מידע רפואי
פורומים
- אולטרסאונד בהריון, שקיפות עורפית
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- שיקום לב
- איפור וטיפוח
- בנות, העצמה נשית
- תמיכה בדיאטה
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נפרולוגיה, לחץ דם, מחלות כליה ילדים, הרטבת לילה
- תרופות סבתא
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פדיקור
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- חרדה חברתית
- תזונה בהריון
- פטרת ציפורניים
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.
- רירית רחם דקה- אשמח לעזרה בעיבוי הריריתמיכל03/05/2018
שלום,
5 חודשים לאחר גרידה, עברתי גם הפרדת הידבקויות בהיסטרוסקופיה ניתוחית. רירית לא מתעבה מעבר ל5 בביוץ.
ניסיתי אסטרופם 2 מ״ג במשך שבועיים 4 פעמים ביום- לא עזר....
עושה דיקור סיני.
התחלתי לקחת ויטמין E נוזלי, כמוסות סלק, תמצית מסטיק תימני.
מה עוד מומלץ כדי לעבות אותה?
לפני הגרידה הרירית שלי היתה מגיעה ל9 מ״מ
אשמח לעזרה.... מאוד מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית דקה
יוסי פתאל06/05/2018שלום רב,
שילוב של דיקור סיני אצל מומחה בעיניין, עם צמחי מרפא יכול בהחלט לעזור. כמו כן ממליץ לך להוסיף סלק לתפריט היומי.
בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לבעיית פוריות- כנראה ביוץ מוקדםאסתר05/03/2018
שלום רב,
אני בת 34, מעולם לא נטלתי הורמונים או גלולות. 4 שנים מנסים באופן טבעי להרות ללא הצלחה. מומחה הפוריות אמר לי לקחת איקוקלמין 5 ימים מהיום החמישי של המחזור, במקביל לבצע מעקב זקיקים, אולטרא סאונד פנימי, להזריק אוביטרל לפי התיזמון שהוא יגיד לי ולבצע הזרעה.
אני מרגישה שלא מתאים לי לקחת את כל ההורמונים האלה. הבעיה היא כנראה שאני מפספסת את הביוץ בגלל שאני שומרת נידה. הביוץ קורה אצלי בימים 7-8-9 למחזור ואני טובלת ביום ה11... ברור שזה הרבה לחץ מסביב מהכל.. עשיתי פרופיל הורמונלי יצא תקין, עשיתי צילום רחם יצא תקין... בהתייעצות פניתי למשהו טבעי והמליצו לי לקחת את הדברים הבאים המורכבים מצמחי מרפא בפורמולות מציון פארם:
1. מנ פורמולה- מורכב מאלון אנגלי, פטל וחמשן. מהיום הראשון של הוסת ועד סוף הוסת- 2 כדורים, 3 פעמים ביום.
2. ספירולינה- כדור אחד, 3 פעמים ביום כל החודש.
3. Lca- מורכב משיח אברהם, פטל עלים, שוש קירח ופסיפלורה. מהימים הנקיים ועד המחזור- כדור 1, 3 פעמים ביום.
4. שמן זיפן בוראז- שמורכב מאומגה 6 ואומגה 9, וחומצה גאמה לינולנית. כדור 1, פעמיים ביום כל החודש.
5. Rg mix- מורכב מפסיפלורה, מליסה וולרינה.כדור 1, פעמיים ביום כל החודש.
זה נשמע לך בסדר?? האם יש תופעות לוואי לדברים הטבעיים הללו? האם זה בסדר להתחיל עם כל זה בבת אחת? או להוסיף כל חודש עוד כדור? אני ממש מפחדת מהכל, ולכן חששתי מאוד מכל ההורמונים וההשלכות של זה.
האם אני צריכה לעדכן את רופא המשפחה שלי לפני ההתחלה עם הכדורים הללו?
אודה מאוד לתשובתך בעניין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא
יוסי פתאל06/03/2018שלום רב, אם הבנתי נכון מדברייך אז האדם שנתן לך הוא מטפל מוסך, נכון? אני מניח שהוא המליץ לך זאת לאחר שעשה אבחנה.
