת ושמו מסיר קאלוס של חברת BE NATURAL האמריקאית. בכל אופן אין להשתמש בחור זה על עור בריא או על עור פצוע ואין לשים אותו למעלה מחמש דקות.
החומר פעיל במיוחד ומאזן את רמת החומציות של העור. תנסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נטורל קיורדנה03/04/2011
שלום,
היכן אפשר להשיג את הטיפת האלו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בכל הסניפים של נייל סטודיו
דנה03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום למנהלות וחברות הפורום חדשהויקטוריה30/03/2011
הי לכולן.
מתחדשת בתחום ואשמח לקבל המלצה היכן אתן ממליצות לרכוש ציוד.
כמו אמבט פראפין, שמן פראפין, כיסא שתי מגירות, משייפי גיטרה, גליל נייר פדיקור,מכונת שיוף מתאימה לרגליים חשוב לי אם יש לכן המלצה כי אין לי כיוון בנושא מכונת שיוף. סטרליזטור, כרית עבודה, קרמים...
תודה גדולה לכן על כל תגובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממש אשמח לתגובה
ויקטוריה30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלויקטוריה
טליה03/04/2011בנייל סטודיו תוכלי לרכוש ערכה מלאה של פראין ששוה יותר לרכוש מאשר בנפרד .
בערכה : אמבט פרפין , שמן פרפין , קרמים נילווים לפני ואחרי , פוסטרים , כפפות לידיים ולרגליים - הכול הכול !
זה גם יוצא זול יותר מכל מקום אחר .
תוכלי לברר בסניף הקרוב לביתך - תכנסי לאתר שלהם , שם אני רכשתי את הפראפין שלי ואני מאוד מרוצה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום למנהלות וחברות הפורום חדשה - תגובה
אילנה כסיף03/04/2011מאיזה איזור בארץ את?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת גן
ויקטוריה03/04/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת גן - תגובה
אילנה כסיף03/04/2011את מוזמנת אלינו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן חודרניתצליל30/03/2011
אני סובלת מציפורן חודרנית , רציתי לדעת מה השיטה הטובה ביותר לטפל?
שמעתי על ניתוח , על פתיל , זה כואב?
עזרו לי אני סובלת כבר שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן חודרנית - תגובה
אילנה כסיף30/03/2011מניסיוני הכי בטוח זה לשייף את הפינה שכואבת עם פצירה מיוחדת - ברגע שהציפורן תגיע למלוא אורכה לא תהיה לך ציפורן חודרנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
צליל31/03/2011על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ציפורן ארוכה, קשה, וחודרנית.חגית28/03/2011
שלום רב,
רציתי לדעת התקשרה אליי לקוחה, שיש לה ציפורן חודרנית, הציפורן מאוד קשה וארוכה,
רציתי לדעת אם יש קושי לגזור עם הצבטית, אני יכולה להשתמש במכונת שיוף, לגזור עם הראש אם אתן יודעות למה אני מתכוונת, ושאלה שלי אם כן באיזה ראש עושים את זה. אודה על תשובה מהירה, כי היא מגיעה אליי אחה"צ.
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן ארוכה, קשה, וחודרנית. - תגובה
אילנה כסיף28/03/2011שלום חגית, זו לא הדרך הנכונה לטפל בציפורן חודרנית. לא ברור לי איך את מתכוונת להכניס את ראש המכונה לתוך קפל העור.
מה שצריך לעשות זה לחפש את קצה הציפורן שגורם לכאב ולהוציא אותו על ידי פצירה לציפורן חודרנית או לגזור אותו בעזרת צבת לציפורן חודרנית.
יש לתת המשך טיפול בבת ללקוחה טיפות לציפורן חודרנית (מסידרת אנטיפנג) שעליה לטפטף מדי יום וכעבור שבועיים של המשך טיפול בבית לבוא לביקורת ולבדוק שהציפורן החודנית לא חזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן קשה, ארוכה וחודרנית.
