מידע רפואי
פורומים
- הפרעות קשב וריכוז - טיפול לא תרופתי
- אפילפסיה ילדים
- תזונה נכונה - ירידה במשקל
- רפואה סינית
- רפואת ספורט
- וטרינריה
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- מיניות האישה, מין נשי
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- ביטוח לאומי
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- טיפול משפחתי, קשר משפחתי
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- סרטן העין (אונקולוגיה של העין)
- נוירוכירורגיה, ניתוחי ראש
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
יפית כהן
מומחית ברוזציאה איבחון וטיפול קליני של העור. בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- כאב חד וממושך בגרון בהתקפים לאורך היוםסיגל12/08/2023
שלום רב,
בני, בן 23, מאובחן בתסמונת רקמת החיבור, אהלרס דנלוס, סובל כבר מספר חודשים מכאב חזק המגיע בפתאומיות ומתעצם, הכאב נמצא בנקודה אחת, ממש בשקע בתחתית הגרון. בבדיקת גסטרוסקופיה נראו סימנים לדלקת, לוקח נקסיום שבוע, כשההנחה היתה שהכאב בגרון עקב רפלוקס. אבל הכאב בגרון מחמיר ומתעצם מיום ליום וגם משככי כאבים לא עוזרים, לא נוגדי חומצה, כלום. הכאב מגיע לשיאו בשעות הערב. יש מצב שנגעים או כיב בוושת יפוספסו בבדיקת גסטרוסקופיה? מה הסיכוי לכאב נוירופתי? איך מאבחנים ומה הטיפול? התורים דרך הקופה לא ריאליים ואנו מחפשים כל ערוץ אחר כולל מרפאות כאב. אשמח לדעתכם המקצועית.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - קטרקט ודיקור נוירוסנסורי למיזעור נזקיםנימרוד27/10/2019
אני לפני ניתוח קטרקט רציתי להבין האם השיטה שלך יכולה למזער נזקים עוד לפני הניתוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטרארט
ד``ר יגאל ויסמן27/10/2019שלום רב, לצערי כמות הפציינטים עם שיפור מוחלט לא נותנת אפשרות להגיד חד משמעית על יעילות של השיטה במקרה זה.
לקבלת פרטים נוספים תשאיר טלפון ואצור קשר בהקדם.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוחדורון22/10/2019
שלום לך ד"ר ויסמן,
קראתי את הכתבה שלך על שיטת הדיקור ואני מעוניין לברר מולך האם לאחר ניתוח מח הדיקור יעזור לחזרה מהירה לשגרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר ניתוח
ד``ר יגאל ויסמן22/10/2019שלום דורון, שיטה זו נועדת לפוסטטראומה בכל התחומים. בין היתר פגיעות במח. במיוחד, ששיטה זו עובדת דרך המח.
אבל, בשביל החלטה סופי, אני צריך לדעת יותר פרטים על התנהלותך וקשייך היום. בשביל זה אני מציע שתקבע פגישת אבחון, שבה אעיין במסמכים רפואיים ואפגוש אתך באופן אישי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע בכאבים חוזרים לאור זרימת דם מופחתת באזור הרגלייםדבורה16/10/2019
שלום לך ד"ר ויסמן, אני קוראת את מאמרייך שפורסמו באתר ותוהה האם לאישה סכרתית כמוני הדיקור שאתה מציע יכול לסייע בהובלת דם באופן תכוף לרגליים, לאחרונה הן נפוחות יותר מהרגיל ואני חשה נימול לעיתים גם תוך הליכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוע לכאבים חוזרים...
ד``ר יגאל ויסמן16/10/2019שלום רב. קודם כל אנו צריכים להבדיל בין נפיחות ברגליים וזרימת דם ירודה ברגלים. כי סביר להניח, שסיבות שונות לכך. זרימת דם ירודה במקרה של סכרת, נושא שחייב למשוך את תשומת לבך בצורה רצינית ביותר וטיפול במקרה זה לפי המלצת רופא מטפל ( היום יש כמה וכמה שיטות טכנולוגיות המסייעות).
נפיחות ברגליים- זאת תוצאה של כמה סיבות אפשריות : בעית גב תחתון, תפקודי לב, תפקוד כליות ועוד. בנושא זה שיטת דיקור שלי יכולה לסיעה רבות. לאבחנה סופית את מתבקשת לקבוע תור ולהגיע עם כל המסמכים רפואיים.