את אמורה לברר לפני לגבי המטפל שאליו את ולסמוך עליו. אני מניח שזה בסדר. כמובן שאת צריכה לומר לרופא גם אם הוא לא מבין בצמחים. בהצלחה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בטיפולי פוריותיעל21/11/2017
בת 42 וחצי. ללא ילדים
6 טיפולי ivf. פעילות שחלתית תקינה. אין בעיות רפואיות. זרע תקין ומצויין.
הרופאים טוענים שהסיבה לחוסר ההצלחה נעוצה בגיל הביציות.
האם ניתן לשפר את איכות הביציות?
מבחינת סטטיסטיקה - כמה נשים בגילאים שלי מצליחות להכנס להריון תקין מביצית שלהן תוך שימוש ברפואה הסינית?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רפואה סינית ב IVF
יוסי פתאל28/11/2017יעל שלום, אפשר בעזרת דיקור סיני לשפר את איכות הביציותבמידה מסויימת וזאת ע"י השפעה עליהן בשלב ההבשלה. אך הסיבה לאי הצלחה ב IVF לא בהכרח קשורה רק באיכות הביציות אלה בעיקר בקליטת העובר ברירית הרחם ובזה הטיפול בדיקור סיני משפיע בצורה משמעותית ובכך מכפיל ויותר את סיכויי הצלחת ההפרייה.
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להיכנס להריון במשך שנהשיר08/02/2016
בוקר טוב
בת 31, משקל תקין, עוסקת בפעילות גופנית המון שנים. 3-4 פעמים בשבוע. אוכלת מאוזן ונכון (התפריט שלי לא כולל הרבה סוכר, שמרים, פחמימות פשוטות) אני מרבה באכילת ירקות, דגים, חזה עוף, גבינות וכו, לחם מחיטה מלאה וכו. בעליי - הוא דיאטן ומתעסק בספורט כמעט כל יום ואוכל בריא ומאוזן.
לפני שנה הפסקתי עם הגלולות שנלקחו 9 שנים. אנחנו מנסים ומנסים אך ללא הצלחה. הרופא נשים שלי אמר לי שיש לי שחלות פוליציסטיות. אמר לי שאני צריכה להירגע ולהיות סבלנית. הוא לא שלח אותי לשום בדיקה מעמיקה אחרת אלא רק אמר לי להירגע ושבסוף אקלט. רכשתי במקביל את המקלות לבדיקת הביוץ - השתמשתי כמעט כל החודש ואין ביוץ !!
היום אני כבר ביום ה 45 וטרם קיבלתי מחזור מהפעם האחרונה!
אני מקבלת כל 40 ימים מחזור (לצערי) ואני מאחרת ב 5 ימים (ולא... אני לא חושבת שאני בהריון...)
אני ממש מיואשת ורוצה להיכנס להריון בדרך הטבעית ולא ע"י טיפולים(גם מהחשש של ההורמונים הגבוהים שנמצא קשר בין נשים ש/עברו טיפולי פוריות לסרטן)
אודה לתשובה ולעידוד!
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מצליחה להיכנס להריון במשך שנה - תגובה
יוסי פתאל14/02/2016שיר שלום,
במצב של שחלות פוליציסטיות המחזור אינו סדיר וקשה לאתר את זמן הביוץ עם הערכה של המקלונים. טיפול בדיקור סינית יחד עם תזונה מתאימה !!! יכול להסדיר את המערך ההורמונלי ובכך את המחזור, אשמך לעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם שמריים טריים יגרמו לקנדידה בנרתיק?ירון30/01/2016
ידידה שלי אמרה לי שהיא לא מישתמשת בשמרים טריים באפיה, כי הדבר יגרום לה לקנדידה באיבר המין בנרתיק,
בשמיעה ראשונית זה נשמע לי לא מחובר, לא הבנתי מה הקשר לפטריה [שמרים] באפיה לבין פטריה בנרתיק, הקנדידה ,
אני לא בקיא בנושא ,אבל זה נשמע לי הזוי, האם תוכל להשכיל אותי, ולומר האם שימוש בשמרים טריים באפיה יגרום לאישה קנדידה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שמריים טריים יגרמו לקנדידה בנרתיק? - תגובה
יוסי פתאל31/01/2016שלום ירון,
הטבע של כל השמרים הוא להתרבות בכל מקום שמספק תנאים נוחים לכך: לחות, חום, חושך, אלכוהול וסוכר. אין הבדל אם המקום הוא בקערה של הבצק או במעיים. אכילת שמרים וכל מה שעשוי מהם: שמרי בירה, שמרים לאפייה, יין, בירה, סויה ומיסו, עלול לגרום להתרבות של פטריות שמר (קנדידה) וכך לעלייה ביצירת טוקסינים (רעלים).
