מידע רפואי
פורומים
- רפואת ספורט
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- רפואה סינית
- כושר קרבי
- בעיות מפרקים, החלפת מפרק, בעיות ברכיים
- פילאטיס
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- שימור פוריות
- אחרי לידה
- רפואת עור משלימה
- פיברומיאלגיה
- מין וסקסולוגיה
- תרומת ביציות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום
- מעבר מציפרלקס לפריזמהדליה04/08/2024
שלום, אני נוטלת ציפרלקס מזה שנה וחצי במינון 15 מ"ג אך אין הטבה. הרופא המליץ לי לעבור לפריזמה אך להבנתי מעבר בין התרופות צריך להיות בהדרגה והוא המליץ לי להישאר כרגע על 15 מג ציפרלקס ולקחת כדור שלם של פריזמה 20 מג. יום כן יום לא. למשך שבוע כרגע. רציתי לשמוע עוד דעה בעניין כי אני יודעת שיש סיכון בהרעלת סרוטונין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות
ד''ר אורן מזרחי (phd)04/08/2024היי,
אם לא שמת לב אנחנו מייעצים פה במסגרת הפורום על טיפולים טבעיים.
לגבי תרופות כדאי לנסות בפורום מתאים
בריאות שלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפות קשה ותוצאות ברזללימור02/10/2023
מרגישה עייפות וכאבי ראש ולחץ בגלגל העין כבר כשנתיים,
לעיתים תקופות של כאבים בקיבה. כל הזמן עייפה ורוצה לישון, קמה מהשינה בחוסר אנרגיה.
בדיקות רבות יוצאות תקינות (סיטי בטן, גסטרו, הליקובקטר, סיטי ראש, רופא עיניים....). תוצאות בדיקות דם:
המוגלובין 11-12 קבוע לאורך השנים
Feritin 72.3
Fe Iron 90
תוצאות חריגות (אדום על הסקאלה)
Transferrin 221
RBC red blood cells 3.82
Hematocrit 35.7
Platelets 125
MPV mean platelet volume 13.7
לפני 4 חודשים קיבלתי עירוי ברזל דרך הוריד והמצב השתפר לחודשיים. כעת הרופאה סבורה שאין צורך לתת שוב.
אני נוטלת ברזל כבר חודשיים אך ללא שיפור.
אשמח ליעוץ האם יש לי בעיה בחוסרי ברזל וגם לבתוצאות כדוריות הדם, ומה הכיוון להמשיך לבדוק את מקור הסימפטומים שלי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות
ד''ר אורן מזרחי (phd)03/10/2023שלום רב,
יתכן וישנה בעיה בספיגת הברזל, יתכן וישנה בעיה במערכת אחרת בגוף.
ממליץ להגיע לאבחון בקליניקה ונראה איך ניתן לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלום מטלטל חוויה מפחידה שחוויתיאוסנת גרוסמן01/08/2023
ראיתי טלוויזיה וכנראה נמנמתי חשתי תחושה מוזרה בגוף ופתאום הרגשתי וראיתי את הנשמה שלי מנסה לצאת מהגוף שלי, ממש מנסה להתחלק ולצאת, זה גרם לי לתחושה מוזרה בגוף, לא הבנתי מה קורה, ברגע שהיא הצליחה לצאת היא הפכה לכתם שחור שעף במהירות חזקה בחדר, בזמן המעוף החזק חשתי שהבטן שלי מתהפכת כמו בלונה פארק, התעוררתי ונשמתי ואמרתי לעצמי זה רק חלום
חזרתי לנמנם והתופעה חזרה על עצמה אבל הפעם ללא התנתקות טוטאלית כי התעוררתי.
התעוררתי מפוחדת ונבהלת והאמת אני מפחדת לישון
אשמח לפרוש החלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלום
ד''ר אורן מזרחי (phd)03/08/2023היי,
אני לא עוסק בפירוש חלומות, אני מניח שיש פורום ספציפי לכך.
