מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם גם עוברים פגומים ישתרשו?גילי20/10/2011
בת 43.5 כל הבדיקות תקינות. אני לאחר 5 הזרעות + הפריה חוץ רחמית אחת בה הוחזר עובר יפה שלא נקלט. (לא בדקתי קרישיות יתר/ קריוטיפ כי לא אישרו לי)
הרופאים טוענים שעוברים אינם משתרשים מכיוון שהם פגומים ולכן לא משתרשים.
אז שאלתי היא: אני מבינה שדיקור הסיני יכול לעזור בהשרשה, אך האם יעזור בהשרשה וקליטה של עובר פ ג ו ם ?????????
שאלה נוספת: באם המרפאה שלכם עובדת גם אחר הצהריים?
כמה זמן נמשך טיפול/ מפגש?
כמה מפגשים נדרשים במחזור טיפול?
תודה רבה ולהתראות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם גם עוברים פגומים ישתרשו? - תגובה
יוסי פתאל23/10/2011חני שלום,
עובר לא תקין קרוב לודאי שלא יקלט וגם אם נקלט לא יחזיק מעמד גם בתמיכה של טיפול סיני.
בטיפול ברפואה הסינית אני פועל לשיפור יכולת הקליטה ובמידה מסויימת משפיע על איכות הביצית ע"י שיפור תהליך ההבשלה של הביצית.
הרבה פעמים למרות שהעובר תקין הוא אינו נקלט בשל איכות רירית לא טובה למרות שהיא מספיק עבה, סדירה ותלת שכבתית ולכן הרפואה הסינית יכולה להיות לנו לעזר.
לשאלתך, הקליניקה שלי פתוחה אחה"צ ומתקיימים כשלושה פגישות במהלך החודש.
אשמח לעזור
יוסי פתאל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)