הרבה אנשים לאחר אכילת שמרים מתלוננים על שינויים במצבם הכללי כמו: בטן נפוחה, גזים, עייפות, כאבי בטן, ערפול מוחי וכו'. חוץ מהשפעה שלילית כללית של השמרים, השמרים הם גם אלרגן מאוד נפוץ ובכל מקרה עדיף לאכול לחם שעשוי ממחמצת בלבד. מחקר שנעשה על עכברים הראה שאצלם אכילת שמרים (השמרים היוו 10% מהאוכל שלהם) גרם למחלות כמו קרוהן, קוליטיס, סרטן וסרקוידוזיס (מחלה אוטואימונית). אצל בני אדם מצאו שמזון עם שמרים יכול לגרום לאבנים בכליות, בכבד, בכיס המרה, לגרנולומה (גידולים שפירים מתחת לעור), לאוסטארטריטיס ולרוימטואיד ארטריטיס (מחלות פרקים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינילירון26/01/2016
היי,
רציתי לשאול: אני עושה דיקור סיני כדי לקבל מחזור בצורה סדירה כדי שאוכל להיכנס להריון אבל זה ממש קשה להבין מתי הביוץ חום השחר,ערכות ביוץ הכל מסבך את העניין איך מבינים מה צריך לעשות???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
יוסי פתאל31/01/2016שלום לירון,
אם את נמצאת בטיפול דיקור סיני את צריכה לשאול את הרופא הסיני שלך ואני בטוח שהוא ישמח להסביר לך. בעיקרון במעקב אחרי חום השחר ברגע שהחום עלה יותר מ 0.3 מעלה זה אומר שהביוץ התרחש. בערכות הביוץ, אם המחזור שלך נמשך מעבר ל 28 יום , אז הביוץ מתרחש כניראה אחרי יום ה 14 מהמחזור ואז אני ממליץ להתחיל במעקב עם ערכת הביוץ מהיום ה 12 וביום שמופיע סימן נוסף זה אומר שהביוץ יתרחש בעוד 24 עד 48 שעות.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אורטיקריה ודיקורvika04/11/2015
שלום,
התפרצה אצלי אורטיקריה לפני כ 10 חודשים.
בהתחלה הפריחה היתה מתונה.
אני לפני שנה התחלתי גם טיפולי פוריות. הזרעות שלא צלחו ועברתי ל IVF
כדי לתמוך בטיפולי פוריות התחלתי לעשות דיקור סיני.
שמתי לב כי אחרי הטיפול הפריחה היתה מתגברת.
לא ממש שמתי לב לזה.
אחרי מספר טיפולים (3 או 4) אורטיקריה התפרצה ברמות שהגעתי למיון.
האם יכול להיות שהדיקור היווה טריגר להתפרצות אורטיקריה שהיתה מתונה וכמעט בלתי מורגשת עד אז?
בינתיים אני שוב נכנסת לסבב חדש של זריקות ושאיבה בע"ה.
אני מאוד חוששת לשלב הפעם דיקור סיני.
אשמח לדעתך בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אורטיקריה ודיקור - תגובה
יוסי פתאל05/11/2015שלום רב,
סביר יותר שהטיפול ההורמונלי יחד עם המתח הנילווה, הם הגורמים להחמרה במצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהיואב09/10/2015
שלום יש לי ירידה בחשק המיני אך זיקפה תקינה .
יש לי בליטה בעצם החזה בצד שמאל,בין הבטן לחזה ,הצלע שלי בולטת כתוצאה מעקמת בחזה. כנוגעים בה ובסביבתה אני מרגיש לא בנוח ולא נעים לגעת,בנגיעה חזקה עלול לכאוב. (אין כאבים והצילום יצא תקין)לפי הרפואה הסינית ליקוי בכליה עלול לפגוע בחשק. האם חלילה עלולה להיות פגיעה בכליה העקבות זה?ופגיעה בחשק המיני חלילה בגלל זה???או שאוכל להיות רגוע ואין קשר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
יוסי פתאל12/10/2015שלום רב, אין קשר בין בליטה של צלע לחולשת כליות. אכן, הכליות משפיעות על יכולת המין והרוויה אך אין קשר למצבך. תרגיש טוב :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך
יואב12/10/2015קודם כל תודה,אך באופן כללי עקמת או בליטה באמצע הגוף מעל הבטן לא יכולהלפגוע בתפקוד המיני? בשבועות האחרונים יש לי ירידה בחשק המיני,ממה זה יכול להיות? אולי זה זמני ויעבור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לתשובתך - תגובה
יוסי פתאל12/10/2015ישנן סיבות רבות לירידה בחשק המינימנטליות ופיזיולוגיות, עקמת היא לא אחת מהן. ברפואה הסינית אני מאבחן מה הגורם והטיפול בהתאם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אכן עוזר בטיפולי ivf?מיכל14/08/2015
דיקור אכן עוזר בטיפולי ivf? כיצד מגיעה למומחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אכן עוזר בטיפולי ivf? - תגובה
יוסי פתאל16/08/2015מיכל שלום,
דיקור סיני בטיפולי פוריות נמצא בשימוש כבר זמן רב והוכח כיעיל במספר מחקרים. דיקור סיני משתלב היטב בטיפולי IVF .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטרדיול גבוה, פרוגסטרון נמוך מאודרעות23/07/2015
שלום,
אני בת 39 לאחר הריון טבעי. בתי בת 3.
מנסה להיכנס להריון שני למעלה משנה וחצי לאחר הפלה טבעית של הריון שני בשבוע 6.
אני לאחר מס' טיפולי דיקור לשיפור הפוריות בחודש וחצי האחרונים.
בדר"כ אני מבייצת כ- 10 ימים לאחר המחזור.
היום אני ביום ה-7 למחזור. בבדיקת אסטרדיול ופרוגסטרון בדם יצאו הערכים הבאים: אסטרדיול: 1,622, פרוגסטרון: 0.76.
בכל מעקבי הפוריות שעשיתי בעבר, לא היה ערך כ"כ נמוך של הפרוגסטרון בשלב זה של המחזור.
האם עדיין תיתכן עליה של הפרוגסטרון לרמה שתאפשר קליטה של הריון? האם ניתן לעשות משהו על מנת לעזור לו לעלות? האם יתכן שהדיקור פגע ברמת הפרוגסטרון?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטרדיול גבוה, פרוגסטרון נמוך מאוד - תגובה
יוסי פתאל27/07/2015רעות שלום,
בשלב הראשון של המחזור הפרוגסטרון אמור להיות בסביבות 1 . עם הביוץ הפרוגסטרון עולה לרמה של למעלה מ 20 באופן תקין. לכן, ערך של 0.7 ביום השביעי הוא תקין.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור אוזנייםויקי12/05/2015
שלום!
האם דיקור אוזניים יכול לשפר את רמת הלפטין?
האם דיקור אוזניים יכול לשכנע את המוח לייצר את שני ההורמונים שמוח מייצר:
הורמון אדרנוקורטיקוטרופי
הורמון אנטידיאורטי (ADH)
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור אוזניים - תגובה
יוסי פתאל13/05/2015שלום רב, דיקור אוזניים יכול להשפיע על רמת ההורמונים. אפשר ורצוי לשלב דיקור שאינו מוגבל לאוזניים בלבד. באיזה הקשר השאלה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור אוזניים
ויקי13/05/2015בהקשר אי- וסת. אומנם אני במשקל תקין, הוסת מגיעה רק אם אני מעלה מעל 10 קילו מהמשקל התקין שלי. מה לא ניסיתי במשך שנים. דיקור, צמחים ועוד טיפולים מהסוג אצל מטפלים הכי טובים. אבל: אין שומן - > אין וסת...
