מידע רפואי
פורומים
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- בנות, העצמה נשית
- הומאופתיה
- פרידות, גירושין, בגידות
- צמחי מרפא
- תרומת ביציות
- הריון ולידה - התפתחות עוברית
- NLP דמיון מודרך
- טיפולי ורידים, דליות, מחלות כלי דם
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- שרירנים ברחם - מיומה
- הורות טבעית
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- פסיכותרפיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרךד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רק שאלה -תזונה לערמוניתארי29/03/2024
האם למישהו מבין עיניין ויודע דבר יש תפריט מומלץ לנושאי ערמונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איזה טיפולים מתאים לאיזון גוף נפשרינת02/03/2021
שלום סיגל.
בנוסף לנטורופתיה הייתי שמחה לדעת מה מתאים לטפל באיזון גוף נפש ממש תודה על המענה זה חשוב לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולים
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית03/03/2021יש טיפולי גוף נפש רבים ועלייך למצוא את הסוג שאת מתחברת אליו. אם זה טיפולי גופניים- רפלקסולוגיה, שיאצו, טווינה וכדומה, טיפולים המאזנים על ידי צמחי מרפא , פרחי באך וכדומה, או טיפולים המתנהלים בדיחות כמו פסיכותרפיה וכדומה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בצקת לאחר ניקוי רעלים וטיפותמירב06/03/2021
שלום,
התחלתי ניקוי רעלים בשילוב נטורופתיה מודרנית (טיפות R שונות), האם הגיוני שכתוצאה מכך תופיע בצקת? ניקוי רעלים לא אמור לנקז הכל מחוץ לגוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בצקת
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית07/03/2021בתחילת הניקוי יתכנו תופעות לואי שונות. כמובן שיש להתייחס לזה בהקשר הרפואי שלך ולוודא שהניקוי מתאים לך. פני למטפל.ת שלך והתייעצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף טיבעי לשינה ללא תופעות לוואישלומית07/03/2021
שלום סיגל,
מבקשת לדעת איזה תוסף טיבעי את ממליצה לשינה ללא תופעות לוואי,
אשמח לקבל את תשובתך
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית07/03/2021שלום,
מוצר הומיאופטי של דר. רקוויג בשם r14 עובד בצורה עדינה ללא תופעות לוואי לשינה והרגעה כללית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוסף ויטמין k2 שהסידן לא ישקע בעורקיםריבקה04/04/2021
שלום,
סובלת מאוסטאופורוזיס וקראתי באינטרנט שמי שצורך סידן, מומלץ לצרוך ויטמין k2 בכדי שהסידן לא ישקע בעורקים.
האם המידע שקראתי הוא נכון? והאם אפשר לצרוך ויטמין k2 ללא הפסקות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת K2
ריקי ברוך11/04/2021בכל שקשור לתוספת K2 חשוב קודם כל להבין איזה סידן את נוטלת. אני נוטלת את הסידן האמורפי של דנסיטי ויחד עם K2 אני מגיעה לספיגה מיטבית,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטות ותוספים בהריוןגלית30/03/2021
שלום,
אני בטרימסטר ראשון להריון.. אוהבת מאד לשתות חליטות צמחים ותה.
איזה צמחים מותרים לשימוש בהריון בטרימסטר ראשון (ובכלל בהריון)... ?
בנוסף, שכחתי לקחת חומצה פולית לפני ההריון.. האם כדאי עד לסוף הטרימסטר ליטול 800 מק"ג פולאט במקום 400?
התחלתי ליטול מולטי-ויטמין של סופהרב לנשים בהריון.. האם בנוסף לו יש צורך להוסיף תוספים נוספים או שהוא מכסה הכל ברמת המינונים ומה שנדרש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ציינת את שם הויטמין המדוייק
טל04/04/2021היי גלית, יש לסופהרב כל מיני סדרות של ויטמינים, האם התכוונת למולטי ויטמין הזה? https://pharmaplus.co.il/pregently-multi-vitamin-pregnancy-supherb.html
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשם הויטמין
גלית05/04/2021היי,
התכוונתי למולטי ויטמין שלהם שנקרא פרה-ג'נטלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך מעלים את האנרגיה והמצב רוחיעל17/03/2021
רציתי לדעת דרך נטורופתיה במה זה עוזר? מה אני יכולה לעשות כדי להעלות את המצב רוח שלי? אני סובלת מידי פעם מדיכאון וחולשה ועם אפשר טיפ קטן אני אשמח אני מודה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנרגיה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית17/03/2021לטיפול הנטורופתי יש הרבה מה להציע וזה בעיקר על ידי תזונה מאוזנת ובריאה מותאמת אישית. אנו מה שאנחנו אוכלים. אם הגוף לא מקבל את מה שהוא צריך הוא מגיב בהתאם. כמובן שיש להתחשב באורח החיים ובגורם שהביא למצב, ובמקרה הצורך להוסיף תוספים ו/ או צמחי מרפא.
