מידע רפואי
פורומים
- סקס ונוער
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- פרקינסון, הפרעות תנועה
- חיסונים לילדים, מחלות זיהומיות
- רפואה משלימה בהריון
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- דיכאון אחרי לידה
- התמכרות, התמכרויות
- אלצהיימר, דמנציה - טיפול לא תרופתי
- רפואה משלימה ילדים
- פגים
- בישול בריאות, מתכוני בריאות
- ניתוחים פלסטיים לילדים
- תזונת ספורט
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר דורון תודר
פסיכיאטר קליני מומחה נוירופידבק-טיפול לא תרופתי, פסיכיאטר מומחה. מנהל את המרכז הרפואי נוירוקליניק לטיפולי נוירופידבק. מנהל את המרפאה הציבורית היחידה בישראל לטיפול בנוירופידבק, במרכז לבריאות הנפש בב"ש. יו"ר תחום נוירופידבק בארגון הישראלי למשוב ביולוגי. נותן חוות דעת פסיכיאטריות לביטוח לאומי ולבתי המשפט.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הנחיית קבוצות בשילוב אומנויותרינת22/03/2021
היי
אני מעונינת ללמוד הנחית קבוצות בשילוב אומנויות , היות ואני רוצה ללמוד תרפיה באומנות ואין כרגע באפשרותי. האם מישהו יכול לתת לי מידע על המיקצוע הזה ? האם יש עבודה בזה ? באיזה מקומות ? האם יש פה מישהו שלמד את זה ? אשמח לכל מידע בנושא תודה רינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הנחיית קבוצות
ד''ר עפרה קמר22/03/2021הנחיית קבוצות הנו קורס בלימודי אמנות. במידה ויש פרסום על קורס כזה הוא מיועד בדרך כלל לבוגרי תכניות לטיפול באמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיית קבוצות בשילוב אומנויות
רינת אורינגר22/03/2021הלימודים מיועדים לכל אחד לא רק לבוגרי תכניות לטיפול באומנות .
אלו הם לימודים של שנתיים .אלו הם לימודים בפני עצמם לכן אני
שואלת כדי לבדוק את הנושא
אשמח לידע בתחום זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות
ד''ר עפרה קמר22/03/2021האם את יכולה לדייק ולומר לי על איזה לימודים את כותבת והיכן הם מתקיימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיית קבוצות בשילוב אומנויות
רינת אורינגר22/03/2021היי
זה במתקיים באוניברסיטת בר אילן , תוכנית דו שנתית 420 שעות אקדמאיות.
זה המכון להנחית קבוצות בשילוב אומנויות ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות
ד''ר עפרה קמר22/03/2021אולי כדאי שתפנה אליהם ותוכלי לקבל פרטים מדויקים על הלימודים.
רינת אורינגר23/03/2021אז זה אני בכל מיקרה עושה. רציתי לשמוע את דעתם של האנשים הנוספים בתחום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצות
ד''ר עפרה קמר23/03/2021לצערי אני לא מכירה את התוכנית.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנחיית קבוצות בשילוב אומנויות
רינת אורינגר22/03/2021הלימודים מיועדים לכל אחד לא רק לבוגרי תכניות לטיפול באומנות .
אלו הם לימודים של שנתיים .אלו הם לימודים בפני עצמם לכן אני
שואלת כדי לבדוק את הנושא
אשמח לידע בתחום זה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול באומנות ללא לימודים אקדמאייםרינת17/03/2021
היי
אני מעונינת להיתמקצע בטיפול באומנות.
לא היצלחתי לסיים את התואר הראשון שלי ולא בטוח שיאפשרו לי. האם יש דרכים אחרות להיתעסק בזה ללא לימודים אקדמאים? תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיקצוע
ד''ר עפרה קמר17/03/2021לצערי אי אפשר לעבוד כמטפלת באמנות אם לא סיימת תוכנית מוכרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת סטאג' לשנה הנוכחית- פסיכודרמהשילת בן סעיד23/12/2020
שלום אני סטודנטית לתואר שני בפסיכודרמה ומחפשת סאג' לשנה הנוכחית אני מתגוררת באזור ירושלים אם יש לך הצעה רלוונטית עבורי אשמח שתיצרי איתי קשר תודה רבה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטאג'
ד''ר עפרה קמר23/12/2020שלום רב
תיתקשרי אתי שבוע הבא.
אנסה לברר עבורך- 0547279744* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תעודה -תרפיה באומנות איזה מכללות?איריס14/11/2020
אילו מכללות מומלצות ללימוד הנ"ל במרכז. מכללות מוכרות מבחינת אקדמית ?
אני בת 57 מובטלת כרגע , נראה לי שמצאתי סוף סוף מקצוע שיעניין אותי. ללמוד תואר בגיל כזה לא כדאי. לימודי תעודה לא יהיה קל למצוא עבודה. לפחות ללמוד את הנ"ל במכללה טובה ומוכרת.
יש לכם עצה ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מכללות
ד''ר עפרה קמר15/11/2020המכללות המוכרות:
בית ברל
דוד ילין
סמינר הקיבוצים
אוני' בר אילן
אוני' חיפה
ASA* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי תרפיה באומנות היכן כדאי ללמוד?שיראל24/09/2020
האם כדאי ללמוד תרפיה באומנות בדוד ילין או בסמינר הקיבוצים האם התארים שלהם נחשבים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
ד''ר עפרה קמר24/09/2020שתי התוכניות מוכרות.