אז חשבתי שאולי דיקור אוזניים שלא ניסיתי עד עכשיו יכול להשפיע על המוח ליצר את 2 ההורמונים ומשם בכל יתפקד.
עשיתי את כל הבדיקות האפשריות. הורמונים תקינים. פשוט שום דבר לא מתפקד בגלל 'חוסר שומן'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור אוזניים - תגובה
יוסי פתאל13/05/2015מדוע יש חוסר שומן ? לטענתך את במשקל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטומיה ייחודית של הגוף כנראה
ויקי13/05/2015כי אני רואה את העובדה - כשאני מעל 10 קילו או יותר מהמשקל התקין - וסת מגיעה אפילו לפי שעות. כשאני במשקל תקין היא לא מגיעה אף פעם, לאורך שנים.
אני בריאה, כל הבדיקות תקינות.
גובה 164
משקל נוכחי ( תקין) 56* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנטומיה ייחודית של הגוף כנראה - תגובה
יוסי פתאל13/05/2015אם כך יש צורך לעשות לך אבחנה לסיבת האל וסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה בדיוק אופן לעשות הבחנה?
ויקי13/05/2015באיזה בדיוק אופן לעשות הבחנה? ואצל מי?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאיזה בדיוק אופן לעשות הבחנה? - תגובה
יוסי פתאל13/05/2015את הדיאגנוזה אני עושה בפגישה בקליניקה וזאת ע"י תישאול, אבחנת דופק ואבחנת לשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה בבקשהמעיין19/11/2014
אני בת 40. בתחילת תהליך של טיפולים.
לפני 7חודשים ערכי ה fsh שלי היו תקינים 6.5.
במחזור הקודם עשיתי בדיקת fsh נוספת. פחדתי מאוד מהתוצאות ואיכשהו טוב שלא קראתי אותם לבד אלא עם הרופא. התוצאה היתה 25. אני מאוד מודאגת מהתוצאה וחושבת שאולי יש טעות. האם יתכן שבתוך 7 חודשים תחול ירידה כזאת? האם יתכן שיש גורמים נוספים לכך?
צילום הרחם שלי היה תקין.
המחזור שלי נמשך 23-24 יום בדרך כלל. עשיתי את הבדיקה ביום הרביעי למחזור וספרתי מהיום הראשון שבו הופיעו כתמים ולא מיום הדימום. האם יש לכך משמעות?
מאוד לחוצה ואודה לכם על חוות דעת.
תודה שאתם כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה אבל
מעיין20/11/2014עדין לא התחלתי את הטיפולים ולא קיבלתי הורמונים.
בחודשיים-שלושה האחרונים לוקחת תוסף תזונה שנקרא שיח אברהם. התוסף עזר לי מאוד בתסמונת קדם ויסתית. האם משפיע על fsh?
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן
מעיין20/11/2014אני נוטה למצבי מתח ולחץ וגם הורדתי פעילות גופנית באופן משמעותי במהלך החודשים האחרונים. יכול להיות שגורמים אלו גם משפיעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו כן - תגובה
יוסי פתאל23/11/2014שיח אברהם אמנם עוזר ב PMS אך אינו משפיע על ה FSH גבוה . מתח נפשי יכול להשפיע לרעה על FSH אך לא הוא הגורם העיקרי, זה כמו להוסיף שמן למדורה... שכבר קייימת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsh גבוה
ליאת04/05/2015מה ניתן לעשות עבור בעיית fsh גבוה ? תוכל בבקשה יותר לפרט?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהfsh גבוה - תגובה
יוסי פתאל06/05/2015ליאת שלום,
כפי שהסברתי טיפול בדיקור סיני וע"פ הצורך צמחי מרפא (לא בהכרח - אדע רק לאחר אבחנה) והכוונה לתזונה מתאימה יכול בהחלט לעזור במצב של fsh גבוה וזה מניסיוני הרב בנושא.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ותזונה
ליאת08/05/2015בת 40.5 מטופלת פריון כבר חצי שנה
שיניתי את התזונה שלי לפחות קפאין ומזון מעובד ויותר קמחים מלאים ,ירקות ופירות .על איזה מזון / ירקות / פירות אתה ממליץ ?