גם שילוב של טיפול מגע כמו רפלקסולוגיה יכול לעזור.ופעילות גופנית בהחלט תעזור פה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה היביסקוס איך שותים חם או קרענת17/03/2021
שלום
להורדת לחץ דם איך מומלץ לשתות תה היביסקוס כשזה חם או קר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היביסקוס
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית17/03/2021שלום, אפשר חם או קר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספים ובדיקות- האם להפסיק נטילה?סוניה16/03/2021
שלום רב סיגל,
אני לוקחת מספר חודשים ברזל של אקוסאפ ,וגם ויטמין B12 תוסף של סולגאר ,כעת רוצה לעשות בדיקות ,השאלה אם צריך להפסיק את התוספים האלו לפני ביצוע הבדיקות וכמה זמן?
תודה רבה
סוניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספים
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית16/03/2021כן, כדאי להפסיק כ5 ימים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסתיידות קלה בטבעת מסתם מיטראלייצחק15/03/2021
שלום, לאחרונה ביצעתי אקו לב ורשום שיש הסתיידות קלה מאוד בטבעת המסתם המיטראלי. השאלה שלי היא כזאת , האם קולגן דגים באבקה שוקע בעורקים וכלי דם? או גורם להסתיידות בטבעת המסתם?
והאם יש מניע לצרוך אותו קבוע במצבים של אוסטאופורוזיס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קולגן
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית16/03/2021באופן כללי קולגן מפחית שחיקה וכאבים במפרקים, ומגן על הבריאות הקרדיווסקולרית. ספציפית כאשר יש בעיות לב (ובמיוחד עם תרופות ברקע) יש להתייעץ עם הקרדיולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קמח תירס אורגני לאפייה בפסחמאי08/03/2021
היי
בגלל פסח
האם קמח תירס אורגני בריא לאפייה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמח תירס אורגני
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית16/03/2021יש דגנים יותר בריאים לפסח כמו קינואה, טף, אמרנט ודוחן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקטיביה של שטראוס האם מומלץשרון10/03/2021
שלום
האם יוגורט אקטיביה של שטראוס שמכיל מיליארדי חיידקים פרוביוטיים מומלץ לצריכה יומית?
מכיל גם חומרי טעם וריח ורכז לימון ומייצב לוקוסט בין גאם ככה כתוב ברכיבים של הבקבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוגורט
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית10/03/2021אני לא מכירה את המוצר הספציפי. באופן כללי אני ממליצה יותר על יוגורט עיזים . בכל מקרה הרכיבים רשומים לפי המשקל שלהם במוצר ויש לשים לב שלא מופיעים רכיבים מזיקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לתשובה לעניין תוסף טיבעי לשינהשלומית07/03/2021
שלום ותודה לך סיגל לתשובה בעניין תוסף לשינה
רציתי לשאול אם המוצר ההומיאופטי שהמלצת הוא מספיק לאשה כמוני בת 70 שיש לה נדודי שינה ,ולפעמים לא נרדמת בלילות בכלל ,ועדיין לא מעוניינת לקחת כדור כימי,
ורוצה לנסות משהוא טבעי והעיקר שאצליח להירדם
האם המוצר שהמלצת מספיק ,או שיש עוד משהוא שאת מכירה ויכולה להמליץ,
תודה מעומק ליבי
שלומית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינה
סיגל ברנר- נטורופתיה ורפואה טבעית07/03/2021שלום שלומית,
אינני מכירה אותך ואת ההסטוריה הרפואית שלך. המוצר שהמלצתי הוא עדין,עוזר לרבים, אינו מטשטש ושווה לנסות. יש מוצרים יותר חזקים אך אם את לוקחת תרופות יש לבדוק שלא יהיו התנגשויות. את יכולה לברר גם עם הרופא שלך לגבי מלטונין ( הורמון השינה שיורד עם הגיל ומפריע לשינה, מצריך מרשם רופא)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם ניתן ונכון לשלב בין לונגוידה כורכומין ומורינגה?נעמי25/08/2023
אני סובלת מכאבים במפרקים. כל פעם במקום אחר ומעייפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - ויטמין D 5000 ליוםליהי03/09/2023
ערב טוב,
בת 58 , בעקבות אןסטופואוזיס התחלתי טיפול בתוספים ע"י נתורופתית כחלק מהטיפול ניתן לי תוסף שמכיל 5000 dיחבל וk2 180 ליום האם זה לא יותר מדי
פוחדת שיהיה יותר נזק מתועלת ...
אשמח לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?