חגית29/03/2011היי אילנה
התהליך של ציפורן חודרנית אני יודעת, יכול להיות שלא הבנת אותי, התכוונתי לגזירת הציפורן עצמה בהתחלה בצורה ישרה, בגלל שהיא קשה ויש קושי עם הצבטית.(ופה רציתי לערב מכונת שיוף)ולאחר מכן אני מגיעה לציפורן החודרנית עם הצבטית. אבל בכל אופן תודה על התגובה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה: ) בשמחה
אילנה כסיף30/03/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפורן חודרנית עבה
ויקטוריה30/03/2011מנסיוני ישנן שתי שיטות שהן עובדות. האחת לנקות עם פצירה בסבלנות גדולה את תעלת הציפורן בצד החודרני. במידה והציפורן מאוד עבה אני משייפת עם מכונה בכדי לאפשר גישה נוחה יותר לטיפול בשורש החודרני בציפורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם את מכירה מישהי שעושה פדיקור יבשהילה21/03/2011
אני סכרתית (ללא בעיות ) ואני מחפשת מישהי עם ידע בפדיקור יבש , וידע לטיפול.
כמו כן, אשמח למידע מה ניתן לעשות עם קילופים שיש לי מידי פעם סביב לציפורניים בידיים.
אמרו לי שאני צריכה לעשות אמבטיית פרפין שתעזור לקילופים..?
אודה לתשובתך,
הילה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פדיקור יבש
דני25/07/2011בוקר טוב
אני עושה פדיקור יבש מורחת את החומר כ - 9 דקות עטוף בניילון ובכל זאת כשאני עושה עם הסכין חמאה זה בקושי מוריד נראה לי שאני עושה משהו לא בסדר מישהי מוכנה להסביר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף..
הילה21/03/2011מישהי מאזור פ"ת /אור יהודה /יהוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזור שוהם 052-2313980
גליה27/06/2011באיזור שוהם 052-2313980
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם את מכירה מישהי שעושה פדיקור יבש - תגובה
אילנה כסיף22/03/2011שלום הילה,
יש פדיקוריסטיות רבות שעברו התמחות בפדקור לכף רגל סוכרתית. חשוב שתדעי שאם הסוכרת שלך מאוזנת את יכולה להנות מטיפול רגיל כמו כולם (עם או בלי סכינים) אם הסוכרת אינה מאוזנת את יכולה להכנס לאתר של אגודת אי"ל(האוגדה הישראלית לסוכרת) ולחפש באתר או לשאול בקופת חולים ולבקש המלצות.
.
לגבי הקילופים מסביב לציפורן- חשוב להזין את העור עם שמן הזנה טוב לפחות פעם ביום. אם המצב לא טוב ויש קילופים רבים ויובש רב כדאי לשים קרם הזנה מדי מס' שעות. המצב יסתדר תוך כשבועיים ואז להמשיך לשים פעם ביום.
אני לא אוהבת להמליץ לחולי סוכרת על אמבט פרפין אבל זו אופציה. פני לאחות בקופת החולים או למכוני הדיקור. רק בבקשה תוודאי שהפרפין אינו רותח/חם מדי כשאת מכניסה את היד/רגל כדי שחלילה לא תכווי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכירה
ויקטוריה30/03/2011אשמח להפנות אותך פני במייל [email protected] ולמען הסר ספק לא מדובר בי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאלה20/03/2011
שלום. נשברו לי שתי ציפורניים (כל הציפורן) וזה כואב לי מאוד. יש איזה משהו שכדאי לשים על האצבעות כדי שלא יזדהם או שזה לא יכול להזדהם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אילנה כסיף22/03/2011אויייששש כואב!!!!!!!!!! אם יש דימום ופצע כדאי לשים פולידין. לא לעשות בניה או ציפוי עד שהציפורניים מחלימות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת לקוחה מריחת לקחגית06/03/2011
אילנה שלום, כאשר לקוחה מבקשת מריחת לק, רציתי לדעת האם מעבר למריחה את גם גוזרת ציפורנים, משייפת, ומבריקון ואם כן בערך כמה את גובה?
תודה מראש,
חגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת לקוחה מריחת לק - תגובה
אילנה כסיף06/03/2011שלום חגית, מריחת לק טובה מחייבת שיוף קל של הציפורן דחיפת עור קלה והסרת ברק עם ספונג'י מריחת אקולייזר לק בסיס/ מחזק 2 שכבות של לק טופ קוט מיבש לק מהיר (טיפות או ספריי) ושמן הזנה.