תודה על פנייתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות מיגרנות מיגרנותנופר06/10/2019
אני ממש סובלת ממיגרנות. בתקופה האחרונה כשעברתי לחלב שקדים מחלב סויה זה התגבר, לפעמים קצת קפה עוזר לי אבל לא תמיד. האם זה קשור לחילופי עונות? האם יכול להיות קשור להחלפת סוג החלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיבות למיגרנה
ד``ר יגאל ויסמן06/10/2019שלום, זה פחות משנה מה גורם למיגרנה. כי ברגע שלאדם יש נטייה למיגרנה, יכולים להיות הרבה גורמים ( טריגרים), שמפעילים אותה. מטרת הטיפול לפתור בעיה ברמה עמוקה. לגרום לגוף לדעת להתמודד עם הנטייה עצמה. תעייני במאמר שלי כאן.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות תכופות בתקופה האחרונהד``ר יגאל ויסמן01/09/2019
היי, אני סובלת ממגרנות בשעות הערב כמעט כל יום בתקופה האחרונה, תוך כמה זמן אני אוכל לקבל הקלה בכאב אם אגיע לטיפול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה: מיגרנות תכופות בתקופה האחרונה
ד``ר יגאל ויסמן15/09/2019בד"כ שיפור מתחיל לאחר טיפול שלישי, מדי פעם טיפול רביעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח אורתופדי ברגל- פלטינהנועם12/09/2019
ריסקתי את העקב כשנפלתי מסולם, עברתי ניתוח לפני כחודש וקצת ואני עדיין מתקשה לנהל סדר יום כי אני סובל מאוד מכאבים, אני הולך לפזיותרפיה אבל זה לא עוזר לי. האם הטיפול שלך יכול לסייע במקרה הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח אורטופדי
ד``ר יגאל ויסמן12/09/2019בד"כ טראומה מסוג זה מלווה בצביטת עצב, שגורם לדלקת בלתי פוסקת וכאבים. בעזרת דיקור זה ניתן לשחחרו תוך הורדה ובלימת דלקת מקומית. הכאב עובר במלך הטיפולים, אין צורך לטפל בשיכוח כאבים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנות חריפות יעילות טיפולל26/06/2018
היי
זה שנים שאני סובלת ממיגרנות חריפות המלוות בהקאות בלתי פוסקות (לא יכולה לקחת תרופות כי ישר מקיאה, גם מים לא יכולה)
מה יעילות הדיקור במניעת מיגרנות חריפות האם זה רק ממתן או גם מפסיק כלל? האם יש טיפולים יעילים יותר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות חריפות - ל
ניר סלמה26/06/2018היי
נשמע כמו מקרה קשה באמת.
אין הבטחה אבל לדעתי דיקור ורפואה סינית בהחלט יכולים לעזור.
והכי טוב מכל הטיפולין האלטרנטיביים האחרים .
גם מחקרים תומכים בזה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה3 סיבות למגרנה
ד``ר יגאל ויסמן25/08/2019מחקרים מדעים קובעים 3 סיבות עיקריות למיגרנה:
סיבה אורטופדית - אזור צווארי של אמוד השדרה
סיבה הורמונלית - הורמון FSH בעיקר
סיבת נפיחות סינוסים מאי איזון של הורמון ACTH.
בשלושתה סיבות מיגרנה ניתנת לריפוי. יש גם לבדוק את רשימת התרופות שאת נוטלת, לשלילת תופעות ליווי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילד עם נדודי שינהעדן22/11/2018
כיצד הרפואה הסינית יכולה
לעזור לילד עם הפרעות קשב וריכוז הסובל מנדודי שינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעות קשב
ניר סלמה26/11/2018הרפואה הסינית מצליחה להרגיע את האש ששורפת את הילד מבפנים ובכך להרגיע אותו ולתת לו את אורך הנשימה שהוא צריך כדי להתנהל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלקגיה וריקוז
ד``ר יגאל ויסמן24/08/2019בהרבה מקרים אלרגיה סמויה יכולה להיות סיבה לבעיות קשב וריכוז, וכן נדודי שינה. והסיבה הרפואית לכך אי איזון של הורמון ACTH, שניתן לאזן אותו בעזרת דיקור נוירוסנסורי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לדבורים ולחלב- בירורשרונה20/08/2019
רציתי לדעת האם בשיטת הדיקור הזאת אוכל להיות חשופה יותר למוצרי חלב בלי לסבול? והאם זה יהיה פחות נורא אם דבורה תעקוץ אותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות לחלב
ד``ר יגאל ויסמן20/08/2019שלום. אם רגישות יתר לחלב היא רגישות יתר היחידה, שהנך סובלת אז לא. אבל אנני חושב שכך. לגבי דבורה , התשובה היא - לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התייעצות לגבי שילוב בין שתי תרופות לכאב,18/05/2011
שלום
אני מקבל ליממה 160 מ"ג targin לכאבים,
ובנוסף 40 מ"ג רטלין sr ליממה ,
שאלה- אם יש איזשהו בעיה בספרות המקצועית הרפואית ,
ולפי דעתך, לקחת את שתי התרופות הללו ביחד.
אשמח לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר aaa - תגובה
ד''ר תמר ישר25/05/2011שלום
לא ניתקלתי בשילוב הנ"ל אך ניתן להתייעץ עם הרוקח
באם היתה בעיה המחשב בקופה היה מגיב!!!!!
ד"ר תמר ישר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי בצרבות חוזרותיסמין18/12/2018
איזה טיפול טבעי מומלץ נגד צרבות טורדניות חוזרות? לא בהריון ואין בעיה בוושט ככל שאני יודעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין צרבות
ניר סלמה18/12/2018שלום יסמין
יש לרפואה הסינית המון איך לעזור עם צרבות !!!
את חייבת לפנות לעזרה.
בינתיים תתחילי לשתות כל בוקר מיצוי אלוורה על בטן ריקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סובל מחום במהלך הלילהיניר16/12/2018
כמעט כל לילה אני מתעורר לוהט מחום, אני ישן עם מזגן ועם שמיכה דקה אבל זה לא עוזר. יש לי הפרעות קשב וריכוז, אולי זה קשור... מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יניר - חום לילה
ניר סלמה16/12/2018שלום
אני מעריך שאורח החיים שלך - כלומר מה אוכל, שותה, סמים ?
הגוף שלך נוטה לחום לכן ההפרעות... ואתה מחמם אותו יתר על המידה
ניתן מאד לעזור לך ברפואה סינית
ניר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק של מרידיאן הלבשני13/12/2018
יש לך אולי המלצה על דרכים לחזק את מרידיאן הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יזוק מסלול הלב -שני
ניר סלמה13/12/2018צי קונג!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לתולעים במעייםרינת11/12/2018
יש צמחי מרפא או טיפול טבעי אחר שיכול לעזור נגד תולעים במעיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לתולעים במעיים
ניר סלמה12/12/2018זרעי דלעת
לא קלויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?