אני בטיפולי דיקור , מה המינון / תדירות טיפולים שאתה ממליץ ? מה חשוב שאדע/ אבדוק בטיפול של דיקור בקופת חולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני ותזונה - תגובה
יוסי פתאל10/05/2015הי ליאת,
לא להפריז בירקות חיים, יותר אוכל מבושל, אצות ים במידה ואין בעיות עם בלוטת התריס. שעועית ובעיקר שעועית שחורה. תדירות הטיפולים נקבעת ע"י הרופא הסיני שלך ואם הוא מתמחה בנושא פוריות הוא אמור לדעת.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דבש הזולע לזקפהמתי18/04/2015
האם אתם מכירים את המוצר האם הוא באמת מסייע לזקפה ? איזה תחליפים טבעיים קיימים ? סוג של מזון או משהו בסגנון ?
אשמח לחוות דעתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נקרא דבש זלוע בשם המדויק
מתי18/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדבש הזולע לזקפה - תגובה
יוסי פתאל19/04/2015מתי שלום, טיפול בדיקור סיני שנעשה לאחר אבחנה לסיבת הקושי להגיע לזיקפה יכול בהחלט לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני ופוריותגלית10/03/2015
שלום רב,
אני לאחר הזרעה ראשונה שלא צלחה ועל כן מחפשת המלצה למדקר/ת סיני באיזור חיפה/הקריות
תודה על המלצותיכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני ופוריות - תגובה
יוסי פתאל16/03/2015גלית שלום,
את מוזמנת להכנס לאתר של האגודה הישראלית לריפוי סיני מסורתי ושם ישנה רשימה של מטפלים לפי איזורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריותרותם25/10/2014
שלום רב,
אני בת 32, ברקע כריתת שחלה לצורך שימור פוריות.
מזה כחצי שנה אובחנתי עם רזרבה שחלתית נמוכה, ונכנסתי לתהליכים של מעקב ביוץ, ובחודשיים האחרונים גם טיפולים הורמונאליים של גונאל-F.
במקביל לטיפול הקונבנציונאלי, אני נמצאת מזה כמה חודשים בטיפול אצל רופא סיני, מומחה בפריון, שמבוסס בעיקר על דיקור.
לצערי, בחודש וחצי האחרונים אני חשה ירידה משמעותית במצב הרגשי והנפשי.
קשה לי לומר שאני מרגישה שהדיקור מצליח למלא אצלי את הצורך הנפשי, שכרגע מאוד מעורער אצלי.
האם נכון לעשות הפסקה בדיקור ולחפש אלטרנטיבה תומכת אחרת? אולי יש באפשרותך להמליץ לי על סוג אחר של טיפול משלים שמטפל יותר בנפש?
בתודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריות - תגובה
יוסי פתאל28/10/2014רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפולי דיקור במקביל לטיפולי פוריות - תגובה
יוסי פתאל28/10/2014רותם שלום, טיפול בדיקור סיני מאוד יעיל כתמיכה בטיפולי פוריות. הדיקור הסיני מטפל בו זמנית בפן הפיזי והנפשי. תבקשי מהרופא הסיני שלך שיתן משקל גדול יותר בטיפול לפן הנפשי ואין לי ספק שכך יעשה.
המון הצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
רותם28/10/2014תודה רבה על תשובתך.
לצערי, קשה לי לומר שאני חשה שינוי/הקלה בעקבות הטיפול...
האם זה אומר שהוא אינו יעיל עבורי?
תודה מראש,
רותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
יוסי פתאל29/10/2014רותם, כפי שאמרתי לך בדיקור סיני אפשר לשים דגש יותר על הפן הנפשי או הפיזי. יכול להיות שהוא לא הבין ממך את החשיבות שלך לפן הנפשי. תאמרי לו שישים דש על כך ואם לא יעזור אז אולי הוא לא מתאים לך.
יום טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?