מה שכן אני לא בטוח שזה חלום... כלומר זה יתכן וחווית חוויה חוץ גופית
שזה בהחלט נראה כחלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר תנועתיות של המעי העליון - מה ניתן לעשות?יפעת22/05/2020
שלום רב.
אני בת 52, כל החיים סבלתי מעצירות כרונית אבל התמודדתי.
בחודשיים האחרונים - מאז ימי הקורונה, ומאז אמי אובחנה כסובלת מסרטן השחלה - מצב הבטן שלי הורע מאוד - אין פעולת מעיים בכלל, פעמיים הייתי במיון על רקע הנ"ל, מצאו בטן מלאה בצואה, יש לציין שחוקן ו/או נרות, לא עוזר- כי אין תנועתיות של צינור העיכול עוד מלמעלה (החלק המעי העליון), לא נתקע בחלק התחתון - אני מרגישה את זה היטב פיזית.
ניסיתי הכל!!! סיבים תזונתיים, דופאלאק בכמויות, תרופות טבעיות, מה שעוזר בסופו של דבר: כמעט מינון של 8 לאקסעדין + מרוקן של 3 ליטר.
יש לציין שב2010 עברתי ניתוח טבעת, מאז התזונה הותאמה לטבעת - אך גם אז הייתה יציאה, עכשיו הטבעת פתוחה לגמרי וניסיתי הכל הכל הכל- שותה המוןןן.
איך מתחילים מחדש? איך מחיים את המעיים לפעול בהדרגה?
אנא עזרתכם - כי אני חסרת אונים לחלוטין (הופניתי למרפאת נוירוגסטרואנתרולוגית בתל השומר- לצערי אין לי עדין תור וחייבת איזשהו פתרון). אנא עזרו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצירות
ד''ר אורן מזרחי (phd)27/07/2020מתנצל על התגובה המאוחרת,
פשוט הרבה זמן לא הייתי בפורום מסיבות שלי.
עצירות היא בעיה שנובת מקלקול פיזי וכן גם רגשי- עצירה רגשית.
צריך לטפל בשני הרבדים הללו.
אם עדיין רלוונטי אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול גוף נפש - מה הכי מתאים לחרדות ודכאונות?סיגל10/05/2020
תודה, אני מחפשת טיפול בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
ממליץ על דיקור סיני בשילוב צמחי מרפא.
אם עדיין רלוונטי אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה להרגעת חרדות בטרם טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטריאנונימית20/02/2020
שלום רב.
אחרי התלבטויות של שנים סוף סוף הסכמתי ללכת לבקש טיפול פסיכולוגי ופסיכיאטרי. הרופאים באמת התנהגו אלי יפה והם החליטו לשלוח אותי לשיקום ולטיפול אך יש לי בעיה, הם אמרו שזה ייקח זמן, מחר אני צריכה להוציא טופס כדי לקבל אישור ואני ממש רוצה את הטיפול הזה. מצד שני יש לי לחץ וחרדה נוראים מפסיכיאטרים ופסיכולוגים, אני אצטרך לחכות לצערי הרבה זמן ויש לי חרדות לגבי פסיכיאטרים ופסיכולוגים, אני מפחדת מהבדיקה שיעשו לי. אני אשמח ממש מכל הלב אם אתה מסכים לתת לי עצה מעשית עד הפגישה איך להרגיע את החרדה בבית, לא טיפולים אלטרנטיביים אלא באמת איך להרגיע את עצמי מבחינת החרדות שיש לי לגבי זה. אני ביקשתי את הטיפול הכי טוב שיש, ומצד שני יש לי חרדות איומות מפסיכיאטרים עברתי בעבר טראומה מפסיכיאטרים ומכל מיני דברים, ולמרות זאת ביקשתי טיפול נכון והם התנהגו אלי ממש יפה היום. אשמח מעשית בבית איך להרגיע את החרדה עד האישור ועד שיקבלו אותי, זה מצווה תודה גדולה מכל הלב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות
בכל אופן מקווה שהתגברת כבר על הבעיה ותמיד טוב להיעזר בטכניקות של נשימה, אולי גם רסקיו או איזה פורמולת צמחים אחרת שמרגיעה
בריאות ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התאמת טיפול גוף נפש לחולשה בגוףליאן05/08/2020
רציתי לשאול איזה טיפול גוף נפש יכול לעזור לחולשה בגוף? יש לי חולשה בהליכה, עייפות כרונית ודכדוך. אשמח למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודה לך עם תוכל לענות לי
ליאן07/08/2020תודה רבה שבת נפלאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה
ד''ר אורן מזרחי (phd)07/08/2020היי, חולשה יכולה לנבוע מתזונה לא נכונה, מחסור בויטמינים ומינרלים, חסר שתיה וכמובן בעיות פנימיות ונפשיות.
בהתאם לתמונה הכוללת ניתן להתאים טיפול עבורך היכול לכלול: דיקור סיני, תוספי תזונה, עבודה אנרגטית, המומאופטיה מודרנית וכו
שבת שלום ובשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים ממושכים בירך שלא עובריםסאהר זועבי09/09/2021
טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאון
לף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים יכולים להיות מהפן הרגשי וגם מבעיה פיזית
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/09/2021היי, כאבים בגוף יכולים להיות מהפאן הרגשי וכן גם מבעיה פיזית. יש צורך באבחון רפואי כדיי לדעת מה הבעיה ולתת מענה מתאים.
באופן כללי דיקור סיני ותוספי תזונה יכולים לעזור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על הרפס זוסטר- נטילת כדורי זובירקסהלה צל17/04/2021
שלום
יש לי הרפס זוסטר וברצוני לשאול אחרי שמסיימים לקחת שבוע כדורי זובירקס 800 מ"ג האם אני כבר לא מדבקת ? מתי עוברים הפצעים/שלפוחיות באבר המין ובישבן ?
תודה . אשמח לקבל תשובה למייל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס היכן שיש פצעים תיתכן הדבקה
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/09/2021יותר שאלה שצריכה שהישאל בפורום עור ומין
בכללי כל עוד יש פצעים תיתכן הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפולי גוף נפש נגד חרדה ודיכאוןלירון19/09/2020
חג שמח.
מחפשת טיפולי גוף נפש ללא תרופות נגד דיכאון וחרדה. אני סובלת מתופעת דיכאון וחרדה במיוחד בסגר בחגים אני לבד בבית, בלי המשפחה, אני חיה באי ודאות בקשר לכל מיני דברים בסגר ואני רוצה להקל על עצמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול גוף-נפש אשמח לעזור
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/09/2021אני מטפל בגוף- נפש מזה 30 שנה. אשמח לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה עייפות ודכדוך - כיצד ניתן לפתור?חני14/08/2020
שלום רב, אני בת 55 עברתי שנה לא פשוטה לאחר פטירת דוד ודודה שלי ז"ל. מאז אני סובלת מחולשה כללית, עייפות ודכדוך. אני לא מחפשת טיפול פסיכולוגי או משהו בתחום בריאות הנפש. אשמח לדעת אם יש טיפולים אחרים שעוזרים ומהם? ואיך להעלות את רמת הסרוטונין ומה מתאים למצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עם זה אפשרי אשמח למענה
חני18/08/2020תודה ויום טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשה ודכדוך
ד''ר אורן מזרחי (phd)11/09/2020ניתן לטפל ע"י דיקור סיני כן גם צמחי מרפא מתאימים כמו צמח הרודיולה שמעלה סרוטונין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעייפות ודכדוך ניתן לטפל ע"י תוספי תזונה
ד''ר אורן מזרחי (phd)13/09/2021היי, מצטער לשמוע .
כעקרון ניתן לטפל ע"י תוספי תזונה מתאימים, דיקור סיני ודימיון מודרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריה -שפשפת מתחת לשדיעלה17/04/2022
שלום הופיע אצלי שפשפת שבסופו של דבר נראה כמו פטריה פניתי לרופא עור נתן טבע קוטן היה קילוף אירי מספר ימים ואז הופיע אודם נוראי פניתי שוב קבלתי משחה בשם שעשתה לי צריבות קשות ותחושה כללית רעה הפסקתי והמשכי רק עם טלק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת
ד''ר אורן מזרחי (phd)17/04/2022היי,
פנית לפורום גוף נפש.
זה יותר מתאים לפורום של רופא עור.
בכל אופן הייתי מציע למרוח אלוורה שתרגיע את המקום ולצרוך אומגה -3 ופרוביוטיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חולשה וכאב ראש שנמשכים תקופה ארוכה.משה26/08/2022
אהלן.
כבר מעל חצי שנה אני סובל מחולשה כללית (און אן אוף) (וספציפית ברגליים בעוצמה) וכאבי ראש , והרגשה כללית של כבידות . הבדיקות יצאו תקינות,
והרופאה לא יודעת איך לעזור.
אני נוטל כדורים פסיכיאטריים כמה שנים אז זה לא ממש מסביר את הקשר. (יש לי רעידות בגוף שזה אולי קשור..)
אני כן מתמודד כבר שנים עם חרדתיות אך בפועל המרגש הפיזי כעת מונע ממני תפקוד
זה מתסכל ואני חסר אונים. אשמח לשמוע על חוויות דומות ומה יכול להיות הכיוון? אולי רפואה משלימה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשה כללית
ד''ר אורן מזרחי (phd)31/08/2022היי,
חולשה כללית יכולה להיות מתזונה לא נכונה, חסרים בויטמינים או מינרלים,
בעיה פנימית ועוד סיבות נוספות.
ממליץ להגיע לאבחנה וטיפול ברפואה טבעית משלימה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התגברות על לחץ ודיכאוןכרמית18/12/2019
סבתי חלתה במחלה קשה לפני כמה חודשים ואני מתקשה לקבל את זה. הדבר פוגע בלימודים שלי וגם מול משפחתי. רציתי לדעת אם יש לכם עצות מהתחום גוף נפש מהתחום שלכם ללא תרופות? משהו שיכול להרגיע אותי ולהרגיש יותר טוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ ודכאון
ד''ר אורן מזרחי (phd)23/12/2019ראשית, צריך להבין שאין ברירה אלא לקבל את המצב ולקוות תמיד לטוב. שנית טכניקות של הרפיה- מדיטציות, דימיון מודרך יכולים לעזור.
בנוסף כדאי לקחת צמח רודיולה הוא גם ישפר את מצב הרוח
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אפשר להעלות מצב רוח למרות חוסר עבודהחגית12/12/2019
שלום.
אני בת 50 פלוס מחפשת עבודה הרבה זמן, בין היתר גם התנדבות ולא מוצאת שום דבר. ניסיתי לחפש הרצאות בגיל שלי וחוגים אבל חוגים זה או לילדים קטנים או לגמלאים והרצאות לא מצאתי. זה מכניס אותי לדיכאון אני מרגישה מיואשת ואני רוצה בכל זאת להתמודד ולהרגיש טוב למרות זאת. איך אפשר להרים את המצב רוח בנוסף לטיפולים נפשיים או אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אורן מזרחי (phd)12/12/2019היי,
לא חסר הרצאות וחוגים למבוגרים- פילאטיס, שחיה, ציור וכו.
צריך רק למצוא מה שאוהבים ולנסות.
מעבר לכך כדאי לעשות מדיטציות וטיפולים ברפואה טבעית.
בשורות טובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?