לכן גובים על כך בין 35-50 ש"ח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמיחה איטית של הציפורניםגיני02/03/2011
שלום רב אני בת 50 מזה כחודשים הציפורנים שלי לא גודלות הם סדוקות מתפצלות.יש לציין שאני עושה מניקור ביתי עם הערכה של ערוץ הקניות לפדיקור.ועדיין אני לא רואה שינוי הציפורנים שלי קצרות מאד.אודה לכם באם תמלימו לי מה לעשות. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחה איטית של הציפורנים - תגובה
אילנה כסיף03/03/2011שלום גיני,
חשוב שתדעי שציפורן צומחת בממוצע כ 2.5 ס"מ בשנה. כלומר - קחי אויר. לוקח זמן.
אני לא מכירה את הערכה שציינת אבל אני יכולה לומר ששימוש במחזק ציפורניים טיפולי מרכך עור כדי להמעיט את הקפל העור שסביב הציפורן ושימוש קבוע בשמן הזנה עושים נפלאות.
שבת שלום
ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה צמח לי על הצפורן?יוספה02/03/2011
בבסיס האצבע הקטנה של יד ימין גדל חצי סהר כהה ועליו קצת לבן. זה דבר חדש לחלוטין וכואב לי מאד. שאלותי:
האם יש לגשת לרופא עור כדי לאבחן?
אם אין צורך, מה אני אמורה לעשות קודם כל כדי להפחית את הכאב?
מה הטיפול הרצוי במקרה שזו כנראה פטריה מסוג כלשהוא?
תודה
יוספה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה צמח לי על הצפורן? - תגובה
אילנה כסיף02/03/2011נא לגשת לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הצעה לפדיקור !מלאני24/02/2011
היי לכולם , מישהי בבקשה יכולה להסביר לי איך עושים פדיקור ביתי ?
איזה מוצרים .... תודה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצעה לפדיקור ! - תגובה
אילנה כסיף27/02/2011ראי מאמר שכתבתי באתר זה בנושא פדיקור בבית. אני לא מצליחה להעלות את הקישור אז הכנסי לדף הבית ושם בחיפוש מאמרים הקישי פדיקור ולוכלי לקרוא על כל הטיפול והחומרים.
אם לא תצליחי כתבי לי שוב ואנסה להעלות את הקישור למאמר שוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהוב בציפורן !מלאני24/02/2011
הייי לכולם , לתדהמתי כשהורדתי את הלק , ראיתי צהוב בציפורן הגדולה !
אני כל כך מבוהלת ולא יודעת מה לעשות
עזרו לי פליז :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהוב בציפורן ! - תגובה
אילנה כסיף01/03/2011קודם כל תרגעייי = )
מה זה צהוב? באיזה מקום בציפורן - ליד העור, בקצה של הפרנץ', באמצע? מעל הציפורן ? מתחת לציפורן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי איזה נקודה שחורה מתחת לציפורןג'ודי בר22/02/2011
בבוהן ..איך לטפל בזה..תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי איזה נקודה שחורה מתחת לציפורן - תגובה
נטלי מובר23/02/2011בוקר טוב ג'ודי!
יכול להיות שטף דם כתוצאה מלחץ בנעליים או מכה בציפורן,
האם הציפורן כואבת? מה גודל הסימן על הציפורן ? ובכל זאת תפני לרופא (שטף דם בציפורן מחלים אחרי הרבה זמן- אל תילחצי)
בהצלחה
נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מים חמים לחולי סוכרתטל21/02/2011
מהם הסיבות שאסור להשרות את הרגל הסוכרתית במים חמים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מים חמים לחולי סוכרת - תגובה
אילנה כסיף21/02/2011לא מומלץ להשרות רגלים של חולי סכרת במים באופן כללי ובמים חמים בפרט משום שישנם חולים אשר סובלים מנוירופתיה סוכרתית ואין להם תחושה ברגלים כך שבקלות אפשר לגרום להם לכויות והם אפילו לא ירגישו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)