מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איכות ביציותrina24/03/2008
שלום,
1. האם יש דרך לשפר איכות ביציות, אני בת 44?
2. אני מקבלת עכשיו אספרטם להכנת הרירית לקראת החזרת עוברים מוקפאים , ואני נמצאת ביום השלישי למחזור, השאלה שלי: באיזה ימים למחזור מומלץ לעשות את הדיקור כדי לשפר את הרירית?
3. המדקרת שלי בד"כ ממליצה ביום השמיני למחזור אך הפעם אלך אליה רק ביום ה-10 ואולי גם ביום ה-17 . אשמח לקבל חוות דעתך? כמו כן היא לא ממליצה לדקור אחרי ההחזרה, מה דעתך?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איכות ביציות
יוסי פתאל24/03/2008שלום רב,
1. את השפעת הגיל על איכות הביציות אין לשנות. ניתן להשפיע לטובה על תהליך הבשלת הביציות שהוא גם משפיע על איכות הביציות ובכך להשפיע על ה [a href=' http://www.poriyut.org.il/Dynamic.asp?cid=7770' id='link']פוריות[/a] .
2. מומלץ להתחילבטיפול (דיקור וצמחי מרפא) ביום 2 או 3 למחזור, יום 7 , לפני ואחרי(בצמוד) החזרת העוברים, מחקרים הראו שהדבר מכפיל את הצלחת ה IVF .
בהצלחה
יוסי פאטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)