שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוני
    29/01/2008

אשמח לשמוע על תהליך ההזרעה. ביום שני יש לי פגישה ראשונה במרפאת פוריות בהדר יוסף ת"א אצל ד"ק רויברוט ואין לי מושג לקראת מה אני הולכת, אשמח לקבל מעט פרטים לגבי התהליך, מה הוא כולל אילו הורמנים עלי לקחת ובאיזה צורה (כדורים, זריקות..)מה הסכום עלי לשלם , השתתפות הקופה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הזרעה

יוסי פתאל
    31/01/2008

שלום רב,
    בתהליך ההזרעה מבצעים השבחה של זרע הגבר כדי להשיג ריכוז גדול יותר של זרעים עם תנועתיות ןמורפולוגיה תקינה ובכך להגביר את הסיכוי לעיבור.
    הזרעה עושים לאישה עם או בלי טיפול הורמונלי. אם זו ההזרעה הראשונה שלך קרוב לודאי שהרופא יתן לך כדורי איקקלומין , ולא זריקות, כדי להגדיל את מספר הזקיקים (מגדיל סיכוי לתאומים) כדי להגדיל את הסיכוי. אני ממליץ לך, אם אין לך בעיית ביוץ, לבקש לבצע הזרעה ללא ההורמונים משום שאיקקלומין מייבש את רירית הרחם ורירית צואר הרחם ובכך בעצם מקטין את יכולת קליטת העובר ברחם, אם היה עיבור.
    שילוב של טיפול ברפואה סינית מגדיל את סיכויי הצלחת ההזרעה.
    בהצלחה
    יוסי פאטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה