מידע רפואי
פורומים
- נכויות, אחוזי נכות
- פיברומיאלגיה
- ניתוחי ילדים, כירורגית ילדים
- מחלות עור, מחלות עור ילדים
- מחלות ריאה אסטמה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- הסרת שיער ואפילציה
- זאבת, לופוס
- רפואה סינית
- פונדקאות
- קונדילומה, פפילומה, קוניזציה
- המטולוגיה, לוקמיה, קרישת דם, סרטן הדם
- גיל המעבר
- קרדיולוגיה - רפואת לב
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
פרופ` אבירם נצר
מנתח א.א.ג, ראש וצוואר פרופ` אבירם נצר סגן מנהל לשעבר של מחלקת א.א.ג ניתוחי ראש וצוואר, רמב"ם. פרופ` נצר משנה קליני בפקולטה לרפואה בטכניון. פרופ` נצר בעל התמחות במחלות א.א.ג וניתוחי ראש וצוואר במחלקת א.א.ג. ברמב"ם. פרופ` נצר מקבל לקוחות פרטיים, מכבי, כללית מושלם בקליניקה שבשדרות בן גוריון 4, חיפה.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
מנהל הפורום

- כפות רגליים חמותמיכל03/04/2021
בשבועות האחרונים כפות הרגליים שלי נהיות חמות לקראת שינה וכשאני שוכבת לישון אז הן ממש לוהטות.
אין שום כאב.. רק חום. שאר הגוף מרגיש רגיל מבחינת טמפרטורה.
מה זה אומר לפני הרפואה הסינית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - כוסות נעות וכוסות סטטיותאורן26/12/2020
היי, רכשתי כוסות רוח ואני לא יודע כל כך איך להשתמש, אני סובל מכאבי שרירים ומבעיות במערכת העיכול. הבנתי שיש שני שיטות לטיפול, אשמח לדעת למה כל שיטה מועילה וכיצד לטפל.
תודה מראש :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בקשה לחוות דעת - רופאה סינית בטיפול בסרטןהדס13/08/2020
האם מישהו שמע ויכול לתת חוות דעת על רופאה סינית בשם ליי הונג פן הנותנת טיפול לחולי סרטן באמצעות פורמולות צימחיות מרכז הטיפולי שלה ברח הברזל תל אביב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הזעת יתר בולטת לעין ורכיבים של כדורים מהאינטרנטלאה05/08/2020
היי, הגעתי דרך האינטרנט לחברה שמוכרת את הכדורים הללו, אשמח שתראי את הפירוט של הרכיבים. אומרים שהם מקלים על עניין ההזעה הספונטנית ומאזנים את הגוף ומה שגורם להזעה.. אשמח לדעת את דעתך על הרכיבים. ואם לדעתך כדאי להתחיל לקחת שיש לי אירוע חשוב בשישי (שואלת מפחד שחלילה יכול לעשות גרוע יותר כמו תופעת לוואי ולהגביר את הזעה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם ליחה לאחר אכילה היא אלרגיה?אודי17/05/2020
שלום, אני בחור בן 29. בריא בדרך כלל. שמתי לב לפעמים אחרי האוכל יש לי ליחה מסיבה כלשהי.
האם מדובר באלרגיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליחה לאחר אכילה
מיכל שלזינגר19/05/2020שלום לך אודי
אם התופעה מופיעה כל פעם אחרי שאתה אוכל בהחלט יתכן שמדובר על תגובה חיסונית.
הרבה בריאות
מיכל שלזינגר - רפואה סינית אינטגרטיבית
בריאות טבעית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מתי לקחת מיצוי צמחי מרפא סיניים?יוסי27/04/2020
שלום.
קניתי ב-דרגון הרבס כדורים שנקראים "ג'ינג". מתי לקחת אותם, לפני או אחרי האוכל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - דימום מהאף על בסיס יומימאיר25/04/2020
רציתי לדעת האם לרפואה המשלימה (למשל דיקור סיני) יש טיפול ופתרון לדימום מהאף שמגיע על בסיס יומי ללא סיבה מובהקת וברורה
סובל כבר שבעה חודשים לאחר טיפולים פולשניים וכושלים מהרפואה הקונבנציונלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איזה שמן משתמשים למריחה בכוסות רוחדני דבורה25/02/2020
האם ניתן על הברך ומאחורי הברך לעשות כוסות רוח ?
האם רק על שרירים עושים כוסות רוח?
האם על הבטן והחזה ניתן לעשות כוסות רוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - טיפול לנוירומה ע"ש מורטון בכף הרגלרוני08/02/2020
האם יש טיפול כלשהוא לנוירומה על שם מורטון בכף הרגל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - איפה ניתן לקבל טיפול בגוייטר?תקווה אברהם26/11/2019
טיפול בגוייטר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - יורש לד״ר מיכאל בוקסרמן ז״לדנה גשורי23/07/2019
לשאלתה של שושנה, ד״ר רוף תלמיד של ד״ר מיכאל בוקסרמן ומטפל בשיטתו בהצלחה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר רוף
עינת13/09/2019דנה, האם יש לך ניסיון בטיפול אצל ד"ר רוף? אשמח לשמוע. מחפשת בנרות מישהו שמתקרב ליכולות של מיכאל בוקסרמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורטון נוירומה וטבליותשחר19/08/2019
בוקר טוב
יש לי מורטון נוירומה באצבע בכף הרגל. כמה חודשים . יתכן שהתחילה לפני שנה או מעט יותר . עשיתי US היום והבנתי שיש לי אזור קטן מודלק.
מאז שהתחילה הבעייה ירדתי במשקל כמה 8 ק"ג וישנה הקלה. כבר כשבוע אני לוקח כורכומין בטבליות של סולגר והכאב נעלם כמעט לגמרי .
יש סיכוי שהכורכומין עוזר לטפל בדלקת ?
אפשר לטפל בבעייה בטיפול טבעי ?
איזה טבליות יש לכם ? וכמה זה עולה ?
תודה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - הרגעת הורמונים ונפש- בירורג.30/05/2019
שלום, בתחילת הריונות וגם בסופן, וכן לפני קבלת ווסת, אני נוטה לעיתים להשתגע מההורמונים. כלומר, ההורמונים עלולים לגרום לי לפחדים וחרדות וכן למצבי רוח לא נעימים.
שאלתי היא: האם לרפואה הסינית יש פתרון להרגיע הורמונים כשצריך? אולי ישנה תרופה סינית שמרגיעה?
ובכלל, אשמח לדעת כיצד להתמודד עם החרדות שיש לי לקראת הלידה?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - בריאות גוף ונפש- בירורניקול14/05/2019
יש לי בעיה רפואית כמה שנים, לאחרונה קרה לי משהו בלתי הפיך נזק כלשהי ונראה לי שהבריאות שלי החמירה עקב זה ואותה בעיה החריפה מאוד , האם יש קשר למה קרה לי למצב הבריאות שלי ? את המצב יכול להיות שהמצב הנפשי באמת השפיע עליי על הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - האם מישהו מכיר "יורש" למיכאל בוקסרמן ז"ל?שושנה23/01/2019
מחפשת מטפל ברפואה אלטרנטיבית שעובד בשיטתו של מיכאל בוקסרמן ז"ל. האיש היה מרפא בחסד עליון ומאז שנפטר לא מצאתי אף אחד שמטפל בשיטות שלו. אולי מישהו מכיר או יודע ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?