מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהרוני29/01/2008
אשמח לשמוע על תהליך ההזרעה. ביום שני יש לי פגישה ראשונה במרפאת פוריות בהדר יוסף ת"א אצל ד"ק רויברוט ואין לי מושג לקראת מה אני הולכת, אשמח לקבל מעט פרטים לגבי התהליך, מה הוא כולל אילו הורמנים עלי לקחת ובאיזה צורה (כדורים, זריקות..)מה הסכום עלי לשלם , השתתפות הקופה?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזרעה
יוסי פתאל31/01/2008שלום רב,
בתהליך ההזרעה מבצעים השבחה של זרע הגבר כדי להשיג ריכוז גדול יותר של זרעים עם תנועתיות ןמורפולוגיה תקינה ובכך להגביר את הסיכוי לעיבור.
הזרעה עושים לאישה עם או בלי טיפול הורמונלי. אם זו ההזרעה הראשונה שלך קרוב לודאי שהרופא יתן לך כדורי איקקלומין , ולא זריקות, כדי להגדיל את מספר הזקיקים (מגדיל סיכוי לתאומים) כדי להגדיל את הסיכוי. אני ממליץ לך, אם אין לך בעיית ביוץ, לבקש לבצע הזרעה ללא ההורמונים משום שאיקקלומין מייבש את רירית הרחם ורירית צואר הרחם ובכך בעצם מקטין את יכולת קליטת העובר ברחם, אם היה עיבור.
שילוב של טיפול ברפואה סינית מגדיל את סיכויי הצלחת ההזרעה.
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)