מכיוון שאני עומדת בראש התוכנית בדוד ילין. לא אוכל לענות
על שאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שיראל24/09/2020* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אילמות סלקטיבית אצל בת 7 וטיפול באומנותשלי09/09/2020
הי,
בתי בת 7 יש לה אילמות סלקטיבית. התחלתי טיפול באומנות לפני כחודשיים
היא לא מדברת עם אנשים מחוץ לבית. אפילו לא חברות.
האם טיפול באומנות יכול לסייע במקרה כזה קיצוני?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - לימודי טיפול דיאדי למטפלת באומנות איפה מומלץ?דזירה28/07/2020
שלום,
אני מטפלת באומנות. אני רוצה ללמוד טיפול דיאדי ומתלבטת איפה. בסמינר הקיבוצים זה מומלץ? או יש מקומות יותר נחשבים?
תודה
דזירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מציאת סטאז' בפסיכודרמה בתשלום בשנה ג'אלה23/07/2020
היי, אשמח לדעת איך ואיפה ניתן למצוא מקומות שמעסיקים אנשים בעלי תואר שני בטיפול בפסיכודרמה תמורת שכר?
מודאגת מעניין לעשות סטאז' בחינם וגם לשלם על הלימודים ובאופן כללי להמשיך להתקיים זה בלתי אפשרי...
אשמח לתשובות פרקטיות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסיכודרמה
ד''ר עפרה קמר25/07/2020שלום רב
לצערי אינני מכירה מקומות עבודה שמעסיקים מטפלים בשכר בשנת הסטאז בפסיכודרמה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפים לקראת ראיון קבוצתי לקראת הלימודיםשי זר27/05/2020
שלום רב,
לאחרונה השתתפי בראיון קבוצתי לקראת לימודי תואר שני בתרפיה באמנות.
לצערי לא התקבלתי, למרות הרקע הרב שלי באומנות ובחינוך מיוחד.
אני מרגישה שטיפול באמנות הוא יעודי בחיים, ושיש בי את כל הדרוש להתפתח בעולם זה.
יחד עם זאת, מאוד התרגשתי בראיון ולדעתי הדבר מנע ממני להציג את עצמי באופן מדויק.
אשמח לקבל כל עצה וטיפים כיצד להצליח בראיונות הבאים, מכיוון שאני לא רוצה לוותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מורה לחינוך מיוחד ולימודים לאומנות משקמתרויטל מיכאל25/05/2020
היי אני בעלת תואר ראשון בחינוך, עובדת עם פגועי נפש, מעוניינת ללמוד אומנות משקמת ומתלבטת האם יש עבודה לאחר הקורס והתעודה שאקבל? כמה מרוויח מדריך לאומנות משקמת? אשמח לתשובה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמנות משקמת
ד''ר עפרה קמר26/05/2020שלום
לצערי אין לי מיידע בנושא אמנות משקמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטאז' בתרפיה באומנות לאחר קורס באומנות משקמתסטאז`05/02/2020
איפה בחיפה יש אפשרות לעשות סטאז' בתרפיה באומנות? אני מסיימת השנה קורס באומנות משקמת ומעוניינת בסטאז'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סטאז'
ד''ר עפרה קמר07/02/2020שלום רב
סטאז' בטיפול באמנות אפשר לעשות רק אחרי שמסיימים לימודי תואר שני בטיפול באמנות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטאז' בטרפיה באומנות
סטאז`16/02/2020אמרו לנו במכללה שאפילו עם אנחנו מסיימים שנה לימודים בטרפיה באומנות אני יכולה לעשות סטאז'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטאז'
ד''ר עפרה קמר16/02/2020סטאז' בתרפיה באמנות יכול לעשות מי שלמד תרפיה באמנות ולא אמנות משקמת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סטאז' בתרפיה באומנות לילדים עם צרכים מיוחדיםסטאז`16/02/2020
איפה אפשר לעשות התמחות (סטאז') בחיפה עם ילדים עם צריכים מיוחדים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קשר בין חומרים בתרפיה באומנות למצבים רגשייםלבנה25/11/2019
היי! רציתי לדעת את הקשר בין חומרים שונים באומנות למצבים רגשיים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומרים
ד''ר עפרה קמר25/11/2019קשה מאוד להתייחס לשאלה שלך בפורום. מציעה שתקראי
על הנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התלבטות לגבי תרפיה באמנותמיכל05/10/2019
שלום, אני בעלת תואר ראשון בחינוך באמנות.
אני חושבת ומרגישה שתרפיה יכולה מאוד להתאים לי להמשך לימודים, להתמקצעות וגם בפן האישי.
אבל הרבה אנשים אומרים שבקושי יש ביקוש/ משרות, שכר לא משהו ...
רציתי לדעת כמה מזה נכון והאם כדאי ללמוד את המקצוע הזה?
תודה רבה! :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - תרפיה באמנות אוניברסיטהקרנית05/10/2019
יש לי תואר ראשון בחינוך מיוחד, תואר שני בייעוץ חינוכי. מעוניינת להמשיך ללימודי תואר שני תרפיה באמנות באונ'. אודה לפרטים אם נפתח מסלול ודרישות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימודים
ד''ר עפרה קמר05/10/2019היכן את רוצה ללמוד?
אוניברסיטת חיפה, בר אילן או באחת